Hayatımda bütün ilişkilerimin benle yaşıt veya 1,2 yaş büyük olmasına rağmen böyle bir olay başıma geldi içimden onu her gordugumde ben ne yapıyorum diyorum… sizce bu normal mi kimseyede söyleyemiyorum utancimdan sırf bu soruyu sormak için KızlarSoruyor hesabi actim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılElektrik alsan bile zamanla vakit geçirdikçe, karşındaki "çocuğun" her davranışı, istekleri, konuşması seni darlayacak. Bilerek çocuk diyorum, çünkü daha ergenlik çağına yeni yeni giren, bazı hormonları bu yaşında tavan olan bir çocuk var karşında. Bununla birlikte, yaştan dolayı ikiniz aynı olgunluğa sahip değilsiniz. Bir süre sonra kendini çocuğuyla ilgilenen anne modunda hissedeceksin. Öyle hissettirecek yani. Sana karşı cinsel isteği ve merakı artacak v. s v. s 🙂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirini senden küçük olduğu halde beğenmen doğal hoşlanmanda doğal benim benden yaşca büyüklerle ilişkim oldu senin yaşıtların veya daha genç ama hepsi çok normal ama genelde ilişkiye girince kadınlar kendi kendine tripe giriyor olgunsa olgundur değilse değildir tamamı kişiye kalmış ama olgunsa da ama altındada bok aramana gerek yok küçük yaşta birileriyle beraber olunca siz her boku abartarak öğrenmeye çalışıyorsunuz problem yaratıcak yaratmazsa da kendi boklarınızı söylemeye başlıyorsunuz genelde
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl18im
- +1 yıl
Evet haklısın hep aman şu boyle der bu boyle der hesabi evet gercektende derler ama kisinin istedigini köreltmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal aşkın yaşı yoktur demekki o da senden hoşlanıyor seni seviyorki sana o enerjiyi veriyorki sende hoşlanıyorsun. Yani duygularınız karşılıklı zaten erkekler olgun kadınlardan hoşlanırlar. Onun sana duygudu olup olmadığını anlaman onu test edip ona göre hareket etmen çok basit ve onu elde etmen kendine bağlaman sana açılmasını yazmasını sağlaman çok kolay tabi her şey senin elinde çünkü yaşça sen büyüksün senden cesaret alıp açılmasını sağlamalısın ve bunları başarman çabanla gayet kolay olur
01 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum hiç.. yani bence sevmiyor olgun kadınları
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim için 2-3 yaş büyük veya küçük olmasında problem yok lakin gidip 25 yaş altı bir kadınla birlikte olmam. Arada baya bir fark oluyor. Senin meseleye gelince çocuk 30 sen 37 olsan yine eyvallahım var en azından çocuğun hayat tecrübesi var derim lakin çocuk daha yeni reşit olmuş.
01 Yorumla- +1 yıl
Yası 19 falan işte ne degisir zatenki haklisiniz..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşında olan bir erkek olgun olsa ne kadar olgun olabilir. Ortada ciddi bir yaş farkı var. Hiç normal bir durum değil
50 Yorumla
u +1 yılNormal. Önemli olan anlaşabilmeniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil hayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız 18 olup erkek 30 üstü yaşlı amca oldugunda normal olur olurr diyenler olay tam tersi olunca niye olmaz cocuk o daha diyor? Bu ulkedeki sapıkların kendilerine kılıf uydurma şekli işte, kızlarda kendimden bir yas kucuge bile bakmam diyip bu abazan sapık yaşlı amcalara fırsat tanıyor. Zaten boyle kesim yüzünden erkek 1,2 yas dahi kücük olsa hemen olmazz olmaz deniyor pardon da kız 20 yas kucuk bile olsa niye normal karşılıyorsunuz sapık dayılar amcalar
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumdaki 30 yaş üstü yaşlı sapık amcaların IQ seviyesi gozukuyor zaten yok cocukmus o yok parka gotur shsjsjs yaşlı amcalar sizi
- +1 yıl
Çocuk dedigi kisinin 2 tane galerisi var :d
+1 yılPedofili ya da sübyancılık, belirli yaştaki bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık. Bu rahatsızlığa sahip kişilere pedofili ya da sübyancı denir.
Senin gidişat bu.
00 YorumlaSeda hanımin fotoğrafi çok güzel olmuş 🤣 siz anlaşıyorsaniz gerisi kısmet ama şahsi fikrim evlilik için biraz olgunlaşmak lazım erkek için özellikle yaş farkından ziyade belirli bir yaşa gelmesi lazım erkek
00 Yorumla
+1 yılKalbinin sesini dinle. Elalem ne der diye yaşamak kendi yaşantın değil başkalarının hayatı olur. Sadece duygularını iyi tahlil et ve sor kendine bu duygunun sevebi nedir diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşındaki bir erkek net çocuktur çünkü erkekler zor büyüyorlar 25 yaşındaki bir kadınla 25 yaşındaki bir erkek emin ol aynı değil. Zor olgunlaşıyorlar kaldı ki 18 yaşındaki birinden bahsediyoruz...
49 Yorumla- +1 yıl
Off psikolojim bozukdu gece gece y
Cevap sahibi+1 yılYani olgun mu ve size davranışları nasıl?
- +1 yıl
Galeri işleriyle uğraşıyor yani yasitlarina gore biraz daha vakitsiz ve buyuk gosteriyor tip olarak 24 gibi diksiyonu çok iyi ayrica
Cevap sahibi+1 yılKör kütük aşık olmadan bi sekilde uzak durmaya çalışın kendinizi soğutun aileniz de fazla tepki gösterebilir
- +1 yıl
Ya oyle bi durum olacagini sanmiyorum bence bunun sebebi dis görünüşe onem verme sürekli onu stalklayıp spordayken attigi videolara bakiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani hoşunuza gidiyor demek ki tarzı, tipi falan aman dikkat edin aşka dönmesin iş
- +1 yıl
En iyisi onun kopyasini yaşıtim halini bulayım bana kolay gelsin 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ona benzer birini bulup takılın tsgshdj
- +1 yıl
Subyanci diyen bile olmuş anlatmak yani herkes kendinden kucuk veya buyuk birine bakip yakışıkliymis ya da guzelmis diyebilir bence
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılyaş farkı fazlaymış biraz, bir kadın bence erkekten 5 yaşa kadar büyük olursa sıkıntı olmaz gibi ama tam tersi bir olayda 10 a kadar sınır var anlaşıyorsanız yaş farkını söylemeyin
01 Yorumla- +1 yıl
Ne anlasması selam sabahtan baska biseu olsa keske
+1 yılÜlke iyice karıştı millet yakında doğurduğuna yürüycek.. NORMAL NORMAL SİZ MUTLU OLUN BİZE TEBRİKLER DEMEK DÜŞER😅
20 YorumlaYani şimdi ne desem bilemedim, normal ya da anormal diye nitelendiremem ama bayağı bir yaş farkı var, olması zor.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet oyle yani bahsi geçen kişi uçkuruğunun pesinde kosan biri olmadigi icin zor
+1 yılFarklı bi duygu karmaşasındasin sanırım geçer zamanla mantıklı düşünürsün. 18 yaşında çocukla uğraşacağına mantıklı tercihler yap kendi çocuğunu büyüt 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Aşkım bana çikolata alsana aşkım param kalmadı ya para versene
Ben hayatımı yaşarım ne olursa olsun zaten evlenmeyeceğim ki!! mi dersin yoksa bu olmaz benim kabullerime aykırı !! mı? Buna cevabı bulduğun anda işi çözmüş olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılgönül bu kasma kendini olur bence uzak durma saldır
113 Yorumla- +1 yıl
Nope olmaz
- +1 yıl
ne demek nope olmaz ne yapacaksın kalbine mi gömeceksin
- +1 yıl
Ya deli gibi asigim demiyorum zaten sadece onu gorunce normal insanlara baktigim gibi bakmak istiyorum
- +1 yıl
yani sonuçta ne hissediyorsan öyle bakarsın hislerin değişmeden bu mümkün değil yapman gereken baka birisi ile olmak
- +1 yıl
Tabiki aradaki yas farki olan asklara kardi degilim ama 3 ay once erkek kardesim evlendi benim 18 yasinda biriyle sevgili oldugumu dusunursemm ailemin tepkisi cokta gozumden ırak olmuyor 😂
- +1 yıl
:D peki bu kadar ufak birisi nasıl etkiledi seni ne oldu böyle oldu sence
- +1 yıl
Dis gorunus bence ve kisiligi hani rafta dizili şeyler olur ama bir tanesi vardir parlarya onun gibi
- +1 yıl
Djdjjddjjd
- +1 yıl
çok ilginç bir anlatım biçimi :D yani kimseyeo gözle bakmamıştım ufkumu açtın D:
- +1 yıl
Fjfjdjfjdj benimkide o hesap işte
- +1 yıl
değişik bir arkadasımızsın seni tnaımak isterdim :D
- +1 yıl
18 yasinda degilsen pass 😂😂😂
- +1 yıl
hayır :d değilim D:
Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Bende 24 yaşındayım 30 yaşındaki kadın benden hoşlanıyor beni görünce heyecandan deliriyor iklim değişikliği işte 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil, daha çok yaşlanmamışsın ama çıtır erkek hevesin başlamış hemen, öyle biriyle sevgili olursan arkadaşlarınla bile tanıştıramazsın, dalga geçerler seninle sübyancı diye
127 Yorumla- +1 yıl
Evet farkındayım ama ilk defa boyle birsey oluyor:/
Cevap sahibi+1 yılFrenliceksin kendini yoksa dalga konusu olursun çevrende
- +1 yıl
adim aticak kadar cesaretli biri degilim 😂
Cevap sahibi+1 yılAtma bencede zaten 😅 aynı apartmandaymış bide taşınmak zorunda kalıcaksın sonra 😀
- +1 yıl
Devlet lojmani gidicek yerim yok 😂
- +1 yıl
Senin gibi genç sevgili arayan 40 yaşında kadın bulursan bana haber et 😂
- +1 yıl
Genc sevgili aramiyorum sadece baslikta yazdigim gibi…
- +1 yıl
Senin için demiyorum bir tanıdığın olur 40 yaşında kadın mesela 26 yaşında erkeklerden hoşlanır ben varım demek istiyorum 😂
- +1 yıl
Cevremde tekim galiba 😂
- +1 yıl
Olursa söylerim 😂😂😂
- +1 yıl
Aman he sakın unutma 40 olur 60 olur ama zengin olsun lütfen bana Ferrari alacak parası olsun bende onu mutlu ederim 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılDevlet lojmanındaysan bide hiç yazılma 18 yaşınds çocuğa sonra sokakta bulma kendini😂
- +1 yıl
192 boyunda kumral ela gözlü sporla ilgileniyorum ona iletirsin bursa da yaşıyorum
- +1 yıl
Ciddiymissiniz 😂
- +1 yıl
Ne vae yani 60 yaşındaki bir kadın ile cinsel ilişki yaşayamam mı
- +1 yıl
Tamam tmaam ben haber ederim konu baska yerlere gitmeden 😂😂😂
- +1 yıl
Resmini niye kaldırdın merak ettim 😂
- +1 yıl
Apple hesabiyla giris yapinca kendisi koydu zaten bu kadar soru gelecegini tahmin etmedim kaldirdim ne olur ne olmaz :d
- +1 yıl
Ekran resmi aldık biz merak etme şimdi kendi resmimi senin resmini koycam böylece seni bilecekler
- +1 yıl
Hahahahaha ya cidden gece gece gulduruyorsun bilseler ne bilmeseler ne neden ekran goruntusu aliyorsunki
- +1 yıl
😂😂😂 İfşa edicem seni her yere biz yapsak sübyancı oluruz kadınlar yapsa bir şey olmaz
- +1 yıl
tamam 192 boyunda aşırı kasli kardesim
- +1 yıl
Sana da şaka yapılmıyor
- +1 yıl
Bende saka yapmistim 192 kasli konusunda:)
- +1 yıl
Ne yani boy konusunda yalan mı söylicem?
- +1 yıl
Hayir neden oyle anladin o yorumda saka yaptigimi dedim
- +1 yıl
Boyum kısa değil tamam mı 😂 lütfen 150 lik kız bana 2metre olsan olur demişti sanki ben onu seçmişim gibi o aklıma geldi
+1 yılTensel uyumun olabilir
Tensel uyum farklı gene sahip kişilerle olur
O nereli sen nereli09 Yorumla- +1 yıl
Ya da basitçe zengindir
- +1 yıl
Onun babası türk annesi kırım tarafi bende malatyalıyım. Evet bana gore finansal olarak daha önde iş kariyeri daha kazancli ama baskasinin parasina ya da paraya ihtiyacim yok 5 parasizda olsa yine bu soruyu sorardım
- +1 yıl
Tensel uyum diyorum
Babası da nereli o önemli
Atiyorum trakyalidir bla bla
Ama annesinin kokeni bile tensel uyumda etkisi var şanslısın - +1 yıl
Babası aydınliydi galiba
- +1 yıl
Ohhhoooo
Sizde her türlü ten uyumu var
Ama sana abla demiş
- +1 yıl
Onunla cinsellik yasasan muhtemelen başka bir turkle yaşasan aynı arzuyu hissetmezdim
Sebebi aşkdan ziyade ten uyumu - +1 yıl
Dude he is man 😂😂
- +1 yıl
Türkçe konuş zenci
- +1 yıl
O tam bir erkek diyorim oyle geliyor bana yaşını saymazsak tam istediğim kisilik tabi yeterince tanimadan bilemem ama oyle görünüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşıyorsanız normal diyeceğim de, erkeğin 9 yaş küçük olduğu ilişkide uyum zor. Erkek 30 kadın 39 olsa neyse.
00 Yorumla
+1 yılNormal değil kusura bakma ama yaptığına sübyancılık deniyor benden hoşlananda oldu hatta 10 yaştı o zaman aramızda ben sübyancı mısın sen demiştim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu tamamen bir hata olur. Sen yaşlandıkça o gençlere yonelecektir. O yüzden yakın yaşlar önemlidir. Vazgeçmelisin.
00 Yorumla
+1 yılBence gayet normal, ama ona karşı nasıl hissettiğin önemli. Sohbet edebilirsiniz arkadas gibi, sonrasında daha net anlarsın hislerini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBu anormal bir şey değil.
Çevreniz ve şartlarınız buna uygunsa onun da ilgisi var mı diye yokla madem.00 Yorumla
+1 yıldeğil sigorta attırır o elektrik akımı boş ver. kendi dalga boyunda birini bul çoluk çocukla ne uğraşıcan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Saçmalama napcan ergeni diyeceğim ama sen de halen ergen kafası
17 Yorumla- +1 yıl
Hayir ya hic benden küçük sevgilim olmadiki
- +1 yıl
O zaman bi anda ergen gibi oldu
- +1 yıl
Nerden bilion
- +1 yıl
Olanı anlattim
+1 yılNormal değil bence
Kendimden 1 yaş küçük biri bile benim kardeşimdir127 Yorumla- +1 yıl
Evet olması gereken ulkemiz keske pembe diziler gibi olsa 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
O benim kardeşim gibi…
- +1 yıl
Sadece denk gelmiyoruz cok ortamda bulunduk tanidiklarin düğünü site yönetim toplantisi daha sayamadigim bi cok sey ama denk gelis sadece
- +1 yıl
Öyle biri degil cok asosyla gibi görünüyor disaridan oyle davraniyor ama oyle degil ben selam vermezsem selam vermez bile işinde gucunde biri yani
- +1 yıl
Off cidden cok degisik hissediyorum kalbim hizli atiyor Şu an erkekler bu durumda biraz daha relax ve boyle olaylarin basima gelmeleri daha kolay 24 saat icinde mantikli bi yorum gelirse soruyu silcem daha fazla kisi gormesin bu kadar yanit gelecegini hic sanmasim
- +1 yıl
Evet apple hesabina baglayinca otomatik baglamis olabilir
- +1 yıl
Yok ya o daha iyilerine ve daha yaşıtlarina layiktir 😂😂😂
- +1 yıl
Oyle olsa bile ne fayda tum cevrem beni boyle mimleyecek…
- +1 yıl
Ay keşke ozelde konuşsanız bilirim yağmuru:'(
- +1 yıl
Bildirim***
- +1 yıl
Uygulamati hic bilmiyorum cidden baskasinin sorusunu baskasina yanitliyor olabilirim 😂
- +1 yıl
Kardeşim alltan alltan laf cakma alla allah 😂😂😂
- +1 yıl
Bulamadım yorumunu 😂 biraz linc yedi gibi hissettim bugunden itibaren baslikta yazan dusunceyi siliyorum aklimda ben soylemedim arkadaslar 😂
- +1 yıl
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Bence yaşamak istediğini yaşa sonra sına sonra bakarsın
02 Yorumla- +1 yıl
25 yasinda evli erkek kardesim var… oyle olmuyor iste
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyani normal mi bu kişiye göre değişir.
ama sana acı vereceği kesin.
kes o elektriği bence.011 Yorumla- +1 yıl
Oyle gibi ne yapsin kendinden 9 yas buyuk birini
- +1 yıl
belki de o da olgun kadınlardan hoşlanıyordur :)
- +1 yıl
ahh ah siz kadınlar :)
- +1 yıl
Bilemeyiz :)
- +1 yıl
kim bilecek peki? :)
- +1 yıl
olgun demesek 😂😂 ona gore oyleyimde hala genc hissediyorum
- +1 yıl
ben de ona göre olanı söyledim zaten.
bana göre de çıtırsın zaten :D - +1 yıl
Yaşına bakmamistim 🤷♀️ yeni gordum
- +1 yıl
:) :)
anladım.
40-27-18 :) :)
komik geldi ya bir an için. - +1 yıl
Sen 40 yasinda dogdun galiba
- +1 yıl
ne alaka? :)
+1 yılGayet normal. Ben de 18 lik çıtırları seviyorum :)
00 YorumlaO erkek yaşına göre olgun duruyorsa olabilir yani doğrudur
00 Yorumlamüge anlıda 17 yasındaki kız 52 yaşında adama aşık olmuş 9 yaş ne ki
00 Yorumla
+1 yılNormal değil sıkıntı erkek her zaman büyük olmalı hemde en az 3 4 yıl büyük
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil hayır, çok fark var belki bir iki yaş olsa neyse
15 Yorumla- +1 yıl
Anlasirlar birsey olmaz belki fikir olgunluğu konusunda sorun olur
- +1 yıl
@Maskelimucize geçin bunları. Herşeyi de normalleştirmeyin. Bu yüzden kim kime dum duma devrindeyiz. Herşeyin bir yakışanı var
- +1 yıl
Mesajimi tam okumadın galiba fikir olgunluğu konusunda sorun olur diyorum.. standartları ben belirlemiyorum benim yorumumla normalleşmez 👍
- +1 yıl
@Maskelimucize sadece senin yorumun değil, çoğunluk algı yaratıyor ondan sonra da kanan çok. Konu sadece siz değilsiniz
- +1 yıl
Hayatta bazı ilişkiler insana tecrübe katar kimisi bunu geç kimisi erken yaşta tecrübe eder konuşmalarında bir sorun yok en azindan olmazsa bile bir başka ilişkide gardını ona göre alır
+1 yıl18 yaşında bebe seni taşıyamaz sen sadece onun mezesi olursun
10 Yorumla
+1 yılBunlara takılmayın artık yaa kimden hoşlanıyorsan onunla takıl.
00 Yorumla
+1 yılPekte normal değil oldukça küçük ve ilişki düzenin olmaz ergen sonuçta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAklım hayalim almıyor, normal dışı geliyor bana bu durum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Onun sana elektrik vermesi gerek değil mi? var mı öyle bir belirti?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yas kucuk bir yaş. Tam tersi erkek 27 olup kadın 18 olsaydı yine savunmazdım
00 Yorumla
+1 yılNormal değil 18 yaşında erkek nedir ya saçmalama.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. kız çocuk o yaaa.. Ay ne bilim kardeşim yaşında ben o gözle bakamam asla garip geldi bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. elektrik konusu çok değişik bir konu. yani normal bence olabilir
00 YorumlaOlmaz tabiki , 18 yaşında bir erkek çocugunun kafası düşünceleri seninle bir olmaz.
00 YorumlaO yaşta aklım fikrim cinsellikti, olgun bir ilişki bekleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşta ki erkekten pek bi olgunluk bekleme ciddiyette bekleme ama iliskiniz olur neden olmasin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. elinden tut kaybolmasın parka götür pamuk şeker filan al okula gönderirken beslenme çantasını filan hazırla çocuun 😂😂
10 Yorumla
+1 yıl22 yaş altı insanların sevgilileri arasında aşırı yaş farkı olmaması gerektiği düşüncesindeyim. Çünkü her ne kadar reşit olunsa da kafa yapısı 20'lerden sonra ancak çocukluk modundan çıkabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil bence. Tamam sevebilirsin o çocuğu. Ama mantıklı değil,
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin…
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklı kelden, benzi shellden, elektriği prizden alıcan😆 o ilişkinin gekeceği olmaz takdşr senin😆
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılciddi düşünüyorsan olmaz ama takılmak flört etmek istiyorsan pek sorun çıkacağını düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu beraber ol tatmin ederse devam etmezse eden olgun erkekleri bul çünkü 18 yaşında birisi ne kadar yeterli olabilir ki
00 Yorumla
+1 yılKeşke güzel yorum yapabilsem ama sende biliyorsun bu işin olumsuz olduğunu
00 Yorumladoğru ilişki: doğru iletişim kurabildiğin kişilerle gerçekleşir. 18 yaşındaki bir erkekle 3. gün ne konuşacaksın?
00 YorumlaOlabilir tabiki neden olmasınki sonuçta her şey akıl. mantık işi
00 YorumlaBilmem tam tersi olsa sen ne yapardın empati kurarak düşünmemiz lazım
00 YorumlaYanlış yapıyorsun. İlerde sorun yaşarsınız. Kadının yaşı erkeğe eşit ya da küçük olmalı.
00 YorumlaÇıtır seviyorsun tepkilere bakma illa büyük mü seveceksin
00 YorumlaGençleştirir devam et 😀
012 Yorumla- +1 yıl
Hic sanmiyorum
- +1 yıl
Onunlamı
- +1 yıl
Ayni duz cizgi fkdjdjdj
- +1 yıl
Bilmiyorum dm atmayı :/ sen yazsana
+1 yılelektrik kabloda olur
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 haklisin..
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
aşk yaş dinlemez sizden olur
sen ciddi misin?
030 Yorumla- +1 yıl
İ seeeee
- +1 yıl
Galiba buraya gelen yanitlar bir uyanirydi
- +1 yıl
İlk erkek arkadaşım 21 yasimda olmustu belki icimde ukte kalmistir ahahaha
- +1 yıl
Evet, bu yorumu yazarken en cok gelmemesini istedigim yorumda buydu iste :)
- +1 yıl
Tamam oyle olsun pes etmicen gibi
- +1 yıl
Yani gecmiste boyle bisey basima gelse neyse ama ilk
- +1 yıl
Umarim basina gelir anlarsin dicemde gelmemesi daha iyi olr 😂😂😂😂
- +1 yıl
La casa de papel bitince boyle oldum 😂
- +1 yıl
Uyudum uyandim ve vazgeçtim jffjdjdj
- +1 yıl
Dusuncemden vazgecmedimde yorumdaki tartismadan sonra bi imrendim kendimde
- +1 yıl
Oyle
- +1 yıl
Bugun yine gordum rutin zaten 😂😂😂
- +1 yıl
Tehlike arz eden bi durum yok hepsi mezarda :dd
- +1 yıl
Ayn
- +1 yıl
Afganistan
+1 yılAynısından bendede var.
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 27 yaşındayım, 18 yaşında bir erkekten elektrik alıyorum. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler