- İlgisinde azalma olduğunu düşündüğüm sevgilimi kıskandırsam ona güvensizlik aşılamış olur muyum?
Bensiz plan yapmayan adam şimdilerde kafasına buyruk
Bensiz plan yapmayan adam şimdilerde kafasına buyruk
Hayır sadece kendini küçük duruma düşürürsün ve zaten sana karşı soğuk olan kişi daha da soğuyabilir. Gerçekten hislerinin azaldığını düşünüyorsan kendini iyi bir şekilde ifade ederek yalın bir dille yüz yüze konuşmayı denemelisin. Böyle saçma yöntemlere başvurmaya gerek yok 😊
Ters teper ilişkin tamamen biter. Bunun en etkili çözümü terketmek değil tabi ama Terketmiş gibi tamamen ilgiyi alakayı kesmektir. Yani kendini özletmen gerekir. Sana doymuş ve ilgi göstermekten artık metan yorgunluğu oluşmuş. Bir süre geçip toparlaması gerekir.
Benimkide öyle 😂 sinir bozucu ama kıskanınca bir kendilerine geliyorlar bence.
İki gün önce bir itiraf geldi 1 ay önce şehir dışına çıkmıştım o zaman hiç bir şey söylememişti. Dedi sen gidince çok pis bozuldum
Bozulurlar tabi sanıyorlar ki bizim alnımızda şuna buna rezevli yazıyor biri güzel bir şey söyleyince hayırdır ne oluyor üzüldüm kırıldım bozuldum oluyor.
Cevap
6Cevap
Tam tersine daha da kaybedersin
Çözüm olmaz. zaman kaybı
Olmaz, o ilgisizse sen de ilgisiz olacaksın zaten yazarsa yazar. Yazmazsa da bitirirsiniz
Ondan gerçek anlamda hoşlanıyorum
Aylarca ilgimi çekmeye çalıştı oysa
Kiskandirmak ters teoer seni kaybetme korkusu yasamali. Biyle rahat davranmawinin sebebi seni cepte gormesidir. Ona basit ilmadiini goster. Bunuda cool davranarak yapabilirsin en etkili yol.
Hayır bu cözüm değil..
daha farklı sorunlar acar!
Nasıl davranıyorsa aynı şekilde davran. İlgisiz mi davranıyor umursama. İllaki dikkatini çekiceksin.
Bir erkeği başka erkekle kızı da başka kızla kıskandırmak demek o ilişki çoktan bitmiş demektir.
Kimseyi kıskandırmak için çaba sarfetmem bana ne ilgisi bittiyse bitmiştir herkes yoluna gider
Kıskandırmak aksine senden soğutur
Demek ki seni elde etmiş artık hevesi geçmiş
Aldatılıyor olabilir misin
Sanmıyorum. İlgisini benden çekmesini istemiyorum.
Dene bakalim
Olabilir 🤔
Hiçbir zaman olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?