Lütfen yazın bir şeyler kafayı yiycem?

3 yıllık ilişkim ağır bir ihanetle son buldu. Yıllardır süren yalanlar öğrendim. İlişkimiz bitti ama insanlara güvenim hiç kalmadı. 1 ay geçmeden biriyle tanıştım arkadaştık. Tanışalı 2 gün olmadan sevgili olalım dedi ben istemedim korkularım kırgınlığım var güvenemem dedim. Ben her şeye rağmen istiyorum dedi çok ısrar etti saatlerce. Neredeyse ağlayacaktı. aceleci davrandı bi deneyelim tamam dedim. Ama tanışalı 2 gün olmuş ve yaşadığım ihanetten dolayı temkinli yaklaştım çok soru sordum sorguladım falan. Arada tartıştık. Beni anlamadı. Ertesi gün uzun bi mesaj attı ilişki bitsin diye. Kendimi yara bandı gibi hissettim bizden olmaz seni çok kırmışlar bana çok yansıttın bize çok yansıttın falan dedi ama halbuki o kadar acele eden ısrar eden kendisiydi. Her acımı bile bile başlamak isteyen oydu. Tamam dedim saygı duydum ama dedim ki lütfen bi dahakine düşünmeden aceleyle hareket etme kimseye karşı. Her şeye rağmen deme daha ilk tanışmada. Sadece tavsiye dedim. Bu lafıma alındı hepiniz aynısınız size bir terslik yapılınca ilişki bitince hemen laf atıyorsunuz falan dedi yani kısacası suçlu ben oldum. Üstüne özür diledim defalarca kırdım diye. Kendisi yok ben insanlara alıştım falan dedi duygusal bi hale girdi ne bileyim. Şu an kendimi suçluyorum
Lütfen yazın bir şeyler kafayı yiycem?