Toksik davranışı trip ile karıştıran büyük bir kesim var toplumumuzda. Ne trip atın ne de toksik olun. İnsan gibi canınızı sıkan durumu ifade edin

Toksik davranışı trip ile karıştıran büyük bir kesim var toplumumuzda. Ne trip atın ne de toksik olun. İnsan gibi canınızı sıkan durumu ifade edin

Yeri geldiğinde abartmayacak derece de naz için atılmalı. Çok abartınca suyu çıkıyor maalesef. Sonra sorunlar başlıyor. En iyi dozunda bırakmak. Kavga dövüş filan olmadan.
Trip asla atılmamalı. Ancak şöyle bir şey var;
Günümüzde "trip atmak" anlamını yitirdi aslında. Bir ilişkide bir tarafın kırgınlığını belli etmesi, o anda o neşeyi kaybetmesi "trip atmak" olarak algılanmaya başlandı.
Halbuki trip atmak, pasif - agresif ve dramatik bir tavırla duyguları ifade etmektir. Surat asarak, alaycı konuşarak, sessiz kalınarak, ironi yaparak "anlaşılmayı" bekler trip atan.
Fakat o anki kırgınlığı belli etmek doğrudan, dürüst bir yaklaşımdır. Kişi yaşadığı kırgınlığı direkt belli eder. Bunu karşısındakine net bir üslupla belirtir. "Bu söylediğin beni kırdı" demek gibi...
Katılıyorum
Çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🌸
@DorothyFoster Tekraren çok teşekkür ederim 🤗🌸
Rica ediyorum 🌸🕊
Çok pis Trip attım görüldü olmadı kapsama alanında değil galiba
Erkekler trip atınca görmemiş gibi yapıyoruz.
Yaaa sizin şu kelime oyunlarınız bana kahkaha attırıyor 😂 yani biliyoruz trip attıklarını ama hiç oralı olmuyoruz 😂😂
Bak, trip atmak aslında herkesin zaman zaman sığındığı bir liman gibi ama liman fırtınalıysa gemi de batar, ilişki de... İncindiğinde oturup içini dökmek varken, trip kasmak hem seni hem karşı tarafı yorar. Direkt dürüstlükle anlatınca işler çok daha hızlı çözülüyor, gereksiz drama yaşamıyorsun! 😏 İlişkide duvar örmeye gerek yok, köprü kurmayı dene, huzur garanti! 🌉✨
Cevap
6Cevap
Ya biri canını sıkıyor, o kişiye mesafe koyuyorsun trip attı oluyor 🙄
🤦♀️
Evet ben de her daim ifade etmeye çalışıyorum ancak kavga çıkarıyor olurum çok enteresan
Bir tek sevgiliye ve can arkadaşlarıma triplenirim dnjd
Trip yerine insan kendini ifade etmeyi öğrenmeli
Kesinlikle
Bence rahatsız olunan davranış karşı tarafa belli edilmeli onun dışındaki gereksiz polemikler yaşanmamalı
Süründürmek için yapilmamali bunun devamlılığı ilişkiyi çürütür
Kız bağır çağır küfür et içine atma ama saçma sapan şeyler3de arkanı donm3 derim
Atılabilir atın abi tribinizi at abi at shjsjd ben de atcam
😄
sadece sevdiklerime trip atıyorum diger insanları dediklerini yaptıklarını kafama takmıyorum
Yeşillik oluyo ama fazlası çekilmez tadında bırakılmalı
Kadın tarafı atmalı bence
Trip atılmalı fakat dozunda
Ister istemez atıyorum bazısı sabrımi taşırınca😀
Trip atmayı severim.
Atarm haha
Seven atar
Atilmamali
Gerektiğinde atılır
Ergenler Atar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?