Ben bosanirken sessiz hiç bişey istemeden boşandım eşim anneciydi sadece eşime aglayarak en başından bana neler yasattiklarini anlatıp artık dayanamiyourm bosanalim dedim oda tamam dedi boşandık ama şu an bı emin olamiyorum sanki bana yaptıkları yanlarına kar kaldı gibi geliyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Buna hiç kafanı yorma, hayat çok uzun neler getireceğini belli olmaz kimseye.. bir şey daha sormak istiyorum çocuk var mı acaba kaç yıl evli kaldınız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Dusunme oyle bu duzen bosanmala3da erkekleri somurme duzeni. Senin yasadiklarinin maddi karsiligi olamaz. Eger yanliw yaptilarsa Allahindan bulurlar. Erdemli bi sekilde bosanmissin onune bak sadece
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok maddi olabilir mi darmadigin ettiler beni özgüvenim öldürdüler içine kapanık saçma sapan bişey oldum yeni yeni eski halime geldim toparliyorum
- Soran+1 yıl
Toparliyorum çok şükür çok kötü olmadım zaten gören kurtuldun dedi bana ama Allah a havale ettim inşallah yanlarına kalmaz
- Soran+1 yıl
Öyle tabi Allah iyiye denk getirsin sen nasılsın toparlandinmj
- Soran+1 yıl
İşte Allah gercekten iyiye denk getirsin çok pislik insanlar var size de geçmiş olsun
- Soran+1 yıl
Sen başardın sanırım inşallah bu kez mutluluğu yakalarsin teşekkür ederim yardımın için🙏
- Soran+1 yıl
Amin inşallah geçecek tek ihtiyacım zaman sanırım🙏
- +1 yıl
Kimsenin yanına kar kalmaz senin duymadigin bilmedigin şeyler yaşanır içlerinde
03 Yorumla- Soran+1 yıl
İnşallah yani o kadar istiyorum ki ana oğul birbiriyle imtihan olsunlar
- +1 yıl
Sen yinede beddua etme kardeşim Allah'ın dan bulurlar merak etme sen
- Soran+1 yıl
Yok ya Allah'a havale ettim artık ne diyim
Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Geçmiş gitmiş. Kâr kalsa bile olan olmuş artık. Bunları düşünüp geçmişte takılı kalmaya değmez. Önüne bakıp hayatını yaşamalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayatına bak geçmişine bakarsan hep üzüleceksin gerek var mı yok
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Birden aklıma geliyo boşanmak çok farklı bişey çok anneciydi annesi kiskanirdi oğlunu ben kuma gibiydim onlara
- +1 yıl
Fazlasıyla yanlarına kar kalmış alacaktım tazminat ve nafaka
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bosanmazdi o kadar paracilar ki yıllarca uzardi dava ayrıca ben evliliğinden vazgeçmişim hayallerim yıkılmış onun pis parasına muhtaç değilim ama onları rezil etseydim keşke sulalesine diyorum
- +1 yıl
Çatır çatır alacaktın alsaydin
- +1 yıl
boşanmak kötü bir şey ama sessiz boşanan görmedim. gürültülü oluyor
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet ekmeğine bal sürdüm işte ama o kadar yorgundum ki uzadıkça üzülmek istemedim
- +1 yıl
boşanan çiftler beni çok üzüyor hele birde çocuk varsa. ben böyle durumlarda eşlerin mümkün olduğu kadar sorunları tespit edip , çözümü konusunda uzlaşmalarını istiyorum. çünkü boşanmak sadece karı kocayı ilgilendirmiyor. çocuk, akraba, iş durumu vb
- Soran+1 yıl
Bende çocuk yok çok şükür olsa çekerdim bosanmazdim sanirim ama benimki anneciydi annesi ogluni kiskanirdi sanki ben orada fazlalik kumaydim bakışla anlasirlardi annesi nefes alma dese almazdı ya daha bir suru sey
- +1 yıl
o zaman eşinizi tam tanımadan evlenmişsiniz
- Soran+1 yıl
Evlenince gösterdiler yüzlerini
- +1 yıl
maalesef öyle oluyor. kız olsun erkek olsun kötü huylarını saklıyorlar. bazende insan o anda bazı şeyleri göremiyor ya da görmezden geliyor. bence geçmişi bırakın çocugunuzda yok, yaşınızda genç , gönlünüze göre birisini bulursunuz, hemde yaşadıklarınızdan deneyim kazanmış olarak
- Soran+1 yıl
Öyle evet gerçekten mutsuz evliliği yürütmekten çok daha iyi boşanmak. haklisiniz ya görmek istemiyoruz üçüncü kişiler söyledi ama dinlemedim evlenince on kat anneci olduğunu gördüm demek ki yaşamam gerekiydy yapacak bişey yok
- +1 yıl
öyle kaderde bunu yaşamak varmış deyip. hayata devam
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Aranızda neler yasanmış bilmiyorum ama insan yaşattığını yaşar lakin kadınlar arasında anneci lafı almış başını gidiyor anneler tabiki değerlidir denge ve tahammül lazım
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ahhh ahh bende boşanma aşamasındayım evde en ufak çöpü bile aldı biz aldık senin aldıklarını senin oldun dedi bence kötü bişey sen iyi yapmışsın
012 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok ben maddi bişey istemek için demiyorum bana yaptıklarını herkese anlatıp rezil etseydim o kadınla oğlunu yoksa benim ihtiyacım yok onun parasına falan
- Cevap sahibi+1 yıl
Anlıyorum seni böyle yapman daha iyi yoksa bi sürü tartışma çıkar başın ağrır Dı
- Soran+1 yıl
Bu arada geçmiş olsun size de zor yanı
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet zor gerçekten sagol sen ne zaman ayrılfın
- Soran1 yıl
6 ay oldu
- Cevap sahibi1 yıl
Bu konuda bişey sorabilirmiyim size burdan değil ama
- Soran1 yıl
Sorun yeni gördum pek girmiyorum
- Soran1 yıl
Nerden soracaksınız ikimizde gizli kullanıciyiz
- Cevap sahibi1 yıl
Derleşebilr miyiz
- Cevap sahibi1 yıl
Çıktım gizliden
- Soran1 yıl
Xper 3 olmadığımdan mesaj atamıyorum
- Cevap sahibi1 yıl
T*k*p at bana
boş ver unut gitsin şu an evli misin peki hayatina bak bence
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok değilim 6 ay oldu evlilik de düşünmüyorum uzun bı sure
- Soran+1 yıl
Hayir
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. en iyisini yapmışsın
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Valla içime su serpildi sagolun
- +1 yıl
yaygaracı olmamak iyidir
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Anlayana aslında sessizliğimle kalitemi bozmadan çekip gittim çok şey anlatiyoda onlar anlamaz onu iste
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Soruyu çok yanlış anladım😂
01 Yorumla- +1 yıl
İçiniz fesat
Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Öyle olunmalı aynen.
00 Yorumla- +1 yıl
Boşanmam
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi