2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Duygusallık arıyorlar çokça.
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanki zengin diye evleniyor tıp okuyor diye sevgili oluyor mesela bunla duygusallığın ne alakası var
Cevap sahibi
+1 yıl
Para mı diyorsun. Alakası yok. Yetiştirme tarzı mı diyorsun. Alakası yok. Ne gördüyse onu yapıyor. Neye alışmışsa onu yapıyor. Aca varan da var toka varan da. Duygusallığın düşünce açısından değeri büyük.
Soran
+1 yıl
Ne gördüyse onu yapiyor neye alismissa onu yapiyora bı örnek verir misin kısaca
Soran
+1 yıl
Zamanın varsa
Cevap sahibi
+1 yıl
Çevresinden yurt dışındaki birilerini yeren biri varsa yerden yere vuran biri varsa parayı sevmez, zenginlik ona nasıl anlatıldı, nasıl gördü zenginliği. Fakirlikten huzurdan ne çıkardı da zengin ya da fakir biri ile evlendi gibi. Bana anlatılan zenginlik, paran varsa kralsın senden iyi adam, insan yok. Paran yoksa kimse yüzüne bile bakmaz, selam dahi vermez. Ben zengine de aynıyım fakire de. İnsan sevmiyorum. İnsanlar çıkarcı her türlü. Fakirlik mutluluktur yalanını geç diyorum. Fakirlik bom b-*ok bir şey diyorum. Çaresiz kalmak diyorum. Çok çaresiz kaldım. Bazen de ne parası ne fakirliği para yenilmiyor ama sadece gerekli diyorum. Çıkılmaz bir sona bizi getiren emperyalizmdir. Sömürü düzenidir. Para karın doyurmaz ama kölesi olan çok insan tanıdım. Paranın kölesi, köpeği insanlar halen hayatımda. Cimrilik hat safhada. Ne kadar elimle ittiysem parayı o kadar çok sevildim. Ama insanlar da değişiyor. Para yoksa seni bile tanımıyor. Bir bir siliyor seni. Yaşadım gördüm. Tecrübe sonradan kazanılır, hayatımda halen var bu insanlar. Köklerine kibrit suyu düşsün kardeşim, kimseye yakın olmamak gerekiyor.
Soran
+1 yıl
Bu arada dediğin çok mantıklı
Cevap sahibi
+1 yıl
Hayat diyelim denilecek bir şey kalmadı.
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen de cimri olacaksın ki senle olmasınlar bu yani başka çözümü yok.
Soran
+1 yıl
Mesela diş hekimliği okuyor diye o erkekle sevgili olan kız gördüm. Seviyorum diyor. Diş hekimliği okumaktan vazgecse sanayide çalışmaya başlasa o erkek sevmeyecegine adımız gibi eminiz. Peki bu kız çevresinde ailesinde öyle mi gördü acaba çünkü çocuk çok yakışıklı da uzun filanda değil normal bı cocuk
Cevap sahibi
+1 yıl
Bak insan yüzü gördüğüm yok, sen nasıl insansın diyen yine var. Çünkü insan sevmem. Ben insanı çıldırtıyorum. Topluma gir diyorlar şimdi bile azar yesem bile umrumda değil. 😅🤣 Hayat hepimize farklı oyunlar oynuyor, ben de insan çatlatmayı seviyorum kardeşim. Kendi halinde olan insana karışılmaz. Bunu hayat bana öğretti. Ne derse desin insanlar. * ucuna dahi takarsam o-+ç'dan da aşş*ağlık hayvandan da bitkiden de aşşa*ğlık hiçim kardeşim. Sinirlenmemek elde değil bu dünyada.
Cevap sahibi
+1 yıl
Para kardeşim para, gözleri kör olmuş. Sen de güçlü ol kardeşim. Bak yeri geliyor ana baba da arkanda olmuyor hissediyorsun bazen bunu.
Cevap sahibi
+1 yıl
Bak para aldı bir büyüğüm cimri, al şu 700 ü demez. İnsanlık görmemiş, cimri. Kandırılmış. Kini insanlığa olan biri seni de tanımaz.
Soran
+1 yıl
Baştan sona haklısın abi bu kadar aydinlandigimi ilk defa görüyorum harbi iyi ki denk geldin bana
Soran
+1 yıl
Mesela annem comert teyzem ile dayım çok cimri benim. Bu bahsettiğim ailede baba üyesi comertti anne üyesi cimriydi çocukların kimi örnek aldigiylada alakası var veya başka bişey bende tam bilmiyorum🤣
Cevap sahibi
+1 yıl
Estağfurullah kardeşim abi deme kimseye m*q, ne abiliğimi gördün laf abiliği benimki. Denmez, değmiyor, bizde dede tarafı, dayılar çoğu teyzeler çok cimri, baba tarafı dedem, nenem bonkörmüş de yeni gördüm. Vay be dedim. Yine az çok yolumuzu buluyoruz. Ama dedikleri sözler koyuyor insana.
Soran
+1 yıl
Dediklerine katılıyorum ama bu duygusallik mevzusuna katılmıyorum duygusallık onlar için bahane geçmiş kültürde kadına aşılanmış bu namussuz gibi hissetmemek için onu bahane ediyolar
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Kadınlar sevmeden AKLİNİZA GELEN O İLK ŞEYi yapmaz diyorlar, severse kendinehakim olamaz istermiş? Bunun sebebi hangisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Duygusallık arıyorlar çokça.
Kanki zengin diye evleniyor tıp okuyor diye sevgili oluyor mesela bunla duygusallığın ne alakası var
Para mı diyorsun. Alakası yok. Yetiştirme tarzı mı diyorsun. Alakası yok. Ne gördüyse onu yapıyor. Neye alışmışsa onu yapıyor. Aca varan da var toka varan da. Duygusallığın düşünce açısından değeri büyük.
Ne gördüyse onu yapiyor neye alismissa onu yapiyora bı örnek verir misin kısaca
Zamanın varsa
Çevresinden yurt dışındaki birilerini yeren biri varsa yerden yere vuran biri varsa parayı sevmez, zenginlik ona nasıl anlatıldı, nasıl gördü zenginliği. Fakirlikten huzurdan ne çıkardı da zengin ya da fakir biri ile evlendi gibi. Bana anlatılan zenginlik, paran varsa kralsın senden iyi adam, insan yok. Paran yoksa kimse yüzüne bile bakmaz, selam dahi vermez. Ben zengine de aynıyım fakire de. İnsan sevmiyorum. İnsanlar çıkarcı her türlü. Fakirlik mutluluktur yalanını geç diyorum. Fakirlik bom b-*ok bir şey diyorum. Çaresiz kalmak diyorum. Çok çaresiz kaldım. Bazen de ne parası ne fakirliği para yenilmiyor ama sadece gerekli diyorum. Çıkılmaz bir sona bizi getiren emperyalizmdir. Sömürü düzenidir. Para karın doyurmaz ama kölesi olan çok insan tanıdım. Paranın kölesi, köpeği insanlar halen hayatımda. Cimrilik hat safhada. Ne kadar elimle ittiysem parayı o kadar çok sevildim. Ama insanlar da değişiyor. Para yoksa seni bile tanımıyor. Bir bir siliyor seni. Yaşadım gördüm. Tecrübe sonradan kazanılır, hayatımda halen var bu insanlar. Köklerine kibrit suyu düşsün kardeşim, kimseye yakın olmamak gerekiyor.
Bu arada dediğin çok mantıklı
Hayat diyelim denilecek bir şey kalmadı.
Sen de cimri olacaksın ki senle olmasınlar bu yani başka çözümü yok.
Mesela diş hekimliği okuyor diye o erkekle sevgili olan kız gördüm. Seviyorum diyor. Diş hekimliği okumaktan vazgecse sanayide çalışmaya başlasa o erkek sevmeyecegine adımız gibi eminiz. Peki bu kız çevresinde ailesinde öyle mi gördü acaba çünkü çocuk çok yakışıklı da uzun filanda değil normal bı cocuk
Bak insan yüzü gördüğüm yok, sen nasıl insansın diyen yine var. Çünkü insan sevmem. Ben insanı çıldırtıyorum. Topluma gir diyorlar şimdi bile azar yesem bile umrumda değil. 😅🤣 Hayat hepimize farklı oyunlar oynuyor, ben de insan çatlatmayı seviyorum kardeşim. Kendi halinde olan insana karışılmaz. Bunu hayat bana öğretti. Ne derse desin insanlar. * ucuna dahi takarsam o-+ç'dan da aşş*ağlık hayvandan da bitkiden de aşşa*ğlık hiçim kardeşim. Sinirlenmemek elde değil bu dünyada.
Para kardeşim para, gözleri kör olmuş. Sen de güçlü ol kardeşim. Bak yeri geliyor ana baba da arkanda olmuyor hissediyorsun bazen bunu.
Bak para aldı bir büyüğüm cimri, al şu 700 ü demez. İnsanlık görmemiş, cimri. Kandırılmış. Kini insanlığa olan biri seni de tanımaz.
Baştan sona haklısın abi bu kadar aydinlandigimi ilk defa görüyorum harbi iyi ki denk geldin bana
Mesela annem comert teyzem ile dayım çok cimri benim. Bu bahsettiğim ailede baba üyesi comertti anne üyesi cimriydi çocukların kimi örnek aldigiylada alakası var veya başka bişey bende tam bilmiyorum🤣
Estağfurullah kardeşim abi deme kimseye m*q, ne abiliğimi gördün laf abiliği benimki. Denmez, değmiyor, bizde dede tarafı, dayılar çoğu teyzeler çok cimri, baba tarafı dedem, nenem bonkörmüş de yeni gördüm. Vay be dedim. Yine az çok yolumuzu buluyoruz. Ama dedikleri sözler koyuyor insana.
Dediklerine katılıyorum ama bu duygusallik mevzusuna katılmıyorum duygusallık onlar için bahane geçmiş kültürde kadına aşılanmış bu namussuz gibi hissetmemek için onu bahane ediyolar
Doğruluk payı var, inanmamak en iyi olanı.
Kız değil, para kovala.
Anlamadım ben