Sanal aşka laf edenlerin sanal arkadaşları var, gülüyorum halinize.

Sanal aşka laf edenlerin sanal arkadaşları var, gülüyorum halinize.

Bir nevi platonik aşka benzer.
ama sanal aşk kesinlikle çok tehlikeli hayal kırıklığı ile bitebilen insanın içini acıtan bir aşktır. ha bazıları sanal aşk olmaz demiş olur kardeşim. onu her açık gördüğünde sevinçten havalara uçuyorsan. o sana mesaj attığında için kıpır kıpır oluyorsa herkesi sessize almana sadece o mesaj atınca ses gelmesine rağmen belki sesi duymamışımdır diye 2 dakikada bir cep telefonuna bakıyorsan aşıksındır kardeşim. ama %95 hayal kırıklığı ile biter hatta hayal kırıklığı yaşamamak için ondan fotoğraf istemesiniz. o sizin için ulaşılamaz bir kişiliktir. o sizin hayalinizdeki kızın vücut bulmuş halidir. onla konuşurken de acı çekersin ona asla ulaşayamayacağını bilerek. ama asıl acı ona gerçekten ulaştığında olur. onu gerçekten gördüğünde bir hayal kırıklığı yaşarsın ama devam edersin onu gerçekte her görüşünde o aşk söner ve en sonunda biter. bittiğinde ise hayalindeki kız öldüğü için farklı bir acı içine girersin. sonra her kızı o role sokmaya başlarsın vs. he hep böyle mi olur 'istisnalar kaideyi bozmaz' onu gerçekten gördüğünde ona sanaldan aşık olduğundan daha fazla aşık olmanda mümkündür ama belki de %1 o yüzden sanal aşktan kaçın arkadaşlar. tabi kaçın demekle olmuyor bu işler. ona bi kere aşık olduysanız her dakika ondan mesaj gelmesini bekliyorsanız. artık iş işten geçmiştir. ama bari o mutluluğun devam etmesi için fotoğrafını istemeyin. konuşun onla sadece o sizin hayalinizdeki kız olsun en azından bir kişilik olduğu için hayalinizdeki kıza aşık olmaktan daha az acı çekersiniz. ona sevgili gözü ile değil arkadaş gözü ile bakmaya çalışırsanız çok daha mutlu olursunuz sohbet edin onla erkek ya da kız bile olup olmadığını bilmeden..
Ciddi zeka problemleri olan insanlar var galiba yaa... görüşlerin bazılarını okudum da yani inanamadım. Sanal ortam, sizin tanışmanıza vesile olacak, sürekli sanal bebek besler gibi telefondan mesajlaşıp konuşmayacaksın yani. İnternetten tanışacaksın, görüşeceksin, uyuyorsa devamı gelecek uymuyorsa herkes kendi yoluna. Bu kadar basit.
Hayır tabi ki sanaldan aşka karşı değilim aşk beni bulsun da nereden bulduğu hiç önemli değil benim için. güven ve sevgi varsa insan uzak ilişkide veya sanaldan tanışıp da mutlu olabiliyor. burada dediğim gibi önemli olan güvenmektir ve sevmektir. bazıları gerçekte aşık olup anlaşamıyor yani bu kişiye göre değişiyor daha çok.
Karşı değilim sana aşık olasım var
Cevap
61Cevap
Sanaldan aşka karşı değilim ancak doğru düzgün görmeden doğru düzgün konuşmadan sesli ve görüntülüden bahsediyorum hemen ölüyorum bitiyorum sensiz yaşayamam modlarına girmeye karşıyım Onun dışında reel görüşmeler de olursa karşı değilim tabii ki
Sanal aşk, reelde devam ediyorsa değilim. Önemli olan nerede başladığı değil, nerede devam ettiğidir.
Teknoloji çağında sanaldan tanışmak çok doğal. Eskiden görücü usulü oluyordu şimdi kendin görüp beğeniyorsun.
Sanaldan aşk yasayan birisine güvenemem. Her erkekle konusuyordur o sanaldan beni bulan, benden daha iyisinide sanaldan bulabilir diye düşünüyorum. Aldatmalarin çoğu sanaldan kaynakli şu sanal medya çıktı çıkalı boşanmalar ve aldatmalar çoğaldı. Sanaldan kimseyle çıkmam, çıkmış biriyle de sevgili olmam sahsen.
Sanaldan arkadaşım da yok, ama olsa bile arkadaş ve ilişki aynı şey değil. Bir insanın birden fazla arkadaşı olur, hepsiyle paylaştığı şey ayrıdır. Bir insanın bir tane sevgilisi olur ve bu kategorideki her şeyi onunla paylaşır. Sanal bir sevgili için bu mümkün değil. Çok gereksiz. Sanal sevgili dediğin ancak yalnızlığını gidermek için bulduğun bir sorunları bastırma aparatı olabilir. Bunun da gelişkin bir yapay zekayla flörtleşmekten çok bir farkı yok.
Telefon kirilinca nasil olcak sürekli telefonlan olmaz ki Telefon farkli oluyor buluştuğunda diyelim daha çok farkli olur telefonda insan asik olamaz görmeden etmeden kimse anlayamaz sanaldan tanişirsin hosuna gider tanisirsin görüntülü konusursun ararsin sonra buluşma olur Cok mesafe varsa acikcasi istemezdim bana zor gelirdi her hafta buluşamazdik onu gectim her ay da belki buluşamazdik yatiliya gelse hadi neyse o yine iyi ama görmeden yapamazdim en az mesafe 1 veya 2 saat olabilir
Ben bedensel engelli olduğum için genelde internet üzerinden tanıştığım kişilerle ilişki yaşadım ya da aynı fizik tedavi merkezinde aynı okulda tanıştığım kişilerle internet üzerinden ilişki yaşadık yani olmaz diye bir şey yok insanlar kendini kandırıyor, tamam kabul ediyoruz yüz yüze görüşmek gibi dokunmak gibi yüz yüze iletişim içinde olmak gibi hiçbir şekilde olmaz ama sanalda başlayıp da gerçek hayatta güzel biten ve evlilikle sonuçlanan insanları da gördüm.
erkekler için söylüyorum. eğer konuştuğu anonim kız ortalamanın altındaysa sonu iyi bitmiyor. konuştukça beklenti artıyor hayal kırıklığı oluyor. yani kızlar gerçekten hoşlandıysanız çok uzatmadan gül cemalinizi tatlı bir bahane vasıtasıyla gösterin. nacizane tavsiyemdir
Şu zamanda zaten her şey sosyal medyadan önemli olam o kişiyle yeterli görüşme imkanları yaratmak, birbirini görerek konuşarak, tanımak yoksa sadece sanalsa ve görüşmek buluşmak yoksa, emin olun sizin gibi kaç tane daha vardır sanal sonuçta
Ayrım yapamam, insanın iyisi kötüsü sanala, reele göre değişmiyor. Her iki türlü de bu zamanda insan karşısındakini önce iyi tanımalı.
Sanalda da olsa biseyler reele görüşmeye kavuşmaya dökülürse daha güzel olabilir.
İlk başta heves verici olsa da zaman ilerledikçe, kişiler birbirini tanıdıkça sonucunun hayal kırıklığı olması kaçınılmaz oluyor. Bence sanal aşk tamamen palavra. Göz teması olmadan, koku olmadan aşk olmaz.
Kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez ama sanal alemde aşk arayan birçok insanın yedek listesi epey kabarık. Bu kişiler de orada burada sanal aşka karşı olduğunu söyleyip saman altından su yürütüyor genelde.
Ben hala bunun tartışıldığına üzülüyorum ksjdjkds. İnsan insandır ha sanal ha gerçek. Sanalla real arasındaki tek fark istediğin zaman buluşamamadır. Yok nasıl güveniyorsun yok nasıl seviyorsun yok nasıl inanıyorsun o kadar saçma ki
Sadece sanalda kalırsa pek de aşk denilmez. Bu yüzden karşıyım. Dokunmak, sarılmak, öpmek gerek. Aşk kendini böyle gösterir çünkü.
tüm dünya onlıne sankı dışarda kıla konusabılıyon tacız manyak dıye bagrır bızım ıQ özürlü mıllet
üstüne ehhh numarasını aldın sms mı yazıyon Whatsapp dan mesaj yazıcan whatsapp dan arıcaksın ınstagram tıktok tak tık falan fılan hep aynı yere cıkıyor zaten akıllılar
Valla ben hiç ilişki de bulunmadım se giyim de olmadı hiç kimsenin ilişkisine karışmam
Sanaldan oldu ama gerçeğe dönüşmedi sadece oyunda olan bir şeydi o kadar
sanaldan her şey mümkün aksini söyleyen yalan söyler :D ayrıca bu görsel efsane yaa ne capsler yapmışlardı bunla ilgili 😂😂
Sanaldan aşka karşı değilim; ama kişinin dolandırıcı çıkma riskinden dolayı, şahsen sanaldan aşka sıcak bakamıyorum. Yüz yüze aşk önceliğim.
Sanal diye bişey yok sonuçta karşımızda ki canlı insan , sorun olan konuşup görüşmeden sesini duymadan hayali aşk yaşamak.
Sanalda tanışıp ileriye gitmek çok mantıklı sanala karşı olanların hepsi sanalda bulma peşinde bu arada
her şey olabilir. Nasıl geliştiği önemli. Bu corona her şeyi değiştirdi.
Sanaldan aşka karşı değilim yeter ki karşı taraf gerçekten düzgün seven biri olsun sahtekar yalancı çıkmasın yeter
Karşı değilim, insanlar bazen sanalda duygularını daha net ifade edebiliyor. Ayrıca, sanaldan reele geçen, evlenen arkadaşlarım oldu
Büyük konuşmak gibi olmasın ama sanal ilişkiye karşıyım reel ilişkinin yerini asla tutamaz ki sanaldan ciddi bir şey olmaz gibi bana göre.
Karşı değilim Oldu da ama sağlıklı bir ilişki mümkün değil Bolca hayal ve hayal kırıklığı içeriyor
Gülersem carpılırım
Gülersem çarpılırım
Aşk denen sacmalıga direkt karsıyım ben. Hele ki sanal olanına 😂😂
Evet karşıyım boş zaman kaybı, ben de eskiden sanal aşkım vardı ama fasa fiso. Sosyal medya kullanmıyorum uzun zamandır zaten.
Başlangıç paket için olabilir ama seviye atlamak gerek
Sadece bana değil ki herkese aşık oluyor. Ne güzel aşk.
Sanalda aşka karşı degilim ama genelde çogu aşk toz bulutu gibi en ufak şeyde dagılıyor
Büyük konuşmama yanlısıyım. Aşkın nerede karşıya çıkacağı belli olmaz…
Karşı drğilim ama ne kadar ciddi güvenilir olabilir ki
hayır değilim. ama reele dökülmesi lazım. öyle uzaktan sadece olmaz
sanaldan aşk olmaz kendini kandırmaca olur o ne öyle ya
Sanaldan aşk olmaz aslına hiçbir şey olmaz sadece yazışma olur
İnsanlar sevsin sevilsin. Nefretin sanalı bile olmasın da sevginin her türlüsü baş tacı... 😊
Karşı değilim açık insanım ama fazla yer vermiyorum
Sanaldan evlenip çoluk çocuk sahibi olanlar var ama benim ağzım bir kere yandığı için bir daha tövbe dedim siz bana bakmayın belki sizin karşınıza benimki gibi şerefsiz değil de adam gibi adam olan çıkar 😀
sanaldan 4 5 yıllık arkadaşlarım var ama hiç sevgilim olmadı. bilmiyorum bence sanaldan sevgili yapmazdım ama belki bir gün karşıma biri çıkar yaparım, büyük konuşmamak lazım
Sanaldan sevgilim var 2.5 senedir ama bir buçuk sydir yanımda
Tabiki değilim sonuçta şu an sanaldan hoşlandığım çocuğu elde etmeye çalışıyorum realde devam edebilecek bir şey tabi sonu 👀
Sanal kadar güzeli var mı ki, her şey serbest herkes mutlu.
Sanal aşk pişmanlıktır bana göre hemde büyük bi pişmanlık
herkes sanalcı değilmi zaten. Sürekli yan yanamı geziyorsunz sanki
Sanalda başlayıp realde devam ediyorsa neden olmasin
Reel olmuyorsa karşıyım
karşı değilim ama boşa zaman kaybı
Yoo aşkın her hali güzel
sanlda kalıyorsa karşıyım
Şifremi unutursam biter bu aşk dejdndkskdlff
Reele taşınması gerekiyor
Reel olacaksa olur
Ölüm gibi derinlikte karşıyım karşıyım karşıyım
İnanmam ama karşı da çıkmam saygı duyarım