Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Güvenilecek erkekler az da olsa var ama kadınlar olarak çoğunluk nerde it kopuk var onlara aşık oluyorsunuz sonrada erkekler yalancı güvenilmez diyorsunuz. Güvenilecek erkek bulduğunuzdada bu sefer değerini bilmiyorsunuz.
Bir erkeğe güvenmek için önce kendiniz güvenilir olmalısınız bence. Ayrıca bir erkeğe güvenmenin en basit yollarından biri cinsellik düşkünlüğünü ölçmektir. Cinselliği ilişkide ne kadar geri planda tutuyorsa ne kadar az umursuyorsa o kadar güvenilirdir. Çünkü abazalık yapmaz adam olur sağa sola bakmaz aşkına odaklanır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güvenemeyeceğiniz adamlara gitmeyin. Az çok hayat tecrübeniz vardır. Ben bu yaşıma rağmen ne aldattım nede yasak bir işe girdim. Benden çok daha iyi insanlar olduğunuda biliyorum. Başka konularda da az çok zamanla görürsünüz. Ev işi, yemek vs zamanla öğrenilecek şeyler
00 Yorumla
Ne verirsen elinle o gelir seninle diye bir atasözü vardır ki çok severim. Karşındaki kişiden ne bekliyosan o şekilde davranmalısın. Sen erkeklere neden güvenmiyosan erkeklerde sana o neden den ötürü güvenmiyo..
01 Yorumla
+1 yılGüvenmemeliyiz. Yalancılar çünkü çok yalan söylüyorlar birde bunların kendini zeki sanıp karşısındakinin aptal olduğunu düşünenler var 😂😂ama böyleleri daha aptal ve bundan haberi yok. Kendini zeki sanmaya devam etsinler eğlenceli oluyor onları izlemek.
01 Yorumla- +1 yıl
Birde onlar olmazsa hiç bişey yapamayız sanıyorlar çoçuğu bile tek başına yapabilrceğmiz devirde yaşyoruz hala onlara bağlı olduğmuzu düşünüyorlar çok zekilerrrrrr ahahahhahas
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin genelinin kafası cinselliktedir. Kadınlar kolay baştan çıkardığı içinde, hemen nerede başka güzel bir kadın görseler koşuyorlar. Ayrıca birkaç kadınla konuşma kapasiteleri de çok yüksek, güzel idare ediyorlar. Bir de çıkarlarına göre bir şey varsa seviyorum taklidini de iyi yapıyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
@Akpüyesi sjsjjs geneli dedim zaten, hepsi demedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü hiç bir insana güven olmaz ama erkeklere hiç güven olmaz
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu soruyorsan güvenme gitsin. Kendi yanlış seçimlerin yüzünden erkekleri genelleyemezsin erkekler tek tip değildir, erkek olarak değil insan olarak değerlendir desem has iktir ordan diyip kendinde de bir hata olduğunu kabullenmeyeceksin bunu kendine yediremeyeceğin içinde suçu yalnızca erkeklerin bütününe yayıp kendini avutarak bir daha hiç bir erkeğe güvenmicem hiç bir erkekle ilişki yapmicam diyip 2 gün sonra yine saçma sapam bir erkeğe güvenmek gibi bir hata yapıp suçu yine erkeklerin geneline yaymaya devam edeceksin büyük ihtimalle, sen kendinde de bir hata olduğunu kabullenemeyeceğin içinde çözümde bulamayacaksın bu yüzden her şey döngü halinde devam edecek. Sonuç olarak iki seçeneğin var ya tüm erkekleri bütün olarak görüp genelleme yapmayacaksın ya diyosan ki yok hepsi aynı, o zaman hiç birine güvenmeyeceksin güvenmek içinde sebep aramayacaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih ettiğiniz beyni bacak arasında çalışan erkeklere güvenmeyin zaten bir tek erkek olarak onları bilirsiniz boylu poslu yakışıklı özgüveni yüksek yapmacık duyguları olan eğlenme ve eğlendirmeyi çok iyi bilirler aldatırlar duygular ile oynarlar yapmacık duygu beslerler diye süperlerdir işte bizde onlar yok diye sıkıcı yobaz cesaretsiz vs gözünüz görmez
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Guvenemiyosunuz ama yinede sacmasapan erkeklere baglaniyosunuz. Birazda erkekleri bu hake siz getirdiniz. Hergun burada bile neler duyuyorum. Erkekler asiri rahat kizlara karsi. Gereken tepkiyi gostermediginizden oluyor. Evet ama seviyorum diyosunuz. Sevmekte bi yere kadar. Bunu bilen erkekte iyice kullaniyor. Bi kiz kendine saygisi varsa ne kadar severse sevsin bi erkegi gerektiginde silebilmeli.
00 Yorumla
+1 yılGüven veren erkeğe güvenmeyen kadın hata yapar. Sonra güveneceği erkeği ararken, ömrü güvenini kıran erkeklerle geçer.
Benim cinsime ben güvenmiyorum, bir kadına güven diyemem. Zaten erkeklere değil, adamlara güvenin.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğe güvenmen için önce onu iyi tanıman lazım. İnsan tanımadığı hiç kimseye güvenemez doğru değil mi?
Ve en önemlisi dürüstlük tabi ki sana karşı dürüst olmayan birine asla güvenme
10 Yorumla
+1 yılSanki siz çok güvenilirsiniz. Kadınlar en büyük yalancılar. Erkekler sizden bu konuda 1000 kat daha iyi. Her boku abartmakta üstünüze yok. Buluşma verip buluşmaya gelmiyorsunuz! Her dümen sizde. Yalancılar. Erkeklere kurban ol sen bea!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocamı aldattım 1 haftadır her gece sabaha kadar ağlıyor. Ağzından tek kelime çıkmıyor, sadece yemek yiyip ağlıyor. Nasıl affettiririm kendimi?
şimdi anladınmı neden erkeklere güvenilmesi gerektiğini00 Yorumla
+1 yılSürü piskojisi; Biri ne yaparsa ya da ne derse onu diyen kişi size daha yakınsa (hemcinsiniz) onların dedigini doğru kabul eder, genelleme yaparsınız. Malum ülke dedikodu kazanı biri ortaya laf atmasın yarın o doğru olur. 😂
00 YorumlaÇünkü duygusuzlar. İşlerine ne geliyorsa onu yaparlar sen de umrunda olmazsın
10 YorumlaEğer ona gereksiz iyi davranırsanız örneğin tipsiz olduğu halde ona şans verirseniz yemediği *** kalmaz. Ama daha seviyeli ve kendinize layık gördüğünüz kişiyle olursanız ihtimali bile yok. Diş gösterme gibi, ilk başta ciddi davranırsanız işler büyür ama ciddiyet yoksa her haltı yapar. Orantısızlık her şeyi bozar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmeniz gereken ilk şey güven olmadığıdır. Önce düşünceleri ve fikirleri olmalıdır. Güven inan isteyebileceğin son şey
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlerine, kuvvetlerine ve zekalarına güvenebiliriz aynı şekilde bu saydığım 3 terim yüzünden güvenmeyebiliriz.
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe verirsen elinle o gelir seninle diye bir atasözü vardır ki çok severim. Karşındaki kişiden ne bekliyosan o şekilde davranmalısın. Sen erkeklere neden güvenmiyosan erkeklerde sana o neden den ötürü güvenmiyo
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman haysiyeti yokmuş nefret ederim o tiplerden bir insanın hayatında birisi varsa diğerlerine kapılarını kesinlikle kapatmalı
Bence güvenmeyin kendimden biliyorum, canım, saçma konuşup üzerler oysa ki kötü niyetleri yoktur ama güvenmeyin 😓😡
00 Yorumlagüven hak edilmesi gereken bir şeydir. dolayısı ile güveninizi hak edene kadar sadece erkeklere değil, kimseye güvenmeyiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir erkek güven vermek için çabalıyorsa güvenebilirsin ki ya da zamanla o güveni sana vereecektie yanlış kişiler yanlış seçimler yüzğnden
00 Yorumla
+1 yılgüvenilecek erkek var, güvenmeyecek erkek var, bel altı değilde bel üstünü dinleseniz , mesela kalp ve aklınızı daha iyi olur her şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılkendileri bile birbirine güvenmiyor biz niye güvenelim LÖSLGFFLNGD
03 Yorumla- +1 yıl
@Akpüyesi max
+1 yılAkılları şeylerinde yaşıyolar da ondan güvenemiyoruz
01 Yorumlageçmişte hak etmeyecek insanlar tarafından hard lose yediğiniz için :D
02 Yorumla
+1 yılBöyle genellemeler yapmamayı ne zaman öğreneceksiniz?
06 Yorumla- +1 yıl
Şu "ler" ekini kaldırmayı öğrenemediğin sürece öyle bir şey asls olmayacak.
- +1 yıl
O zaman her zaman karşı cinsten bahsederken 3 harf fazladan yazma zahmetine katlanacaksın bir ömür boyu. Tühh
- +1 yıl
Biz yaniltamayiz çünkü biz aynı fabrikadan çıkmış aynı tip ve modelde robotlar değiliz. Ama ben, yani bizzat kendim yanıltabilirim konuya ve duruma bağlı olmak üzere.
+1 yılaç karnınızı biz doyuruyoruz
siz bilirsiniz
ister güvenirisniz ister güvenmezsiniz07 Yorumla- +1 yıl
yapın işte
yerse
- +1 yıl
nafaka isteyen kadınlarla dolu ortalık!
- +1 yıl
adam gibi adamlar kadın gibi kadınlar 19. yüzyılda kaldı!
+1 yılErkeklere güvenmek aptallıktır güvenlikte ne oldu aldatıldık yalanlar duyduk erkeklere güvenmeyin bence
25 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka aptal mısın
- +1 yıl
Annen öyle diye kadınları karıştırma
- +1 yıl
Tüm erkekler tabiki aynı değil ben bana gelenlere genelleme yaptım üstüne alındıysa ne yapabilirim
+1 yılKimseye güvenmek zorunda değilsin sadece kendine güven.
00 Yorumla
+1 yılAsıl kadınlara neden güvenilmeli? ya da o kadar aptal nasıl olunur?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde güvenmiyoruz neden güvenelim kadın erkek farketmiyo ne kadar güzel kek yaparsan yap kalıp kötü olunca hiç bi zaman istediğin sonuca ulaşamıyorsun
00 Yorumla
+1 yılGuven herkesi genellersen yanlis olur arada nadirde olsa insanlar var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Güven olmayan her şey biter güven şart. Günümüzde böyle insan çok az.
00 YorumlaAynı şey kadınlar içinde geçerli çoğu kişi menfaat peşinde
00 Yorumla
+1 yılGenelde ergenlerin peşinde olduğunuz için güven sarsılıyor haliyle
00 Yorumla
+1 yılErkeklere güvenilmez ki tabii hak eden biriyse o ayrı
00 YorumlaSanalda görünce kötüleri hepsini öyle sanıyorsunuz... Belki güzel olanı kaçırıyorsunuz ön yargılarınızla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü onlar çok şefkatli ve merhametliler. Bu yüzden güvenmeliyiz. Onlardan başka gidecek kimiz var
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılselam ben güvenilir erkek merak ettiğin bir şey varsa bana sorabilirsin lkdfgjkldf
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü güvenilir erkek bu devirde bulmak çok zor ve kendimi saklıyorum 🥹
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltamam güvenme de biz senin bu nick name i görünce sana nasıl güveneceğiz? :)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Her erkek bir değildir mutlaka içinizde her türlüsü var
00 Yorumla
+1 yılÇünkü gerçekten seven erkekleri beğenmiyorsunuz. siz güvenemeyeceğiniz sizi aldatacak size * muamelesi yapacak erkeklerin boynuna atladığınız için olabilir mi acaba?
00 YorumlaErkek adam ne istediğini çabuk bekki eder, istinalar hariç yalanı kolay ortaya çıkar, bu kadar aciz durumdayken biraz güveninde yalnız hissetmesinler
02 Yorumla
+1 yılGüvenilen şey cinsiyet değil karakter ve ahlâktır cinsiyey farketmez
03 Yorumla- +1 yıl
İnsanlara guvenilmez erkeklere daha çok guvenilmez diyen beyni olmayanlara hiç guvenilmez
+1 yılNerde bi serefsiz varsa buluyosunuz sonra genelleme yapıyorsunuz yapmayınnnn
00 Yorumla
+1 yılBen bir sebep göremiyorum bence güvenmemeliyiz
08 Yorumla- +1 yıl
Hak etmiyorlar 😂
- +1 yıl
Kesinlikleeee 😂ama öyle bişey yok o yüzden kontrol her zaman bizde olmalı sonra aldatıyorlar
- +1 yıl
Tam güvenmemek lazım göz açık olmali
- +1 yıl
Yaaaa Varya çok doğru erkeğin hanımcısı makbüldür 😂itaat etsinler rahat etsinler
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri erkeklere güvenme, efendi erkeklere güven.
02 Yorumla- +1 yıl
sen seç bekleme o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kişi herkesi kendi gibi bilir.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNefsine hakim olmayıp yenildikleri için olabilir.
00 Yorumla Kadınlara niye güvenmeliyiz bence?
00 YorumlaBu zamanda güven çok zor
00 Yorumla
+1 yılDürüst namuslu sevecen olurlar
00 Yorumla
+1 yılBence kımseye güvenmeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz arzuluyuz heyecan arıyoruz
00 Yorumla Çünki erkekler yerçekimi kesfetti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara da güvenmiyoruz merk etme
00 Yorumla
+1 yılErkeklere güvenmeyin...😊
00 Yorumla
+1 yılBen o güveni karşımdakine veriyorum.
00 Yorumla
+1 yılBana güvenme istediğim şey aşk olsada güvenme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu ne saçma bir soru yaaa.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek baba dir... baba güven verir...
00 Yorumla
+1 yılTam tersini sorcaktin yanlış yazdın sanırım
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Insan olduğu için
02 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler