Kocamın artık beni eskisi gibi kıskanmadığıni görüyorum çalışıyordum o istedi diye istifa ettim surekli evdeyim çocuğumla ilgileniyorum onunda bana bütün ilgisi alakası gitti acil biseyler yapmam lazım lütfen destek olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEve geldiğinde süslenip kapıyı aç hoş geldin deyip sarıl, yemek yerken sohbet edin. Sevdiği şeyleri yapın ya da meyve tabağı hazırlayıp siz yedirin. Ben uzun zaman sonra giyinip saçımı yapıp kapıyı açtığımda eşim hem şaşırdı hemde mutlu oldu. Zaten sonrası yatakta bitti😂 o yüzden alışık olmadığı şeyleri yapmanız hoşuna gider
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen şimdi sadece onun için evdeki çocuğuna bakan bir hizmetçisin üzgünüm ama durum böyle 🙄 kalbini kırmak için asla demiyorum nolur beni yanlış anlama. Sadece gerçekleri görmeni istiyorum.
Kiskandirma konusuna gelecek olursam da bence instagram adresinden fake hesaplardan mesajlar gelmesini sağlayabilirsin.. ya da onunla birlikte daha çok dışarıya çıkın bakımlı ol ve açık giyinip erkeklerin dikkatini çekebilirsin157 Yorumla- +1 yıl
Yahu.. evli kadınla ne alakası var giyimine belli ki kocasının karışmasına izin vermiş biri. Kocasının her dediğini yapmış hatta işini bile bırakmış eee bu adam evdeki kekliği neden kıskansın yuh artık cidden kıskanması için evde baykuş gibi tünemesi pek bir işe yaramaz.
- +1 yıl
Tanımadığım yüzünü bile bilmediğim bir insanın hayatını, aklının nereye kayacağını ben neden hesap edeyim ki? Belli bir yaşa gelmiş biri sırf benim lafimla eşinden uzaklaşiyorsa o evlilik zaten bozulsun. Doğru düzgün temeli yokmuş demek ki :) ayrıca açıkçası karısına ilgi göstermiyorsa başka kadınlara ilgi gösteriyordur muhtelemen. Ki gördüm çevremde onlarcası boyle. Erkekler biraz şeydir... Karısı annesi gibi olur bir süreden sonra. Hele ki çocuk olduktan sonra iyice uzaklaşırlar. Belli ki kocası kusmuk kokusundan, ter kokusundan bakimsizliktan karisindan uzaklasmis eee başkasını da bulmuştur iyice gitmiştir ki bu saatten sonra o adamın bu kadına tekrar ısınması çok zor.
- +1 yıl
Bu sitede fazla durmazsin gibi geliyor:)
- +1 yıl
Ne alaka ne alaaaakaaaa ya
- +1 yıl
Çünkü olaylara farklı açılardan bakıyorsun. Oysa sitedekiler daha çok düz açıdan bakmayı severler. İlk başlarda uğraşmak kabul edilebilir olsa da bir yerden sonra bunalmaya başlanır bu yüzden. Çünkü bakış açılarını onlara göre aykırı:)
- +1 yıl
Beni hiç kimse alakadar etmiyor açıkçası 🤣yaşım daha 23 ama hayat tecrübem fazla ayrıca evli bir adama aşığım kendisini ve birçok erkeği dinledim sırf evli erkek neden karısını aldatır diye merakımdan çünkü adama aşığım ve beni kullanıyor mu yoksa seviyor mu diye anlamak istedim, ayrıca 8 senelik evliymis gibi bir ilişkim daha olmuştu onun için her şeyi yaptım işi okulu bıraktım sonuç ne oldu beni adam avucuna aldı her dediğini yaptım sonra noldu aldatıldım 🤣 erkekler elinin altindakini kıskanmaz
- +1 yıl
Deneyimler farklı bakış açıları oluşturmuş demek ki:) ama evet evlilerde bu sorun çokça var ya da uzun ilişkilerde
- +1 yıl
@yamaninkii Kendi bozuk zihniyetini millete aşılamaya çalışma. Genelleme yaparak sen bir yuva hakkında kesin hüküm veremezsin kendince senin haddine değil. Kendi başına gelmiş bir şey var diye çok bilgili ve tecrübeli olduğunu zannetme senin başına gelen bugün birçok kadının başına geliyor. Sen o kadar bencil bir insansın ki verdiğin akıllara bak. Evli erkeklerle iliski kurmak senin için normal bir durum anladığım kadarıyla. Başka birisinin de yuvasını bozma bozuk zihnihetinle
- +1 yıl
Evli adam dışarda görüyor o kadını eee bakımlı birçok erkeğin dikkatini çeken kadın. Çalışıyor kendi ayakları üzerinde duruyor. Sonra noluyor sadece bakıcı. Eee şimdi evlenince salıyor göbeği kıllarını bile almıyor kokuyor mesela ya da dışarı çıkarken süsleniyor sadece yahu el aleme değil kocana evdekine süslen 🤣 kokular sür adam ter kokusunu neden alsın ki bir de her gece üstüne bin bakalım gidiyor mu o adam başkasına 🤣🤣
- +1 yıl
@ahhqqowp20 Yavrucum ne yaşadığımı bilemeden nasıl yorum yapıyorsun benim hakkımda🤣evli adamlarla birliktelik kuran biri değilim ilk defa aşık oldum ilk c. inselligi ben birinden yaşadım sonra noldu evli olduğunu öğrendim. Aşık olunca da gidemedim. Sen benim her gece ağladığımı, Allah'a al bu aşkı içimden diye yalvardıgim günleri biliyor musun içimi görüyor musun da bozuk zihniyetli olduğumu düşünüyorsun gel sor anlatayım neler yaşamışım :) öyle yargıla. Ayrıca ister yargıla ister yargılama gram umrumda değil. İlk ve tek bildiğim adam evli biri. Seviyorum gidemiyorum. Tecrübeden bahsetmişken tecrübeliyim demedim yaşım 23 ama çok ağır şeyler yaşadım 30-35 yaşındaki kadının bildiği şeyleri su yaşımda öğrendim. Genelleme de yaparım çünkü sırf sevgilimin amacını çözmek için o kadar insana sordum yazdim ki o kadar çoktu ki yüzde 90'u böyle yapmayanlarin yüzde 10'u da zaten evliliğinde mutlu olanlar.. bencillikse evet bencilim sen git kokuşmuş bir kadın ol sonra gel kocam bana ilgisiz de yahu adamın kölesi olursan ne anlamı kalıyor?
- +1 yıl
İğrençlik senin damarlarında akıyor canım :) öğretmenim ben. Yüksek lisans da yapıyorum yanında ayrıca 3 dil biliyorum kariyerle ne alakası var yahu kafa yordugumda yok 🤣Allah'ım sen sabır ver
- +1 yıl
Ha bu arada özel ders istersen Osmanlıca ingilizce almanca ve Fransızca dersleri verebilirim bir de güzellik uzmanı sertifikam. var kirpiklerini falan yaptıralım kaşına yüzüne bakım yapalım 🤣🤣
- +1 yıl
Bu dediğin klasik metres zihniyeti knk sen kime ne anlatıyorsun? Kadının hem kocasını elinden al sonra da bağımsızdı adam tabi onu tercih etmez de. Çok merak ediyorum bunu kendine yakıştırıyor musun? Ben sana üzüldüm ve kötü niyetimden değil 23 yaşında genç bir kız neden evli bir adamla hayatını heba etsin ki? Git tedavi ol. Ve lütfen şu verdiğin akılları kendine sakla. He saklamiyorsan okey herkes 1 b@k , sen 2 b@k biliyorsun
- +1 yıl
Sen istediğin kadar sertifika al. İstediğin kadar oku. Bu senin ucube bir insan olduğun gerçeğini değiştirmez. Ha bu arada Türkiye nin en iyi üniversitelerinden birisinde çok iyi bir bölüm okuyorum. Ve genel kültürüm kurduğum cümlelerden açık bir şekilde gayet gelişmiş. Senin kurduğun cümleler baktığımda sanki karşımda bir mağara insanı var
- +1 yıl
Klâsik metres zihniyeti diyorsun peki şekerim öyle say ama sevgilim bana karım kötü, kokuyor gibi bişey demedi. Hatta hiç konuşmadım sormadım sevdiğini karısına aşık olduğunu biliyorum ben başkalarına sordum kadın erkek herkese ayrıca dediğim gibi bakımsız ilgisiz kadınlar ya da erkekler hep aldatiliyor bunları evli olunca daha iyi anlarsın. Metres'in tanımını bir öğren istersen öyle gel konuş burada. Ben öğretmenim Türkçe öğretmeni. 3 dil biliyorum ve o dillerden de özel ders veriyorum. Güzellik uzmanı sertifikam var, tenis alanında da maclarim oluyor onlara katılıyorum. Yüzme hocalığı yaptım 2-3 kadar 🤣 daha sayayım mi neyse kısacası metres olmam için o adamın parasını yemem lazim ama aksine ben her şeyi ödüyorum sırf çocuğunun rızkını yememek için. Ayrıca tedavi ol demişsin ya bence insanları yargılamak en büyük psikolojik sorun. Git kendini tedavi et bana laf edeceğine.
- +1 yıl
Ucube, mağara insanı :) terbiyesizlik ve cahillik okulla geçmez bunu öğren. Ben sana genel kültürün yok demedim sen kendin diyorsun kariyer yap diye 🤣ezmeye çalışıyorsun mesela 🤣yaaa ben burayı dalgasına kullanıyorum karşımdaki insanı dalgaya alınca uleeyynnnnn bile diyesim varrr varoşum ben aşkooo bb 🤣
- +1 yıl
Klâsik metres zihniyeti diyorsun peki şekerim öyle say ama sevgilim bana karım kötü, kokuyor gibi bişey demedi. Hatta hiç konuşmadım sormadım sevdiğini karısına aşık olduğunu biliyorum ben başkalarına sordum kadın erkek herkese ayrıca dediğim gibi bakımsız ilgisiz kadınlar ya da erkekler hep aldatiliyor bunları evli olunca daha iyi anlarsın. Metres'in tanımını bir öğren istersen öyle gel konuş burada. Ben öğretmenim Türkçe öğretmeni. 3 dil biliyorum ve o dillerden de özel ders veriyorum. Güzellik uzmanı sertifikam var, tenis alanında da maclarim oluyor onlara katılıyorum. Yüzme hocalığı yaptım 2-3 kadar 🤣 daha sayayım mi neyse kısacası metres olmam için o adamın parasını yemem lazim ama aksine ben her şeyi ödüyorum sırf çocuğunun rızkını yememek için. Ayrıca tedavi ol demişsin ya bence insanları yargılamak en büyük psikolojik sorun. Git kendini tedavi et bana laf edeceğineeee
- +1 yıl
Rezillik sensin şekerim yaa
- +1 yıl
Ağzı bozuk terbiyesiz
- +1 yıl
Eyvallah bebiş 🤣🤣🤣🤣dalga geçiyorum da anlamıyor yeter daa git kızım
- +1 yıl
Eyvallah askooo
- +1 yıl
😘🤣 psikolojik tedavi al derken şunu öğrenmeyi unutmuşsun şekerim bir insan karşısındakini suçlarken aslında kendisinin öyle olduğunu düşünürmüş benden kısa bir bilgi olsun sana 🙈belki işine yarar yani rezil değilim senin kendine rezil demene eyvallah diyorum.🤣🤣
- +1 yıl
Öptüm beybiiii🤣🤣🤣
- +1 yıl
Öptüm en güzel yerinden shshshs
- +1 yıl
Öpim kız
- +1 yıl
No öpmeden bırahmaaaam
- +1 yıl
Karpuz kesecektik
Soran+1 yılHayır eşim tesettüre girmemi istedi oda ayrı bir konu fake hesap diyorsunuz instagram kullanmama izin vermiyor
Soran+1 yılNe alaka şimdi konu nerelere geldi siz iyi misiniz birde hemcinsim olacaksın yazık gerçekten bide utanmadan söyleyebiliyorsun evli erkeklerle birlikte olduğunu
Soran+1 yıl@ahqqowp20 amin inşallah teşekkür ederim
- +1 yıl
Evli erkeklerle birlikte değilim sevdiğim adam evli -ler eki yanlış olmuş 🤣 tamam ablacım sen bildiğini oku ben sana olanı anlatıyorum utanmaz olan varsa da ikinizsiniz
Soran+1 yılYaptığın yorumlara bakılırsa kimin utanmaz olduğu ortada dışarıda ki erkeklere oramı buramı gösterip basit kadın olacağıma evli erkekle birlikte olup kalitesiz olacağıma Evde oturur çocuğuma bakıcılik yaparım evimin hizmetciside olurum
- +1 yıl
Sanane benim yorumlarımdan yavrum haddine mi ayy iki güne aldattığını öğrenirsen ağlama ama
Soran+1 yılBöyle düşünmekte cok haklisin erkek beyni iste iki güzel lafa kandıgı için senin gibi kadında anca evli erkeklerin bikac günlük kullanıp atacağı basit kadın olduğun için haklısın bunu söylemekte bence sen bu genç yaşta bu akılla evli bir adamın peşine düşme sonun kötü olur eğer varsa seninle evlenebilcek bir erkek bekar onu bul ve evlen herseyi düşünüyorsun madem adamın çocuğunun rızkına kadar adamın peşini bırak
- +1 yıl
Basit bir kadın olduğumu düşünmüyorum her önüme gelenle konuşan biri değilim kaldı ki evli erkekle takilayim yahu evli olduğunu çok sonradan öğrendim ayrıca sanane benim hayatımdan ya kafayı mı yediniz kendi hayatınızla ilgilensenize ucube vizyonsuz diyen kızım sen kimsin de benim hayatıma burnunu sokabiliyorsun ya bir gidin işinize iyice zivanadan çıktınız alan memnun veren memnun size ne b. ok yemek düşüyor
- +1 yıl
Ahaha senin memnun olduğun zaten belli halinden. Biz senin iyiliğin için diyoruz. Vizyonlu bir kadın ikinci kadın olmayı kabul etmez. Konuştuğun adamın karısı eminim ki senden çok daha Vizyonlu ve kaliteli bir hanımefendidir. İnşallah en kısa zamanda öğrenip sizin gibi pisliklerden kurtulur amin. Karma denen bir şey var bu hayatta
- +1 yıl
Karısına laf eden yok zaten ki karısı da dediğin gibi öyle biri. Ayrıca ben sevdiğim için yanındayım. Beni düşüneceksen hakaretle değil insan gibi konuşmayı öğren önce.
Soran+1 yılKendini çok güzel belli ettin alan memnun veren memnun cümlenle neyse senin gibi biriyle vaktimi öldüremem
Soran+1 yılİstek attım sana @ahqqowp20
- +1 yıl
Sen kendi vaktini böyle buralarda dolanarak öldürmeye devam et kocan da senden soğumaya senin yüzüne bile bakmamaya devam etsin şekerim 😂
- +1 yıl
@yamaninkii Bak kızım daha 23 yaşındasın bu hayatın en güzel çağları z çok da güzel mesleğin var neden gençliğini hayatını evli bir adam için mahvediyorsun? Bak bu dünyada karma denen bir şey var. Yarın birgün de başka bir kadın onu senin elinden alır. O adamın karısına hiç mi üzülmüyorsun? Okumuş etmiş kadınsın madem ogretmensin sen kendine böyle bir statüyü yakıştırıyor musun ya?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılYapılabilecek tek mantıklı hareket oturup konuşmak.
00 YorumlaNe alaka yahu, ilgi gormek icin kiskandirmak cok sacma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBire bir ayni sorun bizde de var, canım gibi isten ciktim ondan sonra boyle oldu zaten
09 Yorumla- +1 yıl
Bunlar neden oluyor biliyor musunuz işten çıkıp onun boyundurlugu altına girince sizin değeriniz yok oluyor. Yani elinin altindaki kadın oluyorsunuz. O adamda bu yüzden size olan heyecanını kaybediyor.
Cevap sahibi+1 yıl@yamaninkii Evet cok cok haklisin, diyorum ya canım bende diye zaten
Evlimisin sen de?- +1 yıl
Evli değilim evli birine aşığım.
- +1 yıl
Şimdi beni kötü kız olarak yaftalayacaksiniz muhtelemen ama ben aşık olduktan sonra öğrendim. Bırakamadım.
Cevap sahibi+1 yıl@yamaninkii Keksiz benim
Cevap sahibi+1 yıl@yamaninkii Yoo niye yaftalayayim gonul bu
- +1 yıl
@yamaninkii knk gidip bir psikolog eşliğinde bu yasak ilişkiden kurtulabilirsin? Birazcık tıbbın ve ilimin nimetlerinden faydalansak mi acaba?
- +1 yıl
Yooo ben gayet o psikologlara der s veriyorum 🤣derslerine giriyorum şekerim sen git faydalan😘
onu kıskandıracak gerekler yap ama dozunda adam cirindan çıkmasın giyim tarzı ile olabilir
00 YorumlaAslında bir kaç yolu var ama
05 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
Soran+1 yılAlıp telefonu bakacak 🤣
Soran+1 yılBaşka neler varmış
Her gün aynı evin içerisindesin zor
00 Yorumlatekrar işe başla:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOluruz.
00 Yorumla yatakdan nasl sana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın beni kıskanmasını ve ilgi göstermesini nasıl sağlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım