Erkek arkadaşımla toksik bir ilişkimiz var mutlu değilim ayrılmak istiyorum ama başka birisiyle de mutlu olamamaktan korkuyorum?

Merhabalar, erkek arkadaşımla ilişkimize başlayalı 3sene 2ay oldu. O 21, ben 20 yaşındayım, lise sonuncu sınıfta tanışmıştık. İlk zamanlar mutluyduk ve gerçekten çok seviyordum. Bu zamana gelene kadar bana eski sevgililerine yazmak gibi birkac ihaneti oldu fakat alttan aldım görmezden geldim. Bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ayda 1 kez buluşuyoruz. Son zamanlarda gerçekten ilişkimiz toksik her Allah in günü kavga ediyoruz ve saçma sapan sebeplerden dolayı oluyor kavgalarımız. Bilerek veya kasıtlı kavga cikartmiyoruz ama ne oluyorsa anlamıyoruz kavga ediyoruz durup dururken. Birbirimizi anlayamıyoruz artık düşüncelerimiz uyuşmuyor ve eskisi kadar sevdigimi de sevildiğimi de hissetmiyorum. Bir kavgamız olsun gidip başka kızları eklemeye başlıyor instagramdan. Erkek arkadaşım benimle gerçekten evlenmek istiyor fakat bazı hareketleri bana sırf evlenmek için evlenmek istediğini düşündürüyor. Hicbir gün mutlu olamıyoruz. Bu arada ben üniversite 3. sinif öğrencisiyim. Öğretmenlik bölümü okuyorum ve atanabilecegimi de düşünüyorum. O ise universite okumadı, şu an bir dükkanda çalışıyor. Mesleki açıdan da canımı sıkıyor birlikteliğimiz. Bir yanım ayrılmak istiyor bir yanım istemiyor. Ayrılırsam karşıma başka birisi cikmayacakmis gibi hissediyorum. Evlenemeyip yanlız kalmaktan da korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?😔🥺
Erkek arkadaşımla toksik bir ilişkimiz var mutlu değilim ayrılmak istiyorum ama başka birisiyle de mutlu olamamaktan korkuyorum?