Bugün kocamdan boşandım. Değer vermek insanı neden şımartır?

Sadece 3 yıl evli kaldım. Çocuğum yok. Ufak tefek sözlü tartışmamız dışında büyük kavgalarımız da olmadı. Evliliğimizin ilk senesi sorunsuzdu. 2. Senesinde motoruyla kaza geçirdi tekerlekli sandalyede kaldı bir süre her şeyiyle ilgilendim etrafında dört döndüm ailesi o dönem bir kere oğullarıyla ilgilenmedi sadece telefonla aradılar o kadar.
Hem çalıştım hem eve baktım onunla ilgilendim. Sabah bir kere kahvaltısız işe göndermedim. Günün nasıldı diye sorardım sıkıntısı falan var mı? Ama hep tek taraflıymış boşanınca anladım. Ailesi bana saf diyorlardı terallali deyip küçük görüyorlardı. Bilmiyorum hayatta bir annem babam yoktu sahip cikanim yoktu belki ondandir.
Neyse 3 ay önce onu başka bir kadinla arabada yakaladım uzaktan eve gelince ona her şeyi söyledim bana tokat attı seni artik sevmiyorum dedi bugün boşandım işte.
Kadında fazla açıksacik biriydi kendime donup baktim bana bunlari asla giydirmez oyle olmamı istemezdi o zaman neden boyle birine tercih etti. Fazla anaç ruhluyum değer verdim önemsedim. Şimdi ben hayatima nasil devam edicem
Bugün kocamdan boşandım. Değer vermek insanı neden şımartır?