Profil fotoğrafım başka , erkeklerin agızınının suyu akıyor. Takip üstüne takip geliyor bende birininin takibini kabul ettim özelden konuştuk 4-5 aydan beri belki daha bile fazla konuşuyorduk. Benden çok hoşlandığını karakterimi de çok sevdiğini söyledi. Madem öyle bende itiraf ediyorum o zaman deyip gerçeği söyledim. Ve konuşmayı bitirdim "bitirme konuşalım ben senin karakterini sevdim "gibi cümleler kurmadi.
beni değil de o kızı sevdiğini anladım. Bu beni üzdü mu diye soracak olursanız biraz üzdü sanki
Erkekler hep diyor ya karakter diye görmüş olduk neye aşık olduklarını. sen güzel değil misin o kadar mı çirkin misin diye soracak olursanız çirkin değilim ama gerçek fotoğrafımi buraya koyacak kadar da aptal değilim
beni değil de o kızı sevdiğini anladım. Bu beni üzdü mu diye soracak olursanız biraz üzdü sanki
Erkekler hep diyor ya karakter diye görmüş olduk neye aşık olduklarını. sen güzel değil misin o kadar mı çirkin misin diye soracak olursanız çirkin değilim ama gerçek fotoğrafımi buraya koyacak kadar da aptal değilim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer