Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir sene önce 2 ay konuştuğum ve birbirimize aşık olarak ayrılmak zorunda kaldığımız eski kız arkadaşım dün attığın takip isteğini bekletiyor üstelik hesabımı stalık yapmış sebebi ne olabilir yorum yaparsanız sevinirim? Şimdiden teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir şeylerleysen emin olmak istiyor ne gitsin ne kalsın anlamında. Bekletiyorsa sen de bekle sonuna kadar illaki kabul edecek
Ya ben şöyle anlatayım onunla Mart 2022'de tanıştık Instagram'da tanıştık birbirimizi o kadar iyi anlıyorduk ki yani Instagram'da tanışmamıza rağmen fotoğraflardan bile o sevgiyi o aşkı tattık birbirimize çok yakıştık bana şöyle dedi sana olan sevgimi kalbimde coşkuyla hissediyorum dedi ve ben ona bir konu hakkında yalan atmıştım bu yalanımı hissetti ve üstüme geldi Ben de yalanım açığa çıkmasın diye hep sustum ve bu da istemeye istemeye beni terk etti ama ben şimdi her şeyle karşısına çıktım mesaj atıyorum mesajlarıma görüldü bile yapmıyor isteğimi de daha kabul etmedi red de etmedi ama hesabımız salklamış hikayelerime baktığını gördüm siz ne düşünüyorsunuz peki
Karaktersiz gevşek bir kız olsa gerçekten derim güvenmemek gerek ama çok temiz ve iyi bir insan iyi bir aileden gelme yani hayatımın aşkını buldum diyebilirim
Yani onun cevap vermesini beklemen lazım sonra bir daha yapmayacağına güvenecek o da senin elinde
Peki neden stalck yapmış sizce
Merak etmiştir yani her şeyi detaylı düşününce olaydan çıkılmıyor en basitini düşün burada da
Yani bir insan neden merak eder çünkü onda iz bırakmış olmalıyım değil mi
Tabi ki öyle
Aslında düşününce kız haklı yani onun güvenini sarstım ve ona yalan attım böyle davranması ve beni terk etmesi doğal, öyle bir şey var ki beni gerçekten çok seviyordu hatta benim onu beğenmediğimi bile düşünüyordu , yani konuştuğumuz süre zarfında gerçekten ikimiz de aşırı mutluyduk, beni tanımak istiyordu bana sorular soruyordu ben onu tanımak istiyordum ve benzeri en son kavga ettiğimizde gerçekten çok çabaladı ben doğruları söyleyeyim ilişki devam etsin diye ama ben doğruları söyleyecek yüzüm olmadığı için sustum ve o da istemeye istemeye gitti en son gittiği zaman seni ölene kadar unutmayacağım dedi ama şimdi mesajlarıma görüldü bile yapmıyor isteğimi de kabul etmedi red de etmedi sence bu olaydan ne anlamalıyım
Başka birisi de olabilir hayatında
Söylesin, engellesin, isteği mi red etsin ama yapmıyor ne kadar garip
Sen çek o zaman isteği
Herkesi kabul etmiyordur. Ben de 400 kisiyi bekletiyorum
Daha önce pek bir hesaptan istek atmıştım hemen reddetti bu sefer attım isteği kabul de etmedi red de etmedi ama tüm fotoğraflarıma bakmış story ne baktığını gördüm ana sayfada eklediğim story'ime bakmış
Fake hesabı ben de reddederim hemen. Gercek hesapları bekletiyorum. Ayrica 1 yil geçmiş kiz seni beklicek değil kusura bakma da
Evet anlarım belki konuştuğu vardır belki çıktığı vardır yani belki evlenmiştir ama evlendiğini sanmıyorum çünkü bir ara profilini saklamıştım uygulamadan ama anlarım saygı duyarım hatta mesaj attım öyle bir durum varsa bana söyleyebilirsin güzel bir dille baya uzun bir mesaj yazdım ama görüldü de yapmadı red de etmedi ama stalklamış hesabıma
Stalkamasi bi sey ifade etmiyor. Oylesine stalklamistir.1 sene niye bekledin ona ulaşmak icin?
boş ver derdim başımdan aşkın zaten ama onu hiç unutmadım
Benmki de 5 ay sonra yazmıştı hataliydi o anlik kabul ettim konuşmayı ama 1 hafta sonra en ufak ilgisizliginde yine engelledim. Bi de ben bu kisi icin onceden depresyonlara girmiştim ayrildik diye ölmeyi bile istiyordum.. sonra insan alisip tahammulsuzlesiyor
Anlıyorum ama asla unutma her insanın hikayesi farklı
Hayirlisi
Belki istemiyor bi daha atama diye
Bilemem ama stalck yapmış
Olabilir beğendiği anlamına gelmez kabul etmiyorsa geri al bi daha atma isterse kendi atar
Onun atacağını pek sanmıyorum