- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlarda ciddi ilişki istemeyebilir. yani bu sadece bir insana özel değildir herkesin kendi düşüncesi farklıdır. yani sadece eğlence isteyen kadınlarda var tabi ki. bu insanın daha çok karakterine göre değişen bir konudur. yani sadece erkekler çapkın ya da erkekler eğlence arıyor gibi bir kural yoktur. ama bu oran sadece erkeklerde daha fazla. ama tabi ki bir kız da ciddi ilişki istemeyebilir sadece eğlence için ilişki isteyebilir.
Ben açıkçası gördüğüm kadarıyla genelde kızların ciddi ilişki ya da evlilik istediklerini düşünüyorum. erkekler daha çok eğlence ya da zaman geçirmek yani takılmak için ilişki istiyorlar gibiler...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer fırsatları kaçırmak istemeyen kadın gibi kadındır ciddi ilişki istemeyen kadın. Saha benim, oyun benim, taktik benim üçlüsüyle yola çıkar. Bağlanmaz, kendisine bağlanılmasını sevmez. Az ilgi görse bile bunu sorun etmez. Çünkü başka yerlerden o ilgiyi alıyordur zaten. Yapması gerekeni biliyordur.. Tek yapması gereken etrafında olmasını istediği erkeğin ona yürümesini izin vermek ve ona arkadaşlık adı altında sıcak davranmaktır. İlişkisinde yahut ilişkilerinde beklediği şeylerden bir kaç tanesi; dürüstlük, özgür sınırlar ve saygıdır. Benim gözümde fb'den farksızdır.
17 Yorumla- +1 yıl
Hayır sadece cinsellik için değil ki ilişkisi ne alaka
- +1 yıl
Cinsellikle ilgili bir şey yazmadım ://
Oradaki fb açılımı.. Galatasaraylı gözümden görünen Fener bahçe ://
Hem ben fb olarak görürüm en güzeli - +1 yıl
Hahaha güzel kıvırdınız efenim pes
- +1 yıl
Kelimelerle tango yapmak bizim işimiz 🤧
- +1 yıl
Tango biliyor musun sen :D
- +1 yıl
youtube.com/shorts/IKwMn6NhPG8?feature=share
Tabii biliyorummm - +1 yıl
Hahaha harika
Olabilir neden olmasın?
yalan söyleyen bir kadından ziyade, kaliteli vakit geçirerek tanımaya çalışan ve kendini tanıtan kadın candır bence. zaten o süreçte görürsün uygun musunuz, değil misiniz? belki şahane bir sevgili olamayacağınız ama çok çok iyi bir arkadaş, dost, sırdaş , ya da seks partneri olacağınız bir insanı hemencecik sıfat koyma amacıyla hayatınızın hatası yapma olayından kurtarmaktadır. Bunu ciddiyete resmiyete dökmeye ne gerek var?
Erkeklerde, kadınlarda, her tanıdığı kişiyle evlilik düşünmüyor zaten.11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİstekler sadece erkeklere özel değil. Eğlenmek ciddi ilişki yerine gününü gün eden kadınlar var.
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim💙🎊💫
- +1 yıl
Rica ederim 💙🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbette olabilir. Gönül eğlendirmek, vakit geçirmek için konuşan kadın da çok var.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Olabilir tabi ki neden olmasın. Bence her iki cinsle de ilişki kurmak zorlaştı. İki taraf da inanılmaz kasıntı, egolar almış başını gitmiş. Seks yapmak isteyen tarafa sapık/bacım, seks yapmak istemeyen tarafa iktidarsız/kezban gözüyle bakılıyor. Keza evlenmek istemeyen erkek * oluyor, evlenmek istemeyen kadın ise "daha iyisini arıyor" oluyor. Bakın mutlu olmak istiyorsanız önyargılarınızı aşmak zorundasınız. İnsanlara etiket yapıştırmayın, sadece tanımaya çalışın. Çok üzülerek görüyorum ki yirmili yaşlardaki gençler ilişki deyince seks anlıyor, seks muhteşem bir pastanın üzerindeki kirazdır, pasta o kişiyi tanımanın ta kendisidir. Pastayı yemeden tepesinden kirazı kapıp sonra kirazdan sıkıldık diye ağlamayın. Âmâ o kirazı da pastayı bitirdikten sonra mutlaka yiyin. Bunda garipsenecek bir şey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kadınlar duygusal açıdan hep yaklaştığından kadınlar da ciddi ilişki istemeyen milyonda bir ihtimal oluyor açıkçası çoğu insan ciddi bir ilişkiye değmiyor serdar ortaç bile yılar önce bir şarkısında binlerce dansöz var diye bu konuyu şarkısı ile kaleme alıyor şarkılar asla yalan söylemez
116 Yorumla- +1 yıl
Bu konuyu ele aldığını nerden çıkardık :D
- +1 yıl
Binlerce dansöz olduğunu tabii :D sjsj
- +1 yıl
Tabii danscı/dansöz :D
- +1 yıl
Gırgır mı :D yok valla elimde değil sjsk
- +1 yıl
😬😬
- +1 yıl
Yok artık değilim 😅
- +1 yıl
Anlamadım bunu :D
- +1 yıl
Ne hoş ne güzel 😃
+1 yılTakılmalık ilişki amaçlı ise soru; Kadınlarda alışık olmadığımız bi durum ama erkekler bunu belli ettirdiği gibi kadında ilk başta belli ettirirse şartını sorun olmaz bence. O adamın yanında başka bir çok adamla telefonda rahatça konuşabilir. Tabiki adamda da kadında da ona göre ciddiyetsiz bi duruşu olur o ilişkiye
13 Yorumla- +1 yıl
Yani takıl sonra devamke djdj
- +1 yıl
Kesinlikle takılmak ke gldlf
- +1 yıl
😅😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüzde çoğu ilişki modelleri bu şekil evlenince kısıtlama gelir özgürlüğüm elden gider şeklinde düşünen eğlenmeyi seven özgürlüğü seven kadınlardır. Genelde ilişki sevgililik esnasında kendilerini çok rahat hissederler erkeğin etinden sütünden maddi manevi faydalanmaya çalışırlar tabi her şey karşılıklı erkekte ondan faydalanır o ayrı mesele de onun haricinde erkekten ciddiyet hissettiği zaman bir bahane bulup ayrılır uzaklaşır ondan genelde takıldıkları erkekler kendileri gibi olur yani eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven maddi yönden iyi özgürlüğü kısıtlanmayı sevmeyen erkekler olur. Kendilerini bu şekil belli ederler ne düşünüyorum herkesin kendi hayatı isteyen istediğini yaşar bende ciddiyet düşünen bir aday bakıyorum kendime
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Dünyanın en büyük konforunu yaşayan kadın işte! Ben de başarabilseydim ciddi ilişki istemeyen bi kadın olmayı şimdi eminim deli gibi sevilen biri olmanın keyfini sürüyor olurdum.⭐
#tubasueda 🍀🍀10 Yorumla benim bir sevgilim vardı. o mesela ciddi düşünmüyordu benimle:) tuhafıma gitmişdi. ama sonra mantıklı geldi. kız zengindi kendini evlilikle bağlamak istemiyordu, gezmek eğlenmek yeni insanlar tanımak, kariyer yapmak vs vs bir sürü hayali vardı.. konunun benimle alakası yokdu yani sonradan anladım. bakdım benimde işime geldi açıkçası baya bir takılmışdık. güzel günlerdi.
10 Yorumla
+1 yılOlur, var da.. Belli etmelerine gerek de yok, direkt söyleyebilirler.. Ben şu an ciddi ilişki istemiyorum mesela. Kimseye karşı bir duygum yok, olursa hemen bu moddan çıkar ciddi moda dönerim. şu an ciddi ilişkim olmaz, istemiyorum çünkü.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzğürlüğüne bağımsız kadınlar ciddi ilişki düşünmek istemezler. Ayakları yere basan kendinden emin, güçlü kadınlardır. Zeki kadınlar ciddi ilişkiyi veya evliliği pek düşünmezler.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu biz sjsj
- +1 yıl
😁
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılişte sen derenin suyunu baştan kesiyorsun, erkeklerin taktiksel ayak oyunları ben ciddi ilişki düşünüyorum!!! iyi de kardeşim karşındaki düşünmüyorsa senin taktik güme gider böyle işte :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ne taktiği yahu 🙄
- +1 yıl
erkeklerin ciddi düşünüyorum taktiği
- +1 yıl
Artık kadınların erkeklerden bir farkı yok bu konuda
- +1 yıl
baştan beri öyleydi zaten, karar mekanizması kadın diye düşünüyorum ben eskiden de şimdi de
+1 yılBen ciddi ilişki istiyorum, gülemez, şaka yapamaz, eğlenemez, şort tişort giyemez, kravat takım elbise ile uyuyacak. O kadar!!!
22 Yorumla- +1 yıl
Sulandırma ciddi sorumu 😃
- +1 yıl
Benimle görüşmek için randevu alacak!
+1 yılolur da nedense bizzde nişanlanınca ya da evlenince milletin aklına geliyor ciddi ilişki insanı olmadığı
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, keşke daha öncesinden farketseler
Olabilir neden olmasın
Ben ciddi ilişki isteyen bir insanım ama hep reddedildim 😑10 Yorumla
+1 yılBu ben. takılalım ama iş sevgili olmaya gelince kaçıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Me too aşkım 😃
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Ciddi ilişki olarak bakmayan erkekler hakkında ne düşünüyorsam kadınlar için de aynı dusuncedeyim, olabilir yani. Bir erkeğin yaptığı her şey bir kadının da yapması en doğal olanı çünkü bence kadın ya da erkek değil insan ve istekleri var.
10 Yorumla
+1 yılOlur tabiki de. Zaten şu zamanda erkekler ciddi ilişkiyi hak etmiyorlar😀
13 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünmüyorum :D artık atıştırmalık ay pardon takılmalık ilişkiler modaysa ben de öyle yapıcam
- +1 yıl
Bizi hak etmiyorlar💅
- +1 yıl
Kesinlikle 😋
Ben şahsen ciddi ve uzun süreli ilişki insanıyım o yüzden evililik şart 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı bea
+1 yılBen kime bana baglanma ben ciddi düşünmüyorum baştan anlaşalım desem tamam diyorlar. Sonra ayrılırken yakamı zor kurtarıyorum.
Yani inanmıyorum kadınlarla anlaşsanda sonu yine duygusal baglı yor hem kendini üzüyorlar hem beni... 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Aynısını yaşayınca böyle gülme ama aslanım
- +1 yıl
@MekanınSahibiHande yahu baştan anlaşıyoruz 4x4 de degilim şeytan tüyü mü var bilemedim. Benim arkadaşlarımda aynı dert den müzderipler halkımız duygusal sanırım. Biride kadın bu arada. 😅😂
- +1 yıl
Evet öyle
+1 yılKadınlar da olmalı sürekli karşı taraftan bir şeyler beklemek böyle bir anda bir insanı
hayatına almak istemek o kadar kolay olmamalı
evlilikten söz ediyorum20 Yorumla
+1 yılBunda ne var ki, güzel uyumlu bir sevgililik hayatı yaşanır, cinsellik olur hatta özel zaman ayrıldığı için vakit daha dolu geçirilir.
10 YorumlaNe alakası var
Ben ciddi ilişki istemeyen kadın görmedim
Teklif etsem hiçbiri kabul etmez
Yalan hepsi ciddi istiyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın sonuçta sorumluluk almak istemeyen bir çok kişilik var erkeği de kadını da yeterki ne istediğini bilsin
10 Yorumla
+1 yılAaa olmaz mı , biz erkekler istiyoruzda siz kadınlar neden istemiyesiniz, ciddiyetsiz ilişki yaşamak isteyen yaşasın✌🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen buna çok şahit oldum. Evlilik düşünür müsün diyorum? Ben tek kişiye bağlı kalamam diyorlar 😂😂
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın? Kullanır atarım, hiç umrumda olmaz 😂
10 Yorumla
+1 yılBelli olur ama nasıl anlatalım daldan dala diyelim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok tv lerde görüyoruz dna testlerin de çocuk kocadan çıkmıyor
10 Yorumla
+1 yılGenelde zaten bizim ilişkilerde erkek ciddi olur ben ciddi olamam hemen
10 YorumlaOlabilir, sadece eğlencesine bakmasından belli olur
10 Yorumla
+1 yılBüyük 💜 şu an biri var zaten onu o kadar çok seviyorum ki ödüm patlıyor onu kaybetmekten
11 Yorumla- +1 yıl
Aramızda benim yaşımdan 8 fazlasi fark olsada
Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. İlişkilerin geneli zaten bayat sıkıcı ve yorucu şöyle bi bakıyorum da ne gerek var ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri beni bulsa ama nerdeeee... kendimi halı yapar sererdim ayaklarının altına
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olabilir elbette kafasina gore takilmak herkes icin gecerli😅
10 Yorumla
+1 yılOlur olur bal gibi olur😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki de olabilir..
Ciddi bir ilişki isteyen adam tarafında oldum hep.10 Yorumla
+1 yılOlabilir, neden olmasın? Eşitlik ilkesi her yerde geçerli olmalıdır: ))
10 Yorumla
+1 yılFazlasıyla var, karşıma çıkan kadınların çoğu f. buddy veya tek gecelik ilişkiler peşinde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Daha yeni ayrıldım öyle birinden:) eğlenceli oluyorlar ama :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Olabilir. Zaten burada, çevremizde fazlasıyla görüyoruz. Kimse engel olmuyor.
10 YorumlaTabiki de olabilir kişisel tercihtir sonuçta saygı duymak gerekir
10 YorumlaÖyle tanıdığım var ama evlilik dışı flört ilişkileri ile de pek arası yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, normal. Bağlanmak istemiyordur, dilediği gibi yaşamak istiyordur.
10 Yorumla
+1 yılOlur, oluyor da zaten. Bu tercih meselesidir, cinsiyete göre ayrılamaz.
10 Yorumla
+1 yılKadinlar da oluyor. Ama kadınlar genelde yapıcı oldukları için erkekler gibi fazla çapkın olmuyolar. Mesela çapkın bir kadın bir süre sonra ben napiyorum artik ciddi bir iliski istiyorum der illa ki
20 YorumlaOlur neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılBence ciddi ilişki istemeyen kadın kendini hep bir adım geride tutarak belli eder sen diyelimki abinle tanıştırmak istedin hep bir bahanesi vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendinizi kullandırmayın
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam dhsj
Erkek kadın farketmiyor ki bazı kişiler kariyer odaklı olabiliyor veyahutta flörtöz bir kişilik ise de ciddi ilişki istemiyor
10 Yorumla
+1 yılAramızda bir ilişki olduğunda haberim olmuyo umursamıyor hiç
10 Yorumla
+1 yılMaalesef kadınlar kendilerini çok kaptırıyor
10 Yorumla
+1 yılGenelde kadınlar ilişkide ilk aydan sonra ilişkiyi ciddi bi seviyeye taşımak istiyor
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki? Erkegi kadini yok isteyeni istemeyeni vardır...
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Herkesin kendi tercihi
10 Yorumla
+1 yılOlur mu ki? Toplum ne der? Ya elalem? Çok ayıp…
10 Yorumla
+1 yılOlmaz bunu söyleyen yalan söyler
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi ya neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılElbette ki olur zaten çokta var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tabiki en doğal hakları kadınların
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur askom neden olmasın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belli etsinler de bizde bilelim
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne