Illa tatil sehri olmasını düşünme bence. Samsun da düşün derim güzel bir şehir hem sıkılmadan gezecegin hemde adim basi denize girebilecegin bir yer. Ben 1 sene orda okudum hano biz 2 kiz başımıza gece sahilde sabahlasak da birsey olmuyor. Mesela acik mekanlar var sabaha kadar. Rahat yer yani birazcık arastrimani tavsiye ederim
Yok artık sjshshajh cok ozledim orayi be sjahshusshhahs 20 gündür yokum orda :D ilerde orda yasayacam ben ya djshshsh Samsunlu koca buliyim de okul bitince :D
Ne fark eder ki, Soru başlığınızdaki imaya göre çekincenizdeki tiplerden her yerde var. Yani en lüks otele de gitseniz, aşağı inince yanında eşi varken bile yan bakan karaktersizler her yerde.. Kafanıza göre, Bütçenize göre istediğiniz yeri seçin, gerisini umursamayın yoksa tatil çekilmez olur o kesin..
hiçbir şehre gidemezsin. kesinlikle canından bezdirirler. gitme tek başına... mutlaka seni kovalayan kesen birileri olacak. sonra daha kötü sonuçlar doğabilir. ne yazıkki ülkede tatile çıkanları soymaya s*kmeye çalışan bir kesim var. bunları ülkeden değil dünyadan sürmek gerek ama nafile...
Tek kelimeyle Çanakkale diyorum. Gecenin bir köründe bile tek başınıza gelebileceğiniz kadar güvenli ve iyi insanlara sahip bir şehir. Tarih bakımından da en önde gelen şehirlerimizden biri olurken Bozcaada ve Gökçe’ada da enfes bir yaz tatili geçirebilirsiz. Ayrıca tekrar gitmek isteyeceğinize kefil olabilirim. Her sene ordayım denk gelirseniz eşlik edebilirim. Hoşçakalın 👋
Antalya Side olabilir. Deniz, antik kent, modern şehir bir arada insanları da kültürlü. Sokaklarında gezerken içinde ev ortamından kalma bir huzur bırakıyor. Oraya kadar nasıl gideceğinizi de bilemem elektro şok ve biber gazı yanınızda taşıyın :) Şehrin meydanında sütunların olduğu yerde yüksek bir kaya var, Roma kraliçesi gibi poz verebilir siniz loş sokak lambasının aydınlattığı kaya harika bir görsel sunuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hep şikayet hep şikayet Bu nedir yahu? Büyümüş bebekler gibisiniz resmen! Kendini ve hemcinsini zavallının teki gibi göstermek yerine kendini geliştirmeyi deneyebilirsin Ama böylesi daha çok işine geliyor değil mi? Hamurunuzu bilirim ben sizin ;) Her neyse Alaçatıya git cicim
Yanlış bir şey yok burda. Sokakta durup dururken göz önünde tokat yiyen kız mi dersın, şort giydiği için otobüs te tacize uğraması mi dersin. Herşeyden var. Kadınlar, maalesef ki, hiç bir yerde güvenli değildir. İşine gelmekle ne ilgisi var? Geliştirmesi gereken bu tür saldırıyı yapan insanlardır.
@Meliinna İşte tam olarak değindiğim konu bu ***Kadınlar, maalesef ki, hiç bir yerde güvenli değildir.*** Şu cümleye bak Buradaki ikiyüzlülüğü görememek elde değil Erkekler bu konuda nasıl saf oluyor anlamış değilim :/
şu an Fethiyedeyim acayip güzelmiş buraları.. gitmediysen gidilebilecek yerlerden biri.. Ege’nin her tarafı böyle onun dışında Fransa’ya ya da İtalya’ya gidebilirsin.. oralarda da kimse kimseyi taciz etmiyor.
Muğla'nın her yeri. Ortaca'da yaşıyorum ve gecenin ikisinde üçünde bile hanımlar aşırı dekolte veya kısa şortlu şekilde sokaklarda dolaşabiliyor. Kimse kimseye aval aval bakmıyor.
Bu soruyu sormak bile saçma ama işte bizim insasımız daha saçma. Ne yazıkki bunu düşünmek zorunda kalıyoruz. Ev tutarken de bazı bölgelerden kaçıyoruz. Üzücü bir durum.
Yalnız gitmek için önce cesur olman gerekli yoksa tatile değil açık ceza evine gitmiş gibi hissedersin Heryerde başına birşey gelebilir kendi ilindede dahil Şimdiden iyi tatiller
Güvenli değil. Daha geçen alt mahallede kızı kesmişler cesedi çıktı. Her yer pislik dolu. Ya tecavüz ederlee ya öldürürler. Başka kötü ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.
Gideceğin yeri araştırırsan eğer Mesela bir çok şehrin belalı sokakları vardır ordan geçmek hem kadın hem erkekler için tehlikelidir öyle yerlere gitmemeye çalışırsan ya da tenha yerlerde tenha zamanlarda dolaşmazsan daha iyi olabilir Bunlara dikkat edebilirsin
Sen şaka mısın ya? Saçına peruk takıp, birazcık pamuk doldursan sakalların varken bile tacize uğrayabileceğin bir ülkede yaşıyosun. Damacanaya, hayvana, bebeğe tecavüzün normalin üzerinde görüldüğü bir ülke. Hele kadına tecavüzün normal göründüğü bir ülke, bir git işine
@BlondeCat Tacizden bahsediyorsan nasıl ve ne gibi taciz? Siz havadan nem kapıyor olmayasınız? Sokakta arkasından yürüdü diye tacizci sanılan erkekler var ya da çocuğa göz kırptı, başını okşadı diye darp edilen erkekler... Bir kıza mesaj attı diye baba geliyor ve kızına mesaj atan erkeği canice çekiçle döverek öldürüyor. Soruyorum ya erkeklerin hakları ne olacak? Erkeğe yönelik her türlü tahrik, taciz, şiddet ve en kötüsü cinayetin meşrulaştırıldığı bir zamanda halen "kadınlar sokağa çıkamıyor" kafası... Sen kadınlar rahatsız oluyor diye erkekleri boğazlayan bir sistemde mağdur edebiyatı yapıyorsun. Bizim insanımız İsveçi eleştiriyor sanki bizim İsveçten farkımız var erkekleri aşağılama konusunda... 10 yaşında çocuk bile "hemcinslerim kadar iyi muamele görmüyorum" diyor ki haklı... Vicdanınıza bir koyun elinizi lütfen olur mu? O kadar basit nedenlerle erkekleri karalıyor ve zan altında bırakıyorsunuz ki küçücük çocuklar bile bundan etkileniyor.
Erkekler, ah erkekler... Tacizin ne olduğunu sen anlatma istersen, bu ülkede tacize uğramayan kadkn yoktur. Havadan nem kapan sizsiniz. Kız güldü siye ondan hoşlandığını düşünüp saldıran erkekler var. Boşver sen devam et hayata böyle bakmaya. Kızınız olursa belki anlarsınız ne kadar zor olduğunu...
@BlondeCat Sizde oğlunuz olduğunda anlarsınız ne olduğunu... Tacize uğramayan, aşağılanmayan, psikolojik şiddeti zirvede tatmayan erkek de azdır. Bankamatik olarak görülmek mi dersin 3 günlük evliliğe 30 sene nafaka verenler mi dersin? Taciz dersen daha yakın zamanda spiker canlı yayında tacize uğradı ve tacizi gerçekleştiren kadın olduğu için tepki bile toplamadı. Öte tarafta kadınla konuşmak istediği için 8 sene hapis yiyen otobüs şoförü var. Otobüste dehşetmiş. Konuşmak dehşetse hepimiz dehşeti yaşıyoruz. Güzel insan, iyi yürekli insan, canım benim Anlamak istemediğiniz tek şey erkeklerin de zorluklar yaşadığı 🙏
Kanunlarla eşit olsak tamam diyeceğiz ama eşit bile değiliz. Kadın erkekle kedi-fare oynuyor. 1980'den sonra eşitlik bozuldu. Ama bana kalırsa kadın-erkek eşitliğinin gerçek anlamda olduğu yıllar Atatürk ve İnönü dönemleriydi. İki güzel lider... Sonrasında zaten erkek hain ilan edildi ve her zaman dışlandı.
En İyi Cevaplar