+1 yılYa simdi diyecegim de olmayacak zaten amaci bu tarz seyler cogunun kimi bunu arka plandaymis gibi gosterip sevgiyi aski bahane edip hal hareketleriyle taklit yapar kimi dogrudan soyler arada hic bir fark yok amac ayni zaten artik cogu kiz da dunden razi su zamanda kcimizi yirtiyoruz kimseye pas vermeyin diye iplemiyorsunuz daha cok basiniza gelir boyle seyler hic bir erkekle arkadas bile olmayin ilerde evleneceksiniz ne diye sacma sapan duygularinizi hislerinizi tuketiyorsunuz benim mantigim almiyor bunu sonra neden guvenilecek erkek kalmadi neden seven erkek kalmadi neden saygi sevgi gosteren erkek kalmadi neden sadik erkek kalmadi ne bekliyordunuz acaba yuz verirseniz hep devam eder boyle bunda siz kadinlarin etkisi de cok buyuk demek ki oncesinde fingirdemis ki bazilariyla yuz bulmus rahat rahat gevzek gevsek terbiyesiz seyler yazmaktan cekinmiyor uzak durun hepsinden evlilik icin yeteri kadar olgunluga ise guce artik her neyse ulastiginizda zaten ciddi dusunecek kisilerle karsilasacaksiniz ne bu acele yani dunyanin sonu mu o sevgili bu sevgili he aynen herkes zaten asktan geberiyor kisa soluklu sacma sapan seyler sonra bir baskasi sonra bir baskasi bu ne lan hayvan gibi askin agzina scilirsa iste boyle olur onlu yaslarin baslarindaki cocuk sevgilim var diyor lan daha adini zor biliyorsun ne aski otur dersini calis sonra aliskanlik haline geliyor sevginin sayginin askin anlamini bilmeden sevilen bedenlere istenilen ruhlar konuldukca hep sonu elemle sonuclaniyor daha beterlerini gorecegiz zaten herkes kemerleri baglayip hazir olsun
02 Yorumla- +1 yıl
helal lan yusufii
- +1 yıl
Adamsin
En İyi Cevaplar
Ağlamamak için Bu tarz şeyleri en başında sorun. Her ne kadar şerefsiz biri ile konuşmuş olsan da sana net konuşmuş. Bu konuşmayı hiç yapmasa hayallerini daha ileri de taşıyabilirdin sen. Ama çocuktan çok senin yazdıkların ilgimi çekti Saf yetmez bayağı safsın. Kötü bir şey değil ama bu. Bundan sonra hayal kurmadan önce karşındakini iyi tanı. Her erkek böyle değildir ayrıca.
Bu kişiyi 2 gün sonra unutursun ama bu tecrübe ömür boyu aklında kalsın.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKalite ve ahlak eksikliğini hissettiğiniz anda iletişimi kopartın karşınızdakiyle.
Daha ilk aldığınız mesajda kişinin ne olduğu belliyken, neden kendinizi aşağılık bir duruma düşürüp de devam ediyorsunuz?
Hayır, o cevabı vermeden evvel de bu zamanında geleceğini muhakkak belli etmiştir, neden devam ettiniz?
Bunları kendinize sorunca zaten anlarsınız nerede yanlışın olduğunu, geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılİşte bu sebeple içimde erkek düşmanlığı yatar hep. En azından ne olduğunu erkenden itiraf edebilmiş, beyefendi görünümünü hep sürdüren karaktersizler de çok. Daha geçen hafta da erkekleri salıp tamamen hemcinslerimle ilgilenmeye karar verdim ve şu an daha mutluyum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
u +1 yılYaş kaç acaba? Neyin ergen kafası bu :D? Buna tav olan var mı.. neyse kurtulduğun iyi olmuş, yat kalk dua et, verilmiş sadakan varmış. Kimseye güvenmeyeceksin zaten. Bütün erkekler böyle değil elbette. Umarım karşına doğru insan çıkar.
10 Yorumla
+1 yılBen ne okudum az önce? :D
Hiç üzülme. Bu tarz insanlar elbet belasını buluyor. Sen Adil Yıldırım'ın hikayesini duydun mu? Bilmiyorsan bir araştır. Kendini daha iyi hissedersin bunu öğrendikten sonra. Ayrıca kimin güvenilir, kimin güvenilmez olduğunu anlaman içinde youtube'da çok güzel videoları var. Yani adam tamamen kadınları korumak, onların gözünü açmak ve hatta kadınlar ilişkilerde kontrolü ele alsın diye çabalıyor. Burada da hesabı var Bi'Bilen olarak.
Senin çözümün basit. Adil Yıldırım'ı takip et.
40 YorumlaAyy bırak ya şunu ama büyük konuşmuş biliyor musun bu çocuğun mutlu olacağını sanmıyorum ne zaman aklını başına alır o zaman mutlu olur ama on beş kizla aynı anda mı konusacakmis bu arada sanaldan mi tanıştınız
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır arkadaş ortamından tanıştık ilk o beni görüp konuşmaya başladı zaten yoksa bu raddeye kadar gelmezdi olay
Soran+1 yılBen 20 o da 21 yaşında pekte küçük sayılmayız bence
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılhani fenomen bir replik vardı ya bir ara ( şöyle şöyle kızlar için evde şu işi yapan kızları üzdünüz beyler ) diye al işte çevir bunu erkek için olanını yaz.
şimdi bunları sana yazan ürdün devesine iki çift laf sayardım ama günaha girmek istemiyorum.
bu fikir ve zikirdeki erkek müsveddelerine zerre değer verme bas engeli çıkart hayatından ve ne 1 saniye düşün ne de 1 saniye üzül !10 Yorumla Böyle onun bunun çocuklarını nereden bulursunuz anlamam.
Bu iti tanımak hiç zor olamasa gerek sıfatından insanlarla olan iletişiminden ne b*k olduğunu anlardın zaten.
Erkeklere olan güvenini kaybetme ama insanları daha iyi tanımak için gayret göster
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Tam bir karaktersiz 0rospu evladıymış. Üzüldüm senin adına çok masumsun. Umarım ellerini tutup öpecek birini bulursun. Bu odun oğlu odunu da engelle. Ve erkeklere olan güvenin sarsılmasın, hepsi böye değil.
10 Yorumla
+1 yılBen senin eline şeyimi veririm dedikten sonra yazmayacaktin ne kadar aşalayıcı bı cümle
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok zoruma gitti bişey yazmasaydım içimde kalırdı
- +1 yıl
Bırak kalsın o seni buna layık görüyor sen cevap bile vermeyecektin tenezzül edip gt herif kendini ne sanıyor sinir oldum
Şu eline veririm dediği cümle var ya, kopartıp onun eline verceksin. Sinir oldum daha neden uzattın ki konuşmayı git şikayetçi ol manevi anlamda zarar gördüm de aç davayı.
21 Yorumla- +1 yıl
tamam reyiz sakin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılhani uzun ilişki sana göre değildir, birine bağlanmayı sevmezsin bunu anlarım da, bunu söylersin kibarda kalp kırmadan olur biter. bu üslup ne kadar iğrenç! ben bile hemcinslerimden iğrendim yani
10 Yorumla Ucuz atışmalar..
Bunun fıtratında yok. Düz bir metin gibi yazıp imzalasakta, olmuyor.. İç güdü hiç bir zaman tam minnet sağlayamaz. Saygı varsa, ittirme bir güven sözcüğü ile devam edilir.
Bak şimdi!!
Kadınlar ne zaman güven sağlarsa, bizde o zaman sağlarız.. İnandın mı şimdi buna?
Hah işte öyle..
00 Yorumla
+1 yılBu ego nerden geliyo ne sinir bozucu tam gerizkali bı erkek.
30 Yorumla
+1 yılBildiğin eğlenmiş seninle bunlar nası insan cidden kafam almıyor Allahima çok şükür böyleleri bana denk gelmiyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılkeske sansurlemeseniz de doya doya kufur etsem boyle oevlatlarina
20 Yorumla
+1 yılErgenliğinin zirvesinde bu embesil acınacak halde haberi yok ajsjdkfkglglglhlh
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. böyle karaktersizlerin Allah belâsını versin
10 YorumlaUtanmamış resmen şerefsizliği ile gurur duya duya konuşmuş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılHay sizin aşkınıza inanma kimseye bebeğim hepsi böyle bunların
12 Yorumla
+1 yılAllahım gerçekten lanet olsun ya gerçekten lanet olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şey yerine bişey yazan abazan çomarlar bile kızlarla konuşuyor bende yalnız oturuyorum lan
20 YorumlaBen sana soruyorum cidden boyle bir konusma gecti mi kurgu mu
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gerçekten soruyor musun birde böyle birşeyin kurgusu olur mu sabahtan beri ağlıyorum bu şrefsiz için
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüven ile alakası yok.. Bu kadar basit insanları hayatına alarak hata yapıyorsun..
10 Yorumla Bana niye güvenmiceksin ben evimde oturup çay içiyorum benim sucum ne sen p. c erkeklerle takılıyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsiz zaten böyle erkeklere hasta olmuyormuydunuz? :D gerekeni yapmış kaç kıza adamlık sundum ama karşılığında bırakıldım, demekki böyle olmak gerekiyormuş
06 Yorumla
Soran+1 yılBırakıldım derken terk mi edildin yani
Cevap sahibi+1 yıl2 kere terk edildim, 2 kere flörtken bırakıldım, 1 kere aldatıldım
Soran+1 yılÇok üzüldüm umarım geçmiştir 😕
Cevap sahibi+1 yılGeçti geçti anca akıllandım :D sigaraya başladım ben 25 yaşımda, geçen sene sevdiğim için 900km yol gittim yok olmuyor olmayınca olmuyor cidden tek yaptığım prenses muamelesi göstermekti
- +1 yıl
Benim için de bir umutla gelip eli boş gidenler oldu hatta birini ektim mal gibi beklettim 🤤
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveDusky helal
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKriterlerini gözden geçirip doğru tercihler yapmaya başladığında bir kaç şeref yoksunu yüzünden genelleme yapmak büyük bir yanlışa düşmektir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSerserinin teki nerden buluyosunuz bunlari engelle geç
10 Yorumla Çok ağır cümle kullanmış ve sen halâ yazmışsın bana göre hata yapmışsın. İyice tanımadan duygusallasmak da iyi değil.
10 Yorumla
+1 yılKesin çirkinsin bana böyle diyen hiç olmadı
03 Yorumla- +1 yıl
@Mrtol1453 en azından böyle şeyler yazmıyorlar kibar erkekler
Simdi böyle aptallar da var ama her konustugun kişi böyle çıkacak değil ya
00 Yorumla
+1 yılBir erkek yüzünden bütün erkekler suçlu oldu şimdi.. benim ne suçum vardı
00 YorumlaEleman gece gece midemi bulandırdı, gerçekten tam leş karakter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHic bir zaman bir kadina tam guven vermem verirsen bitten seni elime aldim sanar
00 Yorumla bız kadınlara ne zaman guvenırsek sız kızlarda bıze ozaman guvenırsınız
00 YorumlaGenelleme yapmadan düşünüldüğünde next diyebileceğin insan sadece. Onun karakteri böyleymiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adam efsane karaktersiz sjsjsj
12 Yorumla
Soran+1 yılBir de random atmışsın sence komik bir olay mı bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çocuk görüp görebileceğin en dürüst çocuklardan biri emin olabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne olur bunu söyleyen bir hemcinsim olmasın ne olur
Soran+1 yılBeni aşşağılaması dürüst olduğu anlamına mı geliyor sence
Soran+1 yılBenimle dalga geçmesi eğlenmesi dürüstlük mü sence
Cevap sahibi+1 yılTam o. sp çocuğuna denk gelmemişsin cidden. Bana güven bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılAsagilamasina da izin veren sensin kendini üst seviyeye koyman lazım her daim. Kendini kimseye ezdirme. Ne olduğunu açık açık söylemiş sen de ona göre davran
Cevap sahibi+1 yılBen muhteşem insan demiyorum ne demek istediğimi anlamiyorsun açıkça niyetini ortaya koymuş bu da bir dürüstlük göstergesidir diyorum inan bana bundan bin kat beterleri var
Yanlış kişilere denk gelince böyle iyiler de sevilmiyor işte 🤷🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle p. iclere saf kız gider bizede anca k. asar kız gelir
10 Yorumla
+1 yılaga adam yakışıklı demek ki alıcısı yok. Sana sıra gelmez verenlerden. Çok uçuk tercih yapmışsın belli ki. Kriter düşür
00 Yorumla
+1 yılSanırım bu dert bende var diyordum, yokmuş gerçekten hepimize denk geliyor ben artık karşı cinsle muhattabı kestim rabbim herkesi dengine denk getirsin sen üzülme dua et kurtarmış Rabbim seni bundan
06 Yorumla- +1 yıl
Tavsiyem haram sevdadan kaçının flört kelimesi zaten çok düşük bir kelime kendimizi koruyalım bu erkeklerden onlar şeytana bile pabucunu ters giydirir
- +1 yıl
sevmek haram değil nikahsız dokunmak haram dokunmadanda sevebiliriz dimi ayrıca genelleme yapacaksak kadınların daha fena şeytan olduğu maalesef bilinen bi gerçek gereksiz genellemeler yapmayalım olur mu iki tarafta üzülüyor sonra iki cinsiyettende masum kalmaz ne kadar karaktersiz erkek varsa o kadarda karaktersiz kadın var ne kadar namuslu erkek varsada o kadar namuslu kadın var böyle üç beş serserinin yüzünden tüm erkek topluluğunu yargılayamazsınız
- +1 yıl
@Mrtol1453 haklısınız benim ilgi alanım erkek olduğu için hep üzüldüğüm için öyle genelleme yaptım ama çok haklısınız
- +1 yıl
@Mrtol1453 ben kendimde de slaklık görüyorum yaptığım hataları yine yapıyorum çocuk gibi hep geri sarıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi gün biri de ona bir yerini tutturur ondan sonra anlar dunya kac bucak ama iş işten geçer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun, kurtulmuşsun diyelim.
10 Yorumla
+1 yılBöylelerine değer veriyorsunuz işte...
10 YorumlaGerçekten iğrenç birsey de. Bütün ss'leri okudunuz mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle tiplerle takılanın sonu budur ne bekliyorsun sadakat mi
00 Yorumlane kadar samimi bir konuşma hayran kaldım
03 Yorumla
Soran+1 yılOf bir dalga geçmeyin be
Soran+1 yılBiraz ciddi olun gèvseklige lüzum yok
+1 yılEn azından dürüst
01 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlüğü batsın inş
+1 yılOoo, uzun zamandır böylesini görmemiştim hee
04 Yorumla
Soran+1 yılDerken anlayamadım
- +1 yıl
Çok gevşek yılışık bir tip
Soran+1 yılAslında hiç öyle biri gibi durmuyordu demek ki her şey onu sevdiğimi söyleyene kadarmış
- +1 yıl
Değmez kanka boş ver
Allahım bu gidişle evlenemicemm yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bende bu gidişle hayatım boyunca yalnız kalıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler çok ucuz bir maldır. Her zaman her pazarda bulunur. Ucuz etin yahnisini seven, bayat kadınlara yemek olurlar yani şekerim :((
00 Yorumlabu konuşma ciddi olamaz ve ciddi olmamalı..
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden şaşırıyorsun ki neden şaşırıyorsun böyle erkekler çok
Soran+1 yılArkadaş ortamından
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu daha oglan bebesi git yasıtlarınla takıl
10 Yorumla
+1 yılYa şey ya tc erkeğinin yüzde 99u.
02 Yorumla- +1 yıl
@Mrtol1453 haklısın reyiz
+1 yılUlan bu pclerle niye konusuyonuz acaba
00 Yorumla
+1 yılSözün bittiği yerdeyim..
00 YorumlaNereden buluyorsunuz bu piccccleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenme zaten
00 Yorumla
+1 yılçokta s2mizdeydi güvenmemeniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Niye öyle bir hata yapasın ki
00 Yorumla
+1 yılKafanı yormana gerek yok next
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler