Turk erkegi neden ozguvensiz sunepe.
İsine geldimi ben kazaniyorum senin calismana gerek yok der Ama hepsi icten ice asagilayacagi kadin istiyo ne kadar zavallisiniz. Acgozlu sukursuzler
#çalışan kadın
#özgüvensiz e*kek
Turk erkegi neden ozguvensiz sunepe.
İsine geldimi ben kazaniyorum senin calismana gerek yok der Ama hepsi icten ice asagilayacagi kadin istiyo ne kadar zavallisiniz. Acgozlu sukursuzler
#çalışan kadın
#özgüvensiz e*kek
Bunu yapan erkekler bencil ve duygusuz olurlar sözde gururludurlar benim çevremde iş yerinde tanışıp evlenen iki kişi var kız erkekten neredeyse 2 katını alıyor ama erkek hiç sorun yapmıyor kız da aynı şekil ben bir erkek olarak asla ama asla aşağılamam kadını
o dediğin şeyleri yapan erkekler belli başlı erkekler evde ağırlığını koymaya çalışan kadını susturup oturtan köle gibi gören kadının duygusunu mutluluğunu ve zevkini düşünmeyen erkekler ben onlara erkek demiyorum o ayrı mesele ama her erkekte öyle değildir eşinin mutluluğunu kariyerini isteyen duygusunu önemseyen erkekler de var
Erkekten erkeğe değişir. Kimisi ataerkil bir toplumdan geldiği için asla kadının çalışmasını istemez. Kimi erkek iki gönülün değilde iki maaşın bir olunca samanlığın seyran olduğunu düşünür ve çalışmasını ister, kimisi ise sonuç ne olursa olsun anca eşini eleştirir. Buda biraz karakter meselesi. Bu yüzden bir kadının bir ilişkiye başlamadan ya da evlenmeden önce karşısındaki erkeğin yapısını çok iyi bilmesi gerekir
Bunun erkek ya da kadın olması ile ilgili bir durum değil güç bunamasına girmiş kişilik meselesi, maddi olarak durumu iyi ise ve o maddiyatın esiri ise maddiyat onun kişiliğin satın alma olayı.
Karısını parası için seven erkek bence erkek olamaz bir kere.
Cevap
12Cevap
Karakteri olmadığı içindir
Yoo ben öyle değilim. Eğer bir sevgilim olmuş olsa ve o benden çok başarılı ve iyi paralar kazansa, gurur duyardım. Çalışkan ve başarılı kadın bana göre düzgün bir kadındır
Aslında bu erkeğin yetistirilme ve biçilen rolle alakalı bir durum.
Bazı erkeklerin egitilmemis doğaları vardır ya da egitilemez kör duvarlar arkasına atılmış düşünceleri vardır ne yazikki erisilemeyince bu tür eylemleri olabilir erkeklerin.
Geçmişten gelen yobazlık, yanlış öğrenilmiş din bilgisi ve cahillik bunlarin olduğu biri kadına değer veremezki. Bunların olduğu ortamda büyüyen kadinlarda sesi çıkmaz. Eğitim öğretim şart.
okumus insanlar yapiyo bunu
Bence o düşüncede olmayalım her erkek aynı değildir
Çalışmasına izin vermeyip çalışsaydın para kazansaydın diye bağırıp karısını döven onun bunun çocukları var.
Aşağılayan erkek değildir zira hanımı üzerinde zaten bir koruyucu ve kollayıcı olması gerekirken böyle bir hale bürünmüştür.
size üzeni bir bulsam. öyle bir şey yapmışsa bu hareketi bir erkeğe asla yakıştıramam, yanlış yapmış
Bence kadınlar takıyor bunu erkekte bu yüzden daha çok para kazanmak istiyor kadının gözünden düşmesin diyee
Öyle bir şey yok bana böyle bir şey söylemedi
Git Amerikan erkeğiyle evlen o zaman
Hayirlisi kimse o olsun
istemiyo degilim olabilir
Olabilir tabi namuslu bakır amerikan erkeği onlar. Ne kadar iki yüzlüsunuz
koyu hristiyan namuslu bakir amerikali erkeklerde var inancli olmasi yeter benim icin evlenince ben onu islama ikna ederim
diyelim ki etmicek napıcan? sen amerikalı bakir bulana 45 yaşına gelirsin ayrıca kadın gayrilerle evlenemez erkek evlenir
İğrenç bir düşünce ve genelleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?