Affettiğim adam beni aldatmış hemde 4 senedir ilişkisi varmış ama inkar ediyor kime inanmalıyım?

2 senedir beraber olduğum 6 aydır hayatlarımız uymadığı icin ayrıldıgım adam cok peşimde koştu affettim 2. Şans verdim değiştim dediği için affetmistim üzerinden 1 ay bile olmadan bir kız bana ulaştı ve sevgilisi olduğunu 6 senedir tanıdığını 4 senedir beraber olduğunu adamın ses kayıtları ortak arkadaşlarına kadar 2. Telefonuda varmış en ince ayrıntısına kadar anlattı erkek arkadaşımda inkar etti yalancı dedi o kız hatta o numara benim değil bu kız başkasıyla konuşuyor bile dedi o kadar yeminler ettiki kız ses kayıtlarını atmasa inancaktım yarın ki gün kız adama takık olduğu öyle bisey olmadığını arkadaş olduğunu söyledi inkar etti özürdiledi kızın tehtid edildiğini düşünüyorum bir arkadaş bir erkeği bu kadar iyi tanıyamaz seviyorumlu mesajları vardı kız tehtid edildiği icin inkar etti ve olay üzerinden 2 ay geçti adam hala peşimde bana ulaşmaya affettirmeye çalışıp kızın yalan attığını hatta sonradan itiraf ettigini bak ben doğru diyorum o kız kuruntulu affet diye peşimde dolanıyor … ve adamın geçmişinde benim bilmediğim şeyleri anlattı kız bu durumda kime inanmalıyım adamı affetmelimiyim napmalıyım sizce …

Affettiğim adam beni aldatmış hemde 4 senedir ilişkisi varmış ama inkar ediyor kime inanmalıyım?