Reddeden erkeği nasıl pişman ederiz?

28 yasindayim öğretmenim (atanamamis) o da esnaf 29 yasinda (isletme mezunu) bu cocukla tanistigimdan beri cok hoslaniyordum 2 senedir efendi duzgun ne bileyim sicakkanli falan bana davranislari da gayet kibar cömert evlenilecek bir adam yani yasim gereği de istiyorum birini ilgimi falan da belli ediyordum ancak son zamanlarda bana soguk davranmaya basladi ve konuyu evlilikten acti var mi biri falan da dedi ben de henüz yok hayatımda biri dedim o da benim var bir sürpriz olabilir dedi ben de uzuldum tabii bir daha da dükkanına gitmedim sosyal medyalarimi da kapattim ancak birkac gun sonra baktim ki takip sayısı yukseliyor ve baska baska kizlar ekliyor ben de herhalde beni bu sekilde reddetti dedim peki onu nasil pisman ederim yani pismanlik degil de tekrar öz güvenimi nasil kazanirim ayni zamanda ona guclu bir kadin oldugumu gosteririm yani super bir dönüş yapmam lazim?

Güncellemeler
+1 yıl
Benim görüştüğüm biri var dedi ve biz birebir de görüşmüyoruz telefonlarimiz bile yok yani beni kastetmis olamaz ve yanimda surekli Whatsapptan biriyle konuşuyordu
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Reddeden erkeği nasıl pişman ederiz?