Ya bir sürü kadından ilişkisini dinledim daha doğru düzgün bir erkek olduğunu ne gördüm ne duydum. Hep bi şerefsizler, ben ne istersem o olsun kafasındalar. Ben zaten evlenmeyi düşünmeyen biriyim bu yüzden sevgili de yapmıyorum. Ama eskiden iyi erkekler de vardır diye düşünüyodum şimdi düşünemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kadınlar boş boş düzgün erkek yok demesin. Düzgün erkekler az da olsa var ama onlarla karşılaşmak için sizinde düzgün kadın olmanız lazım. Önce bunu bilmelisiniz
Çevremdeki herkes çok iyi bir insan olduğumu hatta bu dünya için fazla düzgün olduğumu söyler. Kimsenin kötülüğünü istemem, kötü olduğunu düşündüğüm insanla muhatap olmam. Hayvanları insan bile çok severim bu yüzden hatta. Tamamen masumlar çünkü
Hayat felsefem bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmamak üzerine kurulu. Bu yüzden tüm davranışlarımda buna göre oluyor.
Hayatımda biri varken
Ciddi ilişki insanıyım. Kolay kolay iyice tanımadan kimseyi hayatıma almıyorum.
Kadına asla cinsel obje olarak bakmıyorum. Ki evlenmeden cinsellikte düşünmüyorum.
Asla Yalan söylemiyorum söyleyenide affetmiyorum
Sır saklamıyorum, gizlim saklım olmuyor
Başka kadınlara bakmıyorum, ilgilenmiyorum
Sevdiğimle fazlasıyla ilgileniyorum, tüm sevgimi gösteriyorum, hissettiriyorum
Fazlasıyla anlayışlıyım. Her şeyi konuşarak en mantıklı şekilde çözmeyi tercih ediyorum.
Aşırı kıskanç, sıkan bir insan değilim. Açık giyinmediği ve erkeklerle pek muhatap olmadığı sürece karışmıyorum.
Sevdiğim insanı üzecek bir şey yapmamak için elimden geleni yapıyorum. Saçma olmadıktan sonra istemediği şeyleri yapmamaya özen gösteriyorum
Ama tüm bunlara rağmen genelde hep haketmeyecek insanlara fazla değer veriyorum ve üzülen ben oluyorum.
Yani sonuç olarak düzgün erkekler var. Bunu kendimden biliyorum. Bu anlattıklarım kılıbık olduğum anlamınada gelmiyor. Aslında dozunda maço biriyim. Sadece ilişkide adalet ve karşılıklı saygıya önem veriyorum. Ama tüm bu saydıklarımı karşımdaki insandanda beklediğim için genelde hayal kırıklığına uğruyorum. Düzgün erkeği hakedecek kadınla bugüne kadar ben tanışmadım. O yüzden boş insanlarla saçma sapan ilişkiler kurmuyorum. Sabırla doğru insanla tanışacağım zamanı bekliyorum.
En büyük dileğim Rabbim herkese hakettiği gibi birini versin. Düzgün insanlar kötü insanların yanında ömrünü çürütüyor maalesef523 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda denilecek en doğru söz. Herkes hak ettiğiyle karşılaşsın
- +1 yıl
Aynen öyle. Bunuda her insanın söylemeyi yüreği kaldırmaz zaten. Kendinin ne olduğunu bilir ve kendinden düzgününü ister çoğu çünkü. Ben düzgün müyümde öyle insanları hakediyor muyum da iyisini istiyorum demezler bencilliklerinden.
En azından anlattıklarımla aklınızdaki düzgün erkek kalmadı mı önyargısını kırdıysam ne mutlu. Herkesinde yazdıklarımı okuyup önyargılarını kırmasını isterim açıkcası. İki cinstede elbette düzgün insanlar var sadece karşılaşmak şans meselesi. Tabi bazıları karşılaşıp değerini bilmiyor o da onların ayıbı
Soran+1 yılBenimki ön yargı değildi bir çok insanın yaşamını dinledim ve onun üzerine bu yargıda bulundum. Bende sizin gibi bana nasıl davranılmasını istersem karşımdakine öyle davranırım bu arkadaşlıklarımda da böyledir. Yani her cinste iyiler de varmış ama az kalmış
- +1 yıl
Aynen öyle sizin çevrenizdekiler şanssızmış düzgün olmayanlar denk gelmiş maalesef. Hakediyorlarsa daha iyileriyle karşılaşırlar inşallah. Sizde doğru düşünceyle hareket ediyorsunuz olması gereken bu. Kimse kendine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmamalı. Toplum böyle olabilse keşke
Soran+1 yılKeşke olabilse daha güzel bir toplum olabilirdik
Soran+1 yılHerkesin bi yerden acısı var o yüzden öyle söylüyorlar. İlerde karşılarına önyargılarını yıkacak birileri çıkar inşallah
- +1 yıl
Acısı olması bu kadar sert davranmayı gerektirmezki ama. Bende yıllarımı bir insana verdim mesela. Her zaman seninle karşılaştığıma şükürler olsun asla bırakmam, asla kırmam seni falan derdi. Ama sonra yalanlar söyledi her şeyi mahvetti. Yıllarım, emeklerim boşa gitti. Ben yinede tüm kadınlar aynıdır hepsi yalancıdır demiyorum mesela. Hatta çevremdeki herkes hayal kurma yalan söylemeyen kadın yoktur diyor. Ben yinede var olduğuna inanmayı tercih ediyorum
Soran+1 yılElbette vardır umudunu yitirme bence de. Genelleme yapmamak gerekiyo aslında bende yanlış yapmışım soruyu sorarken
- +1 yıl
Umudumu yitirmiyorum zaten gerçekten yoksa vay halimize derim ama olmaması imkansız o kadarda değil😅Yani hiçbir konuda genellememek lazım herzaman istisnalar çıkar. Sizde bu nedenlerle böyle evlilikten nefret edecek düşüncelere girmemelisiniz. İllaki karşınıza istediğiniz gibi biri çıkacaktır. Hayırlısını dileyin
Soran+1 yılBenocuk yapmak istemiyorum mantığıma yatmıyo o yüzden evlenmeyi de pek düşünmüyorum benim gibi düşünen biri olsa evlenirim heralde
Soran+1 yılÇocuk*
Soran+1 yılYani dünyanın sonuna yaklaştık bence. Bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor. Kültürlü olsun desen çocuğunu o kusrstan o kursa koşturman gerekiyor iyi bi mesleği oşsun dersen bü seferde dersler için kurs kurs gezdirmen gerekiyor resmen çocukları yaşı atı gibi ordan oraya koşturuyolar çocuk çocukluğunu yaşayamıyo yani. Ondan sonra küresel ısınma su problemi falan derken dünya battıkça batıyo. Ahlaki eğitimi iyi olsun öteki tarafta azap görmesin desen şu anki gençlere bi bak Allah aşkına ahlak saygı falan hiçbir şey kalmamış. Ben çocuk doğurursam iyi mesleği olsun da isterim iyi ahşakı olsun da isterim kültürlü olsun da isterim bütün bunlar için tüm hayatımı harcamam gerekir. Ki tüm hayatımı harcasam bile ahlaksız olabilir yani çocuk sıkıntılı ya
Soran+1 yılAyrıca bir çok insan yaşlanınca bana bakar diyerek çocuk yapıyo. Ben bu bencilliği yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Evet gerçekten kötü bir devirdeyiz. Ahlaksızlığın hızla artışı, insanlardaki gelecek kaygısı, dünyanın şartlarının, ikliminin değişmesi büyük sorunlarıda beraberinde getiriyor. Çocuğunda doğumuyla birlikte kişiye bir sorumluluk olarak geliyor olmasıda insana ekstra bir uğraş veriyor. Ama biz nasıl şu an bu hayattaysak ve ömrümüzün yettiğince yaşayıp göreceksek aynı şekilde dünyaya yeni bir mucize getirmenin, bir birey getirmenin ve onunda kendi hayatını şekillendirmesinin ne zararı var ki. Kişiler ebeveyn olarak ellerinden geleni yapabilirler ve dünyaya faydalı bireyler yetiştirebilirler. Belkide sizin dünyaya getirdiğiniz çocuk dünya için çok büyük işler başaracak bilemezsiniz ki. Bu tamamen ailelerin elinde bence. Ağaç yaş iken eğilir aile çocukluktan nasıl büyütürse öyle ilerler çocukta. Ha tabiki ne kadar çabalansada kötü olmasıda imkansız bir ihtimal değil ama bu yinede iyisiyle kötüsüylede olsa bir insana dünyada yaşayabileceği bir ömür vermenin güzelliğini götürmez bence
Soran+1 yılHaklısınız fakat ben kendimi o zorluğa, bilinmezliğe sokmak istemiyorum. Bu devir düzgün bir çocuk yetiştirmeye elverişli değil bence. İleride fikrim ne olur bilmiyorum ama şu anki düşüncem böyle. Ben artık yatıyorum cevap vermezsem kusuruma bakmayın. İyi geceler
Soran+1 yılBilemiyorum ya iyi oyetiştiremezsem düşüncesi bile yapmama engel olabilir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi bir şey yazacağım buraya bazı erkekler gelip muhatap olacak kısa lafın özeti tercih meselesi karakter meselesi bir insan seçiminde karaktere bakacaksınız eğer ciddi düşünüyorsanız anlayış ciddiyet sadakat merhamet efendilik saygılı ve hoşgörü sevebilen ve sahiplenen özellikleri olmalı
Duygusuz ve bencil bir erkek kadının duygularını önemsemez varsa yoksa kendi mutluluğu ve kendi zevki kadını köle olarak görür aşağıda görür.
