Kişilik & Karakter Konuşkan mısınız sessiz mi? asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben sevdiklerimle konuşkanım. İçimin açılmadıklarıyla sessizim😹 Güncellemeler+1 yıl Yaşasın konuşkanlık Konuşkan mısınız sessiz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sessizim ben 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl konuskan 2 3 Yorumla asyacim33 +1 yıl 😹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl noldu Yorumla asyacim33 +1 yıl Öylesine yazdim en güzeli konuskanlık Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. sessizimdir 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sessiz 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Konuşunca yoruluyorum ben. 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Konuskan 🙂 0 2 Yorumla asyacim33 +1 yıl 😸😸 Yorumla 34fnry +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Aşırı konuşkan 0 8 Yorumla asyacim33 +1 yıl Bende bazen öyle oluyorum🥲 Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Bu üzücü bir şey mi Yorumla asyacim33 +1 yıl Kaba davranıyolar bazı insanlar biraz sus diye kırıcı😹 Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Ben oturup konuştuğum zaman dinliyorlar eğleniyorlar canı sıkkın olan birisini bile zar zor da olsa güldürüyorum nasıl konuştuğuna bağlı demekki 😅 Yorumla asyacim33 +1 yıl Doğrudur 😹 Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Gel bakalım senin bir muhabbetini görelim Yorumla asyacim33 +1 yıl şu an biraz depresifim 😿 Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Normal sohbet muhabbetten zarar gelmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sessizim ben
konuskan
😹
noldu
Öylesine yazdim en güzeli konuskanlık
sessizimdir
Sessiz
Konuşunca yoruluyorum ben.
Konuskan 🙂
😸😸
🙂🙂
Aşırı konuşkan
Bende bazen öyle oluyorum🥲
Bu üzücü bir şey mi
Kaba davranıyolar bazı insanlar biraz sus diye kırıcı😹
Ben oturup konuştuğum zaman dinliyorlar eğleniyorlar canı sıkkın olan birisini bile zar zor da olsa güldürüyorum nasıl konuştuğuna bağlı demekki 😅
Doğrudur 😹
Gel bakalım senin bir muhabbetini görelim
şu an biraz depresifim 😿
Normal sohbet muhabbetten zarar gelmez
Konuşkan