Çıkma teklifinde bulunup reddedilseydin şu anki durumdan o kadar da küçük düşürücü olmazdı. Bu yaptığı sana karşı düpedüz iplememek, sen hâlâ durumu anlayamadın en vahim de bu. 😏
Soran
+1 yıl
Durumu anladım ama kabul edince ben sana istek mi yollamışım demek daha iyi olmaz mı
Cevap sahibi
+1 yıl
Klasik yalanlardan biri, hiç onu deme.
Soran
+1 yıl
Sence napayım ya da sana detaylı anlatayım mı
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne kadar zamandır takip isteğin beklemede? Uğraştığınız şeylere bak s*ktir et boş ver.
Soran
+1 yıl
2 gün
Cevap sahibi
+1 yıl
İsteği kabul etse bile geri takip yapmaz ki nasıl iletişim kuracaksın dm dışarı açık değilse 🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Manitasi vardir seni de 2ci aday olarak goruyordur gormemen gereken storylr atiyodur belki falan jsbdb
Tamamda o zaman reddetsin
Yo cepte tutuyo orrrrrr
Yüzyüzeyken nasıl davranayım sence
Nerde goruyosun gunun kac saati muhattap oluyosun
Dershanede. Haftada 3 gün görüyorum
Eger sana gelmesini istiyosan kacan kovalanir taktigi herzaman ise yarar soguk yap, kâle alma , kendisi yurur sana dogru
Basima bela aldim galiba jsbs taam
Tipik kezban davranışı, anında isteği geri çek.
Ulan sanki çıkma teklifi ettik
Çıkma teklifinde bulunup reddedilseydin şu anki durumdan o kadar da küçük düşürücü olmazdı. Bu yaptığı sana karşı düpedüz iplememek, sen hâlâ durumu anlayamadın en vahim de bu. 😏
Durumu anladım ama kabul edince ben sana istek mi yollamışım demek daha iyi olmaz mı
Klasik yalanlardan biri, hiç onu deme.
Sence napayım ya da sana detaylı anlatayım mı
Ne kadar zamandır takip isteğin beklemede? Uğraştığınız şeylere bak s*ktir et boş ver.
2 gün
İsteği kabul etse bile geri takip yapmaz ki nasıl iletişim kuracaksın dm dışarı açık değilse 🤪
Geri takip yapmak zorunda çıkarım yoksa
Basi bostur
Kendini bir sịk zannediyordur
Geri çek
Geri çekkk değmez
Öyle mi diyosun
Bence evet geri çekmezsen kabul ederse konuşmak istiyceksin bu sefer yani sen bilrsin