Sevgilinin eski sevgilisini kafaya takmak takıntı haline getirmek?

Sevgilimle bir birlikteliğimiz var ciddi düşünüyoruz ailesiyle tanıştım ailemle tanıştı onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama eski sevgilisi bende travma oluşturdu kafayı yemek üzereyim sürekli düşünüyorum benimde geçmişimde ilişkilerim oldu normalde böyle biri asla değilim ama kendime engel olamıyorum. İlişkiye ilk başladığımızda arkadaşları beni kaale almayıp eski ilişkisinde dillere destan unutulmaz bi aşk yaşadıklarını anlatıyorlardı bu konudan rahatsız olduğumu erkek arkadaşıma söyledim fakat bi konu olduğunda eski ilişkisi hakkında konuşuyorlardı örnek veriyorlardı. Eski sevgilisi ile şehiriçi şehir dışı tatillere gitmişler otellere vs ama bizim yaptığımız max aktivite kahve içmeye gitmek konu gezmek de değil aslında ya da ben instagramında bişey gösteriyorum bana o benim kişisel hesabım ben öyle istedim diyor ama eski sevgilisi facebook instagram whatsapp herşeyine hakimmiş ve her yerde ana ekranına kadar varmış benimle sadece instagramda kızın ismini araba camına kadar yazdırmış onu çok sevdin mi diyorum alışkanlıktı başlarda hoşlanıyordum dedi kıza pahalı hediyeler almış altın gibi başka önemli değerli şeyler herkesinde değilim ihtiyacım yok ailem sağolsun bi dediğimi iki etmiyor kız için arkadaşları ile ailesiyle tartışmış karşısına almış bi fotoğrafı vardı o mu çekti dedim hayır arkadaşım çekti dedi ama bugün kıza bakarken aynı yerde aynı gün o kızında fotoğrafı var ona bişey demedim ama zoruma gitti beni seviyor biliyorum beni üzmek istemiyor ama kendi kendime düşüne düşüne kendimi değersizmişim onun kadar değerim yokmuş gibi hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Sevgilinin eski sevgilisini kafaya takmak takıntı haline getirmek?