Selamlarr
Ahh bu karşı cins seviyorum, hoşlanıyorum derler sonra bir bakarsın o hallerinden eser yok.

Selamlarr
Ahh bu karşı cins seviyorum, hoşlanıyorum derler sonra bir bakarsın o hallerinden eser yok.
Ona güvenme, buna güvenme ne yapacağız. Hayatımızı alt üst edecek gereksiz düşüncelerden kurtulmalıyız. Güven duygusu artık saplantıyı dönüşmüş durumda. Özellikle kadınlar bu hastalığın pençesinden kurtulamıyor..
Kimseye güvenemem diyenler, aynaya baktığında korkak birini görmüş oluyor. Aşk ilişkisi cesaret ister. Net olarak kimseye güvenmiyorum diyenler, özgüvensiz ve korkaktır.
Ben hayatımda kimseye güvenmiyorum.. yani aşk ya da diğer konular fark etmez.. zaten güvendiğim insan da çok çok az olur oda dost olarak güvenirim.. aşk gibi konulara inanmıyorum.. özellikle de bu zaman da
Güven olmayan yerde aşk olmaz hanim efendi. Ama gel görelim ki gönül bu hic unmadik insanada aşık olabilirler. Aşık olduklarini farzedersek sizin sorunuzdaki gibi ömrü kısa sürceginden emin olabilirsiniz.
Cevap
14Cevap
Kimselere güvenmiyorum
Yok ben dersimi aldım güvenmeyi bıraktım😅
Artık sadece keyfime bakıyorum
Djdjjd en iyisi
Güvenmeyi tercih ederim ben. Paranoya bir yere götürmez :D
Diyorsunuz Gökay bey emin miyiz djcjf
Ben erkolara güvenmiyorum 😂
Hiç güven vermiyorsunuz dnjdx
Dkdjjff sonunda hak veren bir erkek, cansın 😄
Güveniyorum. Sadece yeniden birini sevmeye cesaretim yok
Evlilikler bitiyor kendine güven sev ama her zaman kendini daha fazla sevki uzulme
Güvenirim, ben güven duymadan nasıl güven verebilirim ki?
Ben güvenmediğimi zaten sevemiyorum..
Hayır benim güven sorunum var ayrıca kimse garanti belgesi sunmuyor..
Güven duygusu çık önemli kolay kolay oluşabilecek bı duygu değil oldukça zaman alır benim için
Memelilere kesinlikle güvenim yok
Jfjf memesizlere güveniliyor mu
Fndjfj sen öyle san
Aşk konusunu geçtim, komple direkt insanlardan soğudum..
Güvenmiyorum, güvenilmemesi gerektiğini çokça gördüm
Hiç güvenmiyorum
Asla
Nanay canım ne güvenmesi
Babama bile güvenmem ben sffsd
Yooooo hiç güvenmedim baştan beri 😄
Kendime bile güvenmem
Zamanla olabilir tabi
Fake hesabı varsa hayır
Aşk yaşamayacağım için no problem
Güvenmiyorum
Sadece kızlara değil insanlara güvenim yok