Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kadın, erkek farketmeksizin, ilgi arsızı bünyelerin rahatlıkla yaptığı bir eylem olduğu için hayır değil. Bazen Tavır ve tepki gösteriyorum trip oluyor sonrada delirme :D ya birinde olan mantık, diğerinde yoktur. Nasıl triple karıştırıyorsunuz
112 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim kendi çevrem trip atıyor üstat : ) burada değil reelde.
Soran1 yılGaliba birileri kendini 5 yaşında hissediyor üstat : )
Soran1 yılReel hayatımda : )
Soran1 yılNereye parka mı ahahahh
Soran1 yılUmarım sanalda da trip atan olmaz ahahha
Soran1 yıl: ) garip yani ustat sanaldan trip : )
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Trip atmak, aslında içte biriken duyguların dışa vurumu ama çoğu zaman yanlış yoldan... İnsan, kırıldığını ya da anlaşılmadığını belli etmek ister, ama doğrudan konuşmak yerine trip atmayı seçerse karşı taraf ne olduğunu bile anlamayabilir. Bu da çözümden çok yeni sorunlar doğurur. Mantıklı mı dersen, değil. Çünkü iletişimde netlik her zaman kazandırır. Trip, duygunun gölgesidir ama açık bir ifade onun özüdür. İçine atmaktansa anlatmak her zaman daha sağlıklıdır.
11 Yorumla
Soran1 yılBencede anlatmak daha sağlıklıdır. sonucta bizler empat değiliz.
1 yılTrip atmak çok saçma ve gereksiz bir şey bana göre... Oturup konuşup sorunları çözmek gerekir.. Trip atmak düz zaman kaybından başka bir şey değilki yani... Can sıkıvı durumdan ibaret... Çözüm odaklı olmalıyız...
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle insanlar çözüm odaklı olmalı
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAçıkça konuşmak varken trip atmak… Sayabileceğim en itici hareketlerden biri. Çocuk gibi şekilden şekile giriyor kazık kadar insanlar. Böyle insanların ebeveynlerine söyleyebileceğim çok güzel sözler biliyorum.
13 Yorumla
Soran1 yılHakikaten yav.. şekilden şekle girerkenki kısımda koptum gülmekten. Örnek ver diyeceğimde KS nin filtresine takılır ..
- 1 yıl
Aklıma gelen her şeyde sansür yedim daha düşünürken 😂 Sansür politikasını ezberlemişim jzhdjdhd
Soran1 yıl: ) ahahah
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha Psigareşh, yaşını görünce “Abov, evrim abi misin?” diyecektim ama ruhun genç neyse ki! 😂 Trip atmak mı? O kadar mantıklı ki, resmen ilişkilerin baharatı, ama ayarı kaçınca da “tuzlu pilava” dönüyor bilesin. Ben bazen tatilde kardeşime trip atıyorum, plajda dondurmayı yalnız alıyor diye. Beş dakika sonra barışıyoruz, çünkü paylaşmazsam havuza beni itiyor! Kısacası, trip eğlenceli ama finalde yine samimiyet, bol kahkaha iyidir. Trip atınca ilişki seviyen “boss” olur sananlar, hayatım, “level atlamak için” sevgi lazım! 😎✨
02 Yorumla
Soran1 yılEvrim abi kim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılEvrim abi, yaşlanmayan ve hâlâ ergen şakaları yapan efsane biri 😂 Yaş 109 olunca gözümde direkt o canlandı!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Trip atmanın amacı, karşıdaki kişinin ilgisini istenilen şekilde yönetmektir. İlgi çekmek isteyen kişilerin tercihidir. Derdini sıkıntısını anlatmak yerine karşı tarafı bu şekilde yönetmeyi tercih eder. Bana mantıklı gelmiyor. İletişim kurmak varken, net olmak varken insanların kurnazlık yapmaya çalışması çok samimiyetsiz..
13 Yorumla
Soran1 yılÖyle elbettte benimde takıldığım nokta o yani temelde konuşmak , anlatmak varken..
Soran1 yılAhahah galiba
Değil. Trip atmayıp ciddi bir durumu ifade edince de trip atıyoruz zannediliyor 😀
Belirli bir güven ortamı oluşan, aradan zamanın gectigi, karşılıklı naz yapılabilen ilişkide rutinin dışına çıkmak amacıyla belli ölçülerde bu yola başvurulabilir (kelime anlamı da zaten yolculukmuş).
Daha yeni olan ilişkileri bitirebilen bir durum bu trip yanlış, anlaşılmalara sebep olduğu için..
13 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle haklısın. Şükür trip atan kimse yok şimdilik : )
Olsaydı bile iletişimi zaten zar zor kurabiliyorum zaten. bide triple karışık anlaşılmak istemesi ekstra yorar bence.
Soran1 yılSorun yok anladım kuzen : )
1 yılÇok abartılmadığı sürece partnere nazlanmak adına mantıklı bence ama ben beceremiyorum hiç onu ya ahahahah
17 Yorumla
Soran1 yıl: ) bence biraz daha uğraşsan olur gibi lulu.
- 1 yıl
Tribi atmaya başlamak konusunda iyiyim ama devam ettirmek konusunda hiç iyi değilim direkt gülmeye başlıyorum 😂
Soran1 yılAhahaj : ) neden cok mu komik duruyor karşıdaki : )
- 1 yıl
Ahahaha ben komik duruyorum çünkü nazlanmaya alışık olanlardan değilim ben bu yüzden çok eğreti duruyor ben de ister istemez gülüyorum 😂
Soran1 yılAhahha e öğrenmen gerek madem trip atıyorsun hakkını vermen lazım arkadaş ' )
- 1 yıl
Yok işte beceremiyorum o yüzden komiklik olsun diye kullanıyorum ben 😂
Soran1 yılAhahah anlıyorum lulu iyi yapıyorsun boş ver : )
1 yıl'Bişey istiyorum ama kendim söyleyince bi anlamı kalmıyor bunu kendin anla ' demek için atılıyor, gerekli mi bilemiyorum
11 Yorumla
Soran1 yılYa anlamazsa karşıdaki kişi , kırılmaz mı trip atan : )
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bazen mantıklı. Karşımızdaki insan lâftan anlamadığında ya da olmayacak cümleler kurduğunda küçük bi triple kendine geliyor.
11 Yorumla
Soran1 yılHımm.. sanırım anlaşılmadığında kullanılıyor bu trip : )
1 yılMantıkla bir alakası yok jfjf
Ama trip atmak normal erkeklerde trip atar bu onları prenses yapmazx fndm16 Yorumla
Soran1 yılErkekler trip atacak ve prenses olmayacak hemi : ) güldürdün haaa
- 1 yıl
Bence öyle sndjjd
- 1 yıl
Trip atmak normal değil mi yaa
Soran1 yılAtmasınlar trip mrip ahaga : )
- 1 yıl
Tamam psi atmasinlar peki fjfjsn
Soran1 yıl: )
- Kişilik & Karakter konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılTrip dozunda olursa tadından yenmez. Erkek kişisine değil kadın kişisine yakışır.
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle dozu kaçıyor bazen bence
Ben hayal kırıklığına uğrarsam trip atarım karşımdaki kişiler de yapabilir 😀
16 Yorumla
Soran1 yılAhaha atmayın pls : ) o tribin anlaşılmadığını hayal ediyorum sankı bi tık daha fazla hayal kırıklığı olcak mış gibi hissediyorum. : )
Soran1 yılAhahha evet öyle olmuş biraz : )
Yani sizi kabul eden öyle kabul eder bence mantıken.
Soran1 yılTam istediğiniz gibi bir insana denk gelmeniz dileği ile
Soran1 yılAdına sevindim. Teşekkür ederim umarım
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılGereksiz yere atmam yaa mutlaka vardır mantıklı bir sebebim
13 Yorumla
Soran1 yılYani trip atmadan önce kendinizi ifade ediyor musunuz... İfade ettikten sonra mı trip atıyorsunuz
- 1 yıl
Nedenini belli ederim direk söylemem. sinirliysemde öfkeyle anlatır uzaklaşırım o artık trip değildir birşeyleri öldürüyorsun uyarısıdır
Soran1 yılSanırım anladım haklısınız kendinizce
Seven sevdiğine trip atar ama tabi her zaman değil yerine göre
11 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılTrip atmaya ve trip atılmaya müsait yani kimyaları uyumlu iki insan arasında gerçekleşirse eğlenceli olabilir ama mantıklı değil. 😅
14 Yorumla
Soran1 yıl: ) bu iyidi ahhaha elinize sağlık
Cevap sahibi1 yılRica ederim ☺️
Cevap sahibi1 yılAy pardon Teşekkür ederim 🙏
Soran1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılTrip atmak, mantıklı değil, sence?
Trip atmak ne demek acaba nasıl atılıyor bunu ingilizceye çevirsen nasıl çevirirsin acaba113 Yorumla
Soran1 yılÇeviremem : /
Cevap sahibi1 yıl@filebadem teşekkür ederim, eminim ki ingilizce biliyorsun, peki bunu bi cümlede nasıl kullanabilirsin? Sevgilim trip atıyor cümlesi nasıl çevrilebilir sence?
- 1 yıl
Rica ederim 😊 şimdi biraz uzun olacak ama durumu bilmiyorum o yüzden uzun oldu
Türkçe’de genel olarak trip deniliyor ama eskiden daha çok deyimler kullanırdı. İngilizce’de tutumlara göre ifadeler var. Cümleyi erkek arkadaşa hitaben yazacağım ama kız arkadaş olursa “my boyfriend” yerine “my girlfriend” ya da cinsiyet belli etmek istemezseniz “my partner” kullanabilirsiniz.
My boyfriend is giving me the silent treatment (hiçbir şekilde konuşmuyorsa, ağzını bıçak açmıyorsa, surat yapmak gibi )
My boyfriend is acting salty
(Alık denir hani, bozulma durumlarında)
My boyfriend is being passive-aggressive
(sinirini belli ediyor, imalı davranıyor, laf sokuyor, pat küt dolap kapaklarını sert kapatıyor ama konuşmuyorsa )
My boyfriend is throwing a bit of a tantrum
(Bu da böyle veya çocukça trip atınca yani 5 yaşında bir çocuğa markette istediğini almamış gibi davranınca ) kullanılır daha da varsa bilmiyorum 😊
Cevap sahibi1 yılNe güzel ya imrendim, şu hayatta ingilizce bilen kadar şanslı insan yoktur yemin ederim.
- 1 yıl
Aslında öğrenmek hiç zor değil eğitim sistemi zorlaştırıyor. Bu bir kalemdir diye öğretmek yerine maruz bırakılsak mecbur öğreniriz zaten. Yani bebekken de anlamını bilmeden öğrenip konuşmaya başlıyoruz tahmin ederek öğreniyoruz. Bir sene hiç Türkçe bilmeyen öğretmenlerden ders alsak sınıfta Türkçe konuşmak yasak olsa mesela varya neler olur neler. Ben İngilizce dizileri izlerken altyazısını İngilizce açıyorum çok faydasını görüyorum. Anlamını bilmediğim kelimenin İngilizce açıklamasını dinliyorum tavsiye ederim😊
Cevap sahibi1 yılYa ben pek yabancı dilde dizi film izleyemiyorum anında sıkılıyorum, buna rağmen bi yabancı dizi açayım da deneyeyim diyorum adamlar taramalı tüfek gibi konuşuyor öyle hızlı ki ben dinlerken yoruluyorum, belki de ezberimde fazla ingilizce kelime olmadığı için böyle geliyor, okulda öğrendiğimiz renk isimleri hayvan isimleri yiyecek isimleri falan tamam da ingilizce öğrenmek için tam olarak nerden başlamak lazım? Mesela ne kadar ve nasıl kelimeler ezberlemek gerekir ve bu kelimeleri nasıl aklımızda tutabiliriz? Bi de phrasal verbs denen gereksizler var onlar tam bi kabus. Hadi bunu bi şekilde hallettik diyelim, dil bilgisini nasıl halletcez? İngilizce cümle sırası kafa karıştırıyor özne neredeydi nesne neredeydi yüklem neredeydi şaşırıp kalıyorsun. Sen herhangi bi ingilizce bölüm mü okudun yoksa kendi kendine mi öğrendin? Sence herhangi bi ingilizce bölüm okuyan ile kendi kendine ingilizce öğrenen kişi aynı seviyede ingilizce konuşabilir mi?
- 1 yıl
Ben bu konuda uzman değilim açıkçası tavsiye de veremem ama kendimden örnek vereyim yavaş tempolu, gündelik konuşmalar içeren dizilerle hatta çizgi filmleri bile izliyorum ve İngilizce alt yazı mutlaka açık oluyor, Modern family, Friends eğlenceli mesela sıkılmazsınız. Ezberleme değil, bağlantı kurarak öğrenmek faydalı oluyor. Kelimeyle resim, ses, anlam arasında bağlantı kurmak kalıcı oluyor. Biz mesela ana dilimizi de ezberleyerek öğrenmiyoruz değil mi? Anlamlı cümle kurarak öğrenmek mesela Phrasal Verbs Türkçe karşılığı birebir yok o yüzden karışık gelebilir, ezberlemek yerine cümle içinde kurmayı öğrenmek daha kolay. Yani kelime yerine cümle öğrenmek çok daha çabuk ve kalıcı öğrenmeye yardımcı oluyor. İngilizce bölüm mezunları avantajlıdır illa ki akademik temelleri var, dil bilgisini yoğun olarak almışlar amaaa kendi kendine öğrenen biri pratik konuşur, dili hayatına entegre eder, sokak İngilizcesini bilir. Ben İngilizce öğretmenlerinin İngilizceyi akıcı konuştuklarına pek şahit olmadım mesela. Nadiren sınıfta full İngilizce konuşan var. Kısacası kelime ezberlemek yerine düzenli bir şekilde günlük biraz temel yapıları, biraz sesli ve görselli kelimeleri, ayna karşısında konuşma pratikleri yaparsanız kaparsınız bu işi. En kolayı da maruz kalmanız. Mecbur kalınca bülbül gibi şakırsınız 😂
Cevap sahibi1 yılÇok haklısınız, çok da güzel anlatmışsınız, teşekkür ederim. Modern family, friends örneği vermişsiniz bunları nereden izleyebilirim? İzlediğiniz diğer dizi ve çizgi filmleri de paylaşabilir misiniz rica etsem? Ve son olarak bu yaştan sonra gerçekten ingilizce öğrenilebilir mi?
- 1 yıl
Rica ederim ☺️ Ücretli platformlarda vardı ama hala var mı bilmiyorum normal dizi sitelerinde de olur muhtemelen. Herhangi bir çizgi film şu YouTube kids bile olur çünkü çocuklar için yavaş konuşuyorlar ama şu çizgi film diyemem isimlerini bilmiyorum ama hepsi olur bence yani kitaplar da yine çocuk kitapları olursa çok kolay kalıpları öğrendikten sonra yavaş yavaş artırırsınız. Epey anlamaya başlarsınız. Bir de elbette öğrenirsiniz neden öğrenmeyesiniz yaşınız kaç olursa olsun hiç fark etmez ki 😊
Cevap sahibi1 yıl@filebadem çok teşekkür ederim. 😊 Haklısınız bence çocuk kitapları ve çizgi film daha ulaşılabilir ve kolay olduğu için onlarla ilgilenmeliyim. Hani dil öğrenmek 25'ten sonra zorlaşıyor diyorlar ya, o beni endişelendiriyor. Ama yine de pek umutlu değilim ya, en temel kolay kelimeleri anlıyorum ama cümlede ne anlatılıyor onu anlamıyorum.
- 1 yıl
Elbette daha erken yaşlarda gibi olmaz ama aşırı da zor değil. Ben de 35 yaşındayım ha eskisi kadar kolay öğrenmesem de aşırı da zorlanmıyorum 😊 seviyeler var mesela ilk okuma sonra 1. Seviye 2. Seviye diye onları artırdıkça temeli öğrenince sonra zaten yavaş yavaş farkında olmadan anlamaya başlıyorsunuz umarım istediğinize ulaşırsınız 😊
Cevap sahibi1 yılHiç sanmıyorum ama son bi kez deneyeceğim umarım sıkılıp bırakmam.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılErkekler trip atmasın yeter ki , kızların doğal
15 Yorumla
Soran1 yılYav : ) kızların nasıl doğal oluyor. Baaa ne onlarda atmasın eheheh
- 1 yıl
Benim tribim çok şeker 😃
Soran1 yılNasıl yani , o tartışmaya açık bir konu bilisen : )
- 1 yıl
Yani erkekler atmasın kızlari bilmem benim ki şeker 😋
Soran1 yılYok yok kadınlarda atmasın vi : )
1 yılMantıksız şeyler boşa vakit harcama
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
1 yılMantığın kendisi şelalesi akıyor be
12 Yorumla- 1 yıl
Mantığın akanı şelalesi be heyt be höyt be
Soran1 yıl: ) nereye doğru
- Kişilik & Karakter konusunda 780 cevap paylaştı.
1 yılbiz kadınlar mantıklı olsun olmasın atarız
11 Yorumla
Soran1 yıl: )
1 yılDeğil ama atmayı severim sjsjsj
11 Yorumla
Soran1 yılAhahahs : )
1 yılHayır değil yaa fazlası sıkıyor..
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle elbette
Gizli Üye(25-29)1 yılFüze atsa daha iyi trip öyle bktan çekilmez bir şey ahahah : )
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle ahahs
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKimi zaman 🙄🙃😝
15 Yorumla
Soran1 yılYav arkadaş kime trip atarsın : )
- 1 yıl
Bulurum ben atacak birini, merak etme 🙃
Soran1 yılTamam o zaman arkadaş : : )
- 1 yıl
Arayan bulurmus
Ehehe 😝😝
Soran1 yıl: ) evet
Tabiki cilve yaparsan daha ilişki uzun ömürlü olur
11 Yorumla
Soran1 yılEmin misin bak sonra sıkıntı cıkmasın
1 yılTrip atmak iletişim açısından yanlış bir yöntem
11 Yorumla
Soran1 yılElbette bencede çözümü geciktiriyor.
Trip atma direkt attıranı at
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani , hayattan çıkarmak mı lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılMantıksız olsa atmayızz
11 Yorumla
Soran1 yılVayy diyosun : )
1 yılÇok zevkli oluyo dozunda yapınca
11 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum : )
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSeven sevdiğine trip atar bea
11 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum
trip atmak bana çocuk işiymiş gibi geliyor
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle elbette : )
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Liseli ergen işleri
10 Yorumla
1 yılEğelenceli daha çok
11 Yorumla
Soran1 yılAnladım : )
1 yılÇocukça geliyor bana
11 Yorumla
Soran1 yılE tabi.
1 yılbokunu da cıkarmamak lazım
11 Yorumla
Soran1 yılYani : )
İnsan sevdiğine nazlanır
11 Yorumla
Soran1 yılGaliba.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBazen şart
18 Yorumla
Soran1 yılNeden mesela : )
- 1 yıl
Bu soru zor oldu ya :)
Bende bunu anlayacak kelime dağarcığı yok sanırım 🙈🙈
Soran1 yılYok estağfurullah sorun yok. Sormadım varsaydım. Teşekkür ederim
- 1 yıl
Şöyle açıklayabilirim.
Bazen kırılırız ya da önemli bir anımız farkedilmez bunu belirttiğimiz halde telafi ediliyorsa trip şart
Soran1 yılHımm anladım sanırım. E bu zorlar ama karşıdakini. kendim için düşünüyorum. E belki o tribide anlamadım. misal daha çok kırılmaz mı karşıdaki. Bunlar bir yana direkt kırıldığı noktayı belirtip anlatsa daha iyi olmaz mı.
- 1 yıl
Dediğim şey bu zaten bazen insanlar farkında olmadan kırar unutur. Bunu paylaşırsın ve karşılık gelmez. burada devreye trip gelir.
Soran1 yılHeee anladım...
- 1 yıl
:)
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bazen evet güzel
10 Yorumla
1 yılHem de çok
10 YorumlaEvet
10 Yorumla
1 yılOldukça saçma.
10 YorumlaBir mantığı yok
10 Yorumla
1 yılDeğil