İyi erkeklerin çoğu pes etti ne yüzlerine bakan var ne beğenen ya sıkıcı bulurlar ya da eğlenme ve eğlendirmeyi bilmedikleri için talepleri az olur özgüvenleri artık yerlerde umudu ve inançları kalmadı bu hayatı o dediğin erkekler yaşıyor sonra da evleniyorlar diğerleri öyle orada bekliyor sonuç her şey tercih meselesi bakın karaktere alın
00 Yorumla
+1 yılDüzgün ❗️ Işın bir gerçeği var hayatına herkes kendi gibi kişileri çeker❗️ Bu yüzden birini suçlamadan bunu bir düşünmek gerekir❗️Eyvah eyvah yani o kişiler karşıyım suçlamadan kendilerine objektif olarak bir bakmalı 🙂
00 Yorumla
+1 yılKanka valla iyi erkek filan yok. Ben de güzel bir kadının ve yüzlerce erkek tanıdım flört ettim sohbet ettim en ölüp biteni bile mal ve toksik. Sadece senden götürüyorlar ondan aylardır hiçbir erkekle flört etmiyorum ve çok mutluyum. Hiç çevremde de iyi erkek görmedim yok yani. Piyasa leş. Eskiden daha iyiymiş ya.
13 Yorumla- +1 yıl
Sensin basit embesil. Flört demek sevgililik demek değil. Tanırım sohbet ederim sana mı sorcam siz önünüze gelen kıza sarkarken çok mu kalitelisiniz. Pis lik.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılVar tabiki bı sürü düzgün erkek var sadece düzgün olanı istemek lazım. duzgun görüntü ne? onu belirlemek lazım
Ciddi anlamda gerçekten düzgün insanlar var bu hayatta tertemiz kalmış nadide insanlar...40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeredeyse hepsi seref yoksunu ve bunla ovunuyorlar. Serseri olmak insanlari kandirmak kavga etmek vs daha güçlü oldukları anlamına geliyor sanıyorlar. Hele su ataerkil toplumda buna zaten canak tutuluyor. Hiç bir seyi hak etmiyorlar.
45 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söze ne denir ki. Çok haklısın
Cevap sahibi+1 yılErkek olmak bu degil. Çok kadinla olmak ovunulecek bir şey değil. Ama işte göster oğlum pipini diye büyütülen bir cinsiyet bunlar o yüzden sasirmamak gerek. Düzgün birisi bulmak için o kişinin düzgün bir de ailesi olmasi lazim.
Soran+1 yılO da çok zor yani hele bizim milletimizde
Cevap sahibi+1 yılMaalesef işte
+1 yılŞimdi şöyle bir denklemim var nasıl güvenilir erkek bulacağın konusunda: Konuşacağın erkeği kendin seç, konuşacağın erkek seni seçmesin çünkü bir erkek sen daha önce ilgi vermemiş olduğun halde durup dururken seninle konuşmak istiyorsa büyük ihtimal amacı cinselliktir. Amacı cinsellik ya da başka bir çıkarı olmayan erkekte gelip seninle konuşmayacağına göre senin onları görmemen normal, kendin gidip onlarla konuşman lazım. Arada bi gözlem yap, çevrendeki erkekleri gözlemle, baktın kimseye zararı olmayan kendi halinde düzgün birisi gibi duruyor, git konuş onunla, siz kadınların yaptığı en büyük hata ilk hamleyi hep karşı cinsten beklemeniz, memnun olmuyorsanız o zaman şikayet etmek yerine ya erkekler ile konuşmayacaksınız ya da konuşacağınız erkeğin seçimini kendiniz yapacaksınız kendiniz adım atacaksınız. Her neyse ben böyle yaparsan daha sağlıklı bir sonuç elde edeceğini düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel taktik valla çok teşekkür ederim
Erkeklerin tümü hakkinda bu şekilde konusman yanliş herkes ayni degildir herkes ayni olamaz erkekler iliski yaparken benim gozumde 3 e ayrilir 1gerçekten aşık olup o kizi unutuna kadar seven gibi dusunebilirsin 2 sevgilim olsun diye sevgili yapanlar veya karsi cinsden hisbir cekilde hoslanmayip sadece guzel oldugu icin ya da karsisindakinden herhangi kendjsinin cikar sagladi icin iliski surdurenler mesela para için vs 3 cinsellik için ilişki yapan erkekler bu sadece erkeklerde boyle degil maalesef hem cinsiniz diye dogrulari soyleyemiyorsunuz tek erkeklermi kotuluk ya da sizin tabirinizde serefsizlik yapiyor vallahi benim gordugum cogu kiz afedersin kşr insanlar gonluyle oynuyor her neyse uzatmadan. Benim gorusum bu şekilde
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki genelleme yapmak yanlış ama genel olarak karşılaştığımı söyledim. Yoksa kandınlarda da şerefsiz olan çok var
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok siz onları bilmezsiniz çünkü siz nerde bir duygusuz zırto adam var yalancı adam var onu bulursunuz ve ondan zarar görüp üzülürsünüz biz kalpsiz kızlara gönül veemişiz siz şerefsiz erkeklere herşeyin zıttı tatlı gelir
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenellemek yanlış olur. Ben de bir erkek olarak inancım gereği sevgili, flört vs hiç o işlere girmedim. Evlilik dışında böyle bir ilişki istemiyorum. Tabii olayın sadece dinle de alakası yok. Mesele daha çok ahlakla ilgili. Dört beş tane sevgilisi olup hepsiyle de normal bir şekilde ilişkisini sonlandırmış sadık ve güvenilir insanlar da olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. Erkekler bozuksa kizlarda bozuk o zaman sende bozuksun demektir. Genellemeyi birakin artik bi ya, bide tum erkeklere hakaret ediyosun. O erkekler hangi kizlarla yatip kalkiyor? burada bile gormuyo musun ne kizlar var. Erkek parasi yiyen, seks icin burada birini arayan, para karsiligi ypmak isteyen, donelncilik yapan, evli erkekle iliskisi olan njcesi var. Kalkip bunlari yok sayip erkeklerin heosi ser. siz diyosun. Objektif olamiyosun genelleme yapamazsin bu konuda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yok temiz duzgun biriyle tanıstım seneler once ne kız pesinde ne alkolu var cokta romantikti gozu benden baskasını gormezdi cok iyi davranırdı bana ben de ona oyleydım ama zaman gectikce bambaska birisine donustu maalesef cok kırıcı olmaya basladı gosterdıgım sevgi ilgi onu nankorlestirdi ve sonuc olarak terk edildim 5 seneye yakın iliskimiz olmustu hani boyle bir insan bile bana bunu yaptıysa baskası neler yapmaz ki…
19 Yorumla
Soran+1 yılBenzeri bi olayla ablam karşılaştı o olay benimde çok güvenimi kırdı valla
Cevap sahibi+1 yılBazen dusunuyorum en guvendigim en iyi sandıgım insan boyleyse baskaları nasıldır diye… kimseye guvenemeyecegim gibi
Soran+1 yılYine de tamamen umutsuz olmamak gerekiyor tabi
Cevap sahibi+1 yılHaklısın orası oyle ama insan ister istemez boyle oluyor
Soran+1 yılTabi ki bide beş yıl az değil neticede
Cevap sahibi+1 yıl18 yasında tanısmıstık ilk sevgilimdi boyle olunca daha bir uzucu
Soran+1 yılUmarım çabuk atlatırsın daha iyileriyle karşılaşırsın
Cevap sahibi+1 yılİnsallah cok teşekkür ediyorum umarım sen de seni hak edecek cook duzgun biriyle karsılarsın 💞💞
Soran+1 yılAmin😊
Ben de düşünmüyorum ama şunu da söylim aileden geliyo bu is aile ne kadar düzgün asaletli dürüst olursa kişi de o kadar düzgün dürüst iyi biri oluyor ama maalesef etrafta dürüstlük olmayan cikarci onla bunla yatim kavim keyfime bakim erkekleri var çapkın insan çok çok üzücü bir durum üzgünüm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlis ortamlarda yanlis yerlerde yanlis erkeklerle iner kalkarsan, düzgün olmayan erkege raslama oranin oldukca yüksek. Instagramda erkek ariyor, barda eglence mekanlarinda erkekle inip kalkiyor sonra sikayet ediyor. Erkegin yasam tarzini, ilgi alanlarini, cevresini, arkadas ortamina inceleyin, düzgün olmayan erkeklere raslamazsiniz..
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız da sorumda bahsettiğim anlatan kişilerde intagramdan bardan erkek arayan ordan bulan insanlar değiller
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadaslarimda, ulan namusumuz serefimizle ile bir kiza yaklasiyoruz bize yok diyor, gidiyor 2 günde maco, serefsiz irz düsmaninin yatagina giriyor diyorlar..
Soran+1 yılDemekki siz de yanlış kadınlara denk geliyosunuz
Cevap sahibi+1 yılDogrusu ile beraberim, yanlislar gittigi yanlis erkekten yanlis erkege arayis icerisinde devam ediyor.
Cevap sahibi+1 yılBöyle takilanlar birbirlerini buluyor iste
Erkeği yönetmek basit, kadın akıllı olursa erkek kölesi olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir genelleme yapmak yanlış olur çünkü bu cinsiyetle alakalı bir durum değil kişilikle alakalı bir durum dur ne kendini bilen aklı başında güzel seven adamlarda var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence oturup düşünün acaba ben düzgün bir erkeğe layık birimiyim diye düzgün erkek isteyen düzgün olur bence konu kilit ha dandik ucuz biriysen her gün alkole vuruyosan karşına böyle biri çıkar sen düzgün bir erkeği mutlu edemeyeceksen boşuna ümit falan da verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını ben de kızlar için düşünüyorum. Misilleme yapmıyorum ama şimdiki kızlar konuşmayı bilmiyor kelime dağarcıklar genelde 50 100 kelime, samimiyetsiz, güven vermeyen, sadece poposuyla geçinen kitle aşırı çok oldu
13 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın aşko yeto falan diye konuşan kısmetse olur gibi canım saçma programları izşeyen poposunu gösterip ilgi görmeye çalışan hemcinlerimden tiksiniyorum bende. İyi insan az kaldı erkek kadın diye ayırmamak gerek
- +1 yıl
Aynen öyle o kadar konuşmaktan acizler ki dediğin gibi yeteri bile yeto diye kısaltıyorlar, yakında Türkçe dilimiz yok olacak bunlar yüzünden
Soran+1 yılAynen
+1 yılDüzgün erkek var da kızlar o erkekleri aramıyorlar. *, aldatacağı belli adamları düzeltebilecekleri umuduyla bile bile lades olmayı tercih ediyorlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen o tip kızlar çok maalesef
- +1 yıl
Erkekler de bu tip erkekler talep gördüğü için arza göre kendilerini şekillendiriyorlar. Yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılHer kadın öyle istemiyo ki ama
- +1 yıl
Azınlıksınız. Kimse az talep gören şeye göre arzı şekillendirmez.
Soran+1 yılUlan yaa hep şerefsiz sevenler piyasayı bozdu desene
- +1 yıl
Maalesef. Düzgün olan da talep görmeyince s*kerler böyle işi deyip o tiplerden oldu.
Soran+1 yılHay böyle işe
+1 yıl- Düzgün kızlar da vardır kardeş. Düzgün erkek de var. Övdürtme.
20 Yorumla
+1 yılOnlar ayrıldıkları erkeklere sürekli sövme huyuna sahiplerse... Çıktıkları erkeklerin karakterlerini bilmemiz gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapan da vardır ama tanık olduklarım da var yani
- +1 yıl
Şans meselesi o zaman biraz
+1 yılVar ama az onlarda genelde kızların radarına girmiyor çünkü kadınların kendini iyi hissettiren eğlenmeyi bilen erkeklere yöneliyor. Bu erkeklerde bu durum biraz zaman alir buda itici gelir kısacası kadın yalanı sever bir laf vardır iyi erkekler yanlızliktan olur iyi kadınlarda kötü adamlarin pencerenden bakar gibi birseydi heralde 😂
00 Yorumla
+1 yılKadınlar maalesef iyi erkeklerle arkadaş olup kötü erkeklerle sevgili oluyorlar bu bi gerçek kimse kendini kandırmasın o yüzden size iyi erkek yok hiçte olmayacak
00 YorumlaSorun şu ki sen hep kötülere denk gelmişsin ve burada bir erkeğin yüzünden tüm erkekleri bizleri aynı kefeye koyuyorsun böyle yapamazsın sana yanlış yaptı diye tüm erkekleri zan altında bırakıyorsun, gerçekten tanımalı güvenmeli ve seni sevebilecek birini bulmalısın saf ve temiz DUYGULARLA ///SAKIN GENELLEME YAPTI BIRININ YAPTIGI HATAYI TÜM HEPSINE MAÂL EDEMEZSIN!!!
01 Yorumla
+1 yılBen de düzgün bir eş arıyorum. Tek sorun yanlış platfordayız sanırım. Bulursam Allah'ım nasip etsin. Evlenicem ve sosyal medyayı da burayı da salıcam.
03 Yorumla
Soran+1 yılUlan burada eş mi aranır başına bela mı arıyosun burada ben kendim dışında bir kişiye bile güvenmem. Normal hayatından birini bulmaya çalış bence
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
Soran+1 yılDoğru tabi sadece burası da değil genel olarak sosyal medyadan olmaz yani
Ben varım ama sevgilim var
İyi insanlar cinsellik düşünmez sevgilisi ile
Sevgilisinin tek saç teline kıyamaz
Onu yüreğinde yurt kurar08 Yorumla
Soran+1 yılMutluluğunuz daim olur inşallah. Ama sizden çok yok işte maalesef
Soran+1 yılAh be 😔
Soran+1 yılYok ben tamamen karaktere bakan bir insanımdır zaten çok şükür o tip biriyle karşılaşmadım ama çevremde hemen hemen herkesten dinliyorum
+1 yılDüzgün kizlar var mıdır? Onlarda ayni soruyu soruyor hiç dört dörtlük birini bulamassin ki ama vardir
01 Yorumla
Soran+1 yıl3/4 olsa yeterdi ya bunlar 0/4
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHıyar tarlasında gezerseniz domatese denk gelme ihtimaliniz baya düşük tabi
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim hıyar tarlasında gezdiğim ne malum
- +1 yıl
( Hep bi şerefsizler, ben ne istersem o olsun kafasındalar. ) :D
Soran+1 yıl( bir sürü kadından ilişkisini dinledim)
- +1 yıl
Onlarda hıyar tarlasında gezmesin :D
Soran+1 yılPeki😄
+1 yılArkadaşların karşısındakini sadece cinsel obje olarak gören erkeklerle bir olduğu için böyle düşünmeleri normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sana göre düzgün erkek nasıl oluyor? Ona göre var yok diyelim.
08 Yorumla
Soran+1 yılİki yüzlü olmayan ( hani bazı tipler vardır ya köprüyü geçene kadar iyi sonra gerçek yüzleri ortaya çıkar) karşısındakine insan olarak değer veren saygı duyan Kısıtlayıcı olmayan
Soran+1 yılAklıma bu kadarı geldi. Yok işte ciddi düşünenler ciddiyete binene kadar melek oluyolar sonra boynuzları çıkıyo ablamda yaşadık daha yeni
Soran+1 yılSana bir şey demedim ya böyle insanlar var diyorum
Soran+1 yılBende genelleme yapmayı sevmem aslında. Ama çevrem hep öyle denk gelmiş onu yazdım bende
Kocadan çıkan çocuk var mı diye sor tüm şehir le yatmayan kocayı dolandırarak boşama yan kadın var mı diye sor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nereden biliyorsun düzgün olan kendini belli eder... kızların cogu cebe görünüşe ve nerde baba parası yiyen varsa onlarda
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen son zamanlarda o tarz kızlar çok fazla düzgün erkekte kadında baya azaldı
+1 yılSen ne arasan o var ve sen seçiyorsun
iyi erkekleri kimse sevmiyor kolay kolay iyi anlayışız bile farkı
014 Yorumla
Soran+1 yılDoğru iyi göreceli bi kavram ama yani çok bir şey beklendiği de yok
- +1 yıl
İyi anlayışın ne? Karakter mi? Ne mesela
Benim gibi bir çok kişi iyi olduğu için kaybetti
Soran+1 yılYani karakteri düzgün olunca iyi olur tabi
- +1 yıl
Siz kadınlar gerçekten ne istediğinizi bilmiyorsunuz sonra kötü biri çıkınca iyilerin değerini anlıyorsunuz.
Soran+1 yılNe alaka lan ne yaptım ben
- +1 yıl
Kötü olana şans verdin
Soran+1 yılBen vermedim de çevrem verenlerle dolu
- +1 yıl
Zaten senin gibiler bizim yüzümüze dahi bakmıyor ki
Soran+1 yılBenim gibilerden kastın ne
- +1 yıl
Sevdiğinin sevildiğinin değerini bilen önemseyen
Soran+1 yılBakan vardır illaki ben sevgili düşünmediğim için kimseye bakmıyorum
- +1 yıl
Sen tercihin senin kararın
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim adam beğenmiyor kızlar bu ülkede mesele sadece bu. Eften püften sebeplerle tercih edilmeyen erkekler gö*ü toparladı mı muhattap olduğu kızların ağzına sı*ıyor bir nevi intikam misali. Çünkü sen gitsen yenisi gelecek çok geçmeden. Senin hiçbir suçun olmasa bile böyle bir muameleye maruz kalabiliyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
düzgün erkek de var düzgün kadın da var ama düzgün kadın daha az :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum ya. Erkek daha az sanki
+1 yılSen düşünme düşünen olur. Bu hayatta ne hak ettiysen onu yaşarsın..
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Sen düşünme boyle dusuneceksen diyorum. Sordugun kisilerde ne hak ettiyse onu yaşamıştır kolay iliskilerden adam çıkmaz aramasi gerekiyor.
Soran+1 yılÖyle valla
- +1 yıl
Hatayi ilk once kendisinde arasin o konuşanlar..
Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. kendi adıma konuşuyorum pisliğin tekiyim net şekilde o yüzden ortalık benim gibi pisliklerle dolu dikkatli olmanda fayda war
03 Yorumla
Soran+1 yılSağol daha dikkatli olucam. Kökünüz kurusun
Soran+1 yıl😂😂
Düzgün kadın düzgün erkeği bulur.
Dinlediğin kadınlar ne kadar düzgün?
00 Yorumla
+1 yılDüzgün erkek var.. ama 2 Düzgün insan bir araya denk gelmesi büyük bir şans işi
00 Yorumla
+1 yılHayat sadece yaşadıklarınızdan, gördüklerinizden ya da duyduklarınızdan ibaret değil. Tabii ki düzgün erkek de var kadın da var.
10 Yorumla
+1 yılYa bırak kardeşim gerçekten seven size çiçek gibi davranan erkekleri değil. size * muamelesi yapan erkekleri tercih ediyorsunuz. sonrada ağlamayacaksınız!!!
Herşeyi bile bile TERCİH ediyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar sütten çıkma ak kaşık mıymış. Hadi lan oradan
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey demedim zaten. Ama sanki erkeklerde bu daha fazla
Cevap sahibi+1 yılYoo , aynı oran diyebilirsin belki ama kadınlarda iyi daha çoktur diyemezsin, katılmıyorum.
Soran+1 yılBen öyle denk geldim diyeyim o zaman
Cevap sahibi+1 yılBir bahane icat ederler hep , şöyleydi böyleydi, kendi üstlerine eleştiri kabul etmiyorlar. Kraliçe sanıyorlar kendilerini birçoğu.
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar düzgün oldukları için saklanıyorlar göremiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılUlan niye saklanıyolar ki
Cevap sahibi+1 yılDüzgün insanlar seks sevgili peşinde koşmazlar diğerlerinden farkıda budur zaten
Nadir falan diye zırlamışlar ama düzgün erkek yok özellikle bizim türk erkekleri çok korkaklar evlenmeyi bu yüzden bende istemiyorum ve düşünmüyorum bir nevi erkeklerden tiksiniyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBen daha tiksinme evresine gelmedim ama cidden evlenmek falan bana çok uzak. En iyisi ya kafamız rahat işte
Soran+1 yılHaklısın valla
Ben de seninle aynı düşüncedeyim valla soğudum ilişkiden falan. Çoğu aldatıyor veya ciddi ilişki istemiyorlar bi onla bi bunla takılayım kafasındalar. Düzgün olanı da gördüm ama çok nadir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya benimde güvenim sıfır şu an
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye Allah sadece bozuk erkek mi yaratmış düzgün yok diyen kim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakirim ciddi ilişki insanıyım bence düzgünüm ama herkes sonradan serseri erkek istiyor
018 Yorumla
Soran+1 yılHerkes değil işte ya ama çoğunluk öyle oldu maalesef
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl birini İstiyorsun
Soran+1 yılAnlayışlı
Saygılı (sadece bana değil her insana mesela garsona öküz gibi davrananlar falan çok itiyo beni nefret ediyorum)
Hayvan sever
Namazında niyazında
Sadık
Güvenilir
Okumayı seven
Bilgili kültürlü biri yani
Gezmeyi seven
Mümkünse konuşkan
Kıskanç olmayan
175 üstü
Genel olarak böyle biri ama aramıyorum karşıma çıkarsa vakarım yoksa olmasa da olur
Cevap sahibi+1 yılBoyum 175. Gerisi istediğin özellikler bende sadece biraz tip yok bende
Cevap sahibi+1 yıl175 üstü istemezsen bide fazla tipe bakmazsan karşındayım😁😁
Soran+1 yılSevgili düşünmüyorum ben hele internetten hiç düşünmüyorum. İnşallah istediğin gibi biriyle karşılaşırsın
Soran+1 yılAyrıca senin hiç mi kriterin yok belki ben istemeyeceğin tarzda biriyim
Cevap sahibi+1 yılYaz sohbet edelim arkadaş olalım. Tanıdıkça severim ben. Kriter karaktere önem veriyorum sadece
Soran+1 yılBende karaktere önem veriyorum ama belli kriterlerim var yine de
Cevap sahibi+1 yılOnu tanıdıkça görürüm. Bana sadık olsun abartılı şekilde kıskanç olmasın paraya pula değil aşka sevgiye karaktere önem versin yeter
Soran+1 yılPeki umarım gönlüne göre birini bulursun
Cevap sahibi+1 yılYaz bi sohbet edelim
Soran+1 yılYok ayol zaten ben uyurum birazdan
Cevap sahibi+1 yılTamam uyuyana kadar yaz. Yanlış bir şeyimi görürsen engellersin bu kadar basit
Soran+1 yıl3 exper değilim😁. İyi geceler
Cevap sahibi+1 yılTakip et beni ben yazayım hadi kırma beni
Soran+1 yılKonuşsak ne olcak benim fikrim değişmeyecek
Cevap sahibi+1 yılBi dene şansını. Olmadı arkadaş oluruz sohbet ederiz
+1 yılherkes bir değildir genelde fırlama insanlar seviliyor kızlar tarafından o yüzden herkezi bir tutuyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi bir tutmuyorum tabiki ama çoğunluk öyle
- +1 yıl
Doğru insanlarla karşılaşmadığınız için bu görüştesiniz bence
Soran+1 yılAçıkçası benim iki sevgilim oldu ikisi de melek gibiydi sadece kafa yapımız uymadığı için ayrıldık. Ama şu an çevremden duyuyorum yani adamı da tanıyorum dışardan farklı ilişki içinde farklı oluyolar. Son iki yıldırsürekli bu tarz erkekleri duyuyorum
- +1 yıl
Yanlış anlamayın ama bazı kişiler hem sevgilim olsun hem erkek arkadaşlarımla takılayım kafasındalar o yüzden pek rayında gitmiyor ilişkiler
Soran+1 yılHmm
+1 yılBen rastlamadım hepsi kaypak burada ben duzgunum diyende başka bir kıza yanlışlar yapmıştır. Bir çok kadinin degismesindeki en büyük etken erkekler
10 Yorumla12 sene olan iliskimden ihanete uğramış birisi olarak benimde kimseye güvenim kalmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Sana kotuler denk gelmis belki aceleci davrandin biraz sesici ol
03 Yorumla
Soran+1 yılBana denk gelmedi çevreme gelmiş çevremden duyduklarımdan bahsettim
Soran+1 yılÖyle
Düzgün kız olduğu gibi düzgün erkekte var ama stoklarla sınırlı
06 Yorumla
Soran+1 yılAcil seri üretime geçilmeli
Soran+1 yılTüh be
Soran+1 yılNeyse yapacak bir şey yok
+1 yılZaman geçtikçe hayanin bittiği yerde şerefsizlik çıkıyor maalesef
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle cidden çok haklısınız
- +1 yıl
İnternet sağolsun anormal ayiplanan durumları normalmiş gibi gösterdi sonra enjekte etti
Soran+1 yılİnternetinde dizilerin de bu işte payı çok
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok nadir biri de ben ama değer bilmiyorlar ve bizi başka yola sokuyor davranışlar
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğerinizi bilmeyenler adına özür diliyorum.
İllaki vardır günümüzde yanlış kadınlar dahada çoğaldı bence
10 Yorumla
+1 yılVarda siz onları değil p. İ. Ç leri seçiyorsunz. Efendi erkek sıkıcı geliyor kızlara
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İlişkisini duyduğun kadınlar kimlermiş?
02 Yorumla
Soran+1 yılAblamlar komşum falan tanıdıklar işte
+1 yılÇok şükür karakterimiz bozuk tipimiz değil.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤦♀️🤦♀️
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. İyi insanların karşısına hep bir * çıkar
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ya hep öyle oluyo
Soran+1 yılBen çok şükür karşılaşmadım yanlış insanlarla. Umarım hiçbir iyi insan karşılaşmaz.
Soran+1 yılAynen ben çevremi hep dinlerim onların deneyimlerinden bende deneyimlendim sayılır. Kimseye gözü kapalı güvenmem.
Soran+1 yılİşte ben o belli etmemeyi beceremiyorum. Amin amin cümlemizi
Bilmiyorum ama acaba ben düzgün karı mıyım 🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle misin? Ben öyle olduğumu düşünüyorum
Soran+1 yıl😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sosyal medyada değil ama
01 Yorumla
Soran+1 yılorada yok bizde biliyoruz
+1 yılHala var ama kızların tercihi farklıdır
05 Yorumla
Soran+1 yılHer kızın değildir
- +1 yıl
Çoğunluk olarak öyle bazilarida hiç istemiyor
Soran+1 yılAynen orası öyle
- +1 yıl
Ondan dolayı olayın tamamı erkeklerle alakalı değil seçimlerle alakalı
Soran+1 yılHaklısınız valla
+1 yılOlanı aldık sana yok 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun en azından siz bulmuşsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapma lütfen, ben evde çay içiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma
- +1 yıl
Önemli değil ama olmasın bidaa
Soran+1 yılPeki😂
- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi