Benim babam annemi hiç sevmedi. İyi bi baba ola bilir, çok severim ama onun gibi eş istemem. Kendisi asabi, kaba bazen insanların yanında annemi aşağılar, kaba davranır. Genelde içe kapanık biridir babam ve çok konuşmaz o yüzden annemle oturup saatlerce mühabbet ettiğini görmedim. (Babam bana asla elini bile sürmedi prenses gibi büyütdü) Abim de psikolojik hasta ve o hep bana fiziksel ve psikolojik şiddet uygulardı küçükken, öyle abi kardeş kavgasından öteydi bizimkisi. Şimdi 23 yaşımda, güzel, eylenceli, sosyal biriyim, hiç bi erkeğe muhtaç olmamak için doktorluk okuyorum, kendimi son bir kaç yılda toparlayıp kitaplara sarıldım Stoa felsefesini benimsedim ve eskisi gibi depresif değilim, sürekli kendimi yeniliyorum. Ama hala aşamadığım bir şey var: Erkekler.
Hiç sevgilim olmadı, şimdi hayatıma biri girdi 1-2 yıldır beni seviyor, önce yüz vermedim 1 yıl sonra bi şans vermeye karar verdim. Ama adam aynı babam gibi biri çıktı: defalarca uyarmama rağmen yanımda başka birine küfür ediyor, çok kaba konuşuyor, evet ilgi, korumacılık, sahiplenme kıskançlık var. Dün yolda kavga ettik birine küfr edip yine kaba konuşunca yolyn ortasında öylece bırakıp gittim. Ve babam gibi sohbeti olmayan biri. Gezmeyi, eğlenmeyi sevmez. Niye hala konuşuyorsun derseniz, beni sevmesi, gözlerine baktığında o sevgiyi görmek, bazen sarılmaya bile kıyamaması hoşuma gidiyor, hasta olunca sürekli yanımda bir şeye ihtiyacın var mı yanımda olduğunu hissettirir. ama babam gibi biri olmasından (ki çok da benziyorlar) annemin kaderini yaşamaktan korkuyorum.
Dün söylediklerinden ötrü özür diledi ve sözlerim kaba olsa da kalbin öyle değil, sen söylediklerime takılma dedi, sinirlerim bozuk dedi, ama nasıl takılmayayım? Ona asabiysen git tedavi ol, her kes ailesinde bir şeyler yaşıyor ama bu sana beni üzme hakkı vermiyor dedim. “ Ben asabi insandan yeterince çektim, artık daha fazlasını yaşamak istemiyorum dedim”
ve ayrıldım. Sizce doğru mu yaptım?
öyle yakışıklı, kendini geliştirmiş, kültürlü biri de değil sizce beni ona bağlayan ne? 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer