Sizce çiftler nişanlılık döneminde nişanlılarından bazı şeyleri gizlerler mi? Bu sinirlenmek olabilir, sinir bozucu bir alışkanlık olabilir vs vs.
Gizlemeyenler de vardır.
Evlenmeden önce kimse kötü yönleri ortaya çıksın istemez bal gibi de gizlerler.
Gizlemeye çalışsalar da çoğu zaman başaramazlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maalesef genel olarak insanlar gerçek yüzü evlendikten sonra ortaya çıkıyor.
Bunun en büyü k sebebi de flört zamanında geçirilecek güzel günlerin toz pembe büyülü hayatın ışıltılarının bozulmaması. Ama durