Polislerin kullandığı datalar varya yani. İnsanların bilgilerini barındıran datalar. İşte onlar internete düştü. Cumhurbaşkanı da dahil herkesin bilgileri internette geziyor zaten.
Tamam işte arkadaşına baktırmıştır. O dataların boyutu 20gb falan. Telefona kuramaz. Veya sanal sunucu bağlanıp, oradan çıkarmıştır. Tel nosu varsa onunkini de çıkarırsın
İc işleri bakanlığına bağlı devletin özel bir uygulaması verilere bağlı nasıl yükleyeceksin. Ne yapacaksın bu bilgilerle bana su bilgileri ver sana kim olduğunu söyleyeyim 😅 çocukça bisi çocukça
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
mernis bilgileri var internete sızdırılan, sende aynı şekilde onun tüm bilgilerine ulaşabilirsin yani marifet değil yazılımcılıkla alakası yok sdfsfsd
Nasill
Yazılımla alakası yok. Türkiyenin mernis dataları leak edildi. Herkes çıkarır.
Nasil yani anlamadim
Polislerin kullandığı datalar varya yani. İnsanların bilgilerini barındıran datalar. İşte onlar internete düştü. Cumhurbaşkanı da dahil herkesin bilgileri internette geziyor zaten.
Nasil ulasabilirizli
Bilgisayara datayı kurman lazım. Link vs veremiyorum. Suça teşvik oluyor
Telefondan yapmış bu kisi
Tamam işte arkadaşına baktırmıştır. O dataların boyutu 20gb falan. Telefona kuramaz. Veya sanal sunucu bağlanıp, oradan çıkarmıştır. Tel nosu varsa onunkini de çıkarırsın
Resim attı o da e okul resmim nerden bulmustur
Neden böyle saçma şovlara giriyor :) uyap ta birine sorgulatıyor sanırım sikayet etsen suç. Sende de sorun var bir insan neden bilgilerini verir.
Ay ben malım hocam biz sorgulatsak çıkar mi
Uyap adliyede karakolda kullanılan bir program sorgulama ekranın yok
Biz yukleyebilirmiy8z
Pes ediyorum başarılar size
Neden
İc işleri bakanlığına bağlı devletin özel bir uygulaması verilere bağlı nasıl yükleyeceksin. Ne yapacaksın bu bilgilerle bana su bilgileri ver sana kim olduğunu söyleyeyim 😅 çocukça bisi çocukça
O çocuk nasıl erişti
İyi geceler
şu an bilgin zaten sızdırıldı knk bir hacker adresini bile bulabilir anında
Buldu knk zaten annem babam tc bile kac kardeş fleqj
Ooo geçmiş olsun evine jöh yollayıp baskın yapsınlarda gör o zaman olayı 🤣
Korkutma abi
Knk twich yayıncılarını görmüyonmu 4 kisinin evine polis geldi
Nasil yaa
Araştir bak adamlar adına her şey yapabilir borç bile çıkartabilir sıkıntı büyük aileni arayıp senin hakkımda yalan bilgilerde söyleyebilirler
Nasil aarastiriyim
Mağaradamı yasıyon knk
Herhalde knk
Twitch izlemeyen magrada mi kalıyor knk
Nasıl araştırayım demenden belli
Bence bu kadar her şeyini söyleme, bilmesin, manyak dolu etraf kimseye guvenme
bütün bilgilerini çıkarması evet sorun
hiç bir bok olmaz takma :)
Bence uzak dur yaptıgı yanlıs bir sey
Ama rızam oldu ben bul dedim
Rızan olmadan da her seye bakar
Ay bi korktum