Kars ve Van ı bilmiyorum ama Mardin ve Urfa olur, Suriyeliler olmasa çok daha rahat olur, yine de yanlış yerlere gitmese Urfa da çok rahat dolaşabilir biliyorum.
Sahil kentlerinde olur iç kısımlarda kültür ve algı değiştiği için zor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence hepsi, en ufak bir taciz ve rahatsiz edeni dogu halki linc eder. İzmir , İstanbul tehlike, cünkü oradaki abazalar kadinlari kolay biliyor, taciz icin daha cesaret verici bir durum
Urfada yaşıyorum böyle bisy yok. Suriyeliler olmasaydı hele onceden çok daha iyidi. Dogu diye diye bilmeden yorum yapmaynz lütfen gelip gördüyseniz ona bisey diyemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu şehirlerde zor bence
Sanırım
Kars ve Van ı bilmiyorum ama Mardin ve Urfa olur, Suriyeliler olmasa çok daha rahat olur, yine de yanlış yerlere gitmese Urfa da çok rahat dolaşabilir biliyorum.
Sahil kentlerinde olur iç kısımlarda kültür ve algı değiştiği için zor
Bence hepsi, en ufak bir taciz ve rahatsiz edeni dogu halki linc eder. İzmir , İstanbul tehlike, cünkü oradaki abazalar kadinlari kolay biliyor, taciz icin daha cesaret verici bir durum
hiçbiri çünkü doğuda gece değil gündüz bile tek başına gezmek tehlikeli
Urfada yaşıyorum böyle bisy yok. Suriyeliler olmasaydı hele onceden çok daha iyidi. Dogu diye diye bilmeden yorum yapmaynz lütfen gelip gördüyseniz ona bisey diyemem.
hiçbiri değil İzmir ya da İstanbul (semte göre değişebilir gene)
ne yazık ki büyük ve karışık şehirler, bir tane bile manyak olsa o kadına denk gelebilir.
Hicbiri de degil gibi.
tam da yerlerini yazmışsın.
bence urfa, çünkü çoğu gey gibi görünüyor
Hiçbiri
Neden?
Hepsinde gezer
Umarım
Turkiyede hiç bir şehir güvenilir değil
hiçbiri
hiçbiri degil
Neden?
Hiçbiri 🤷♀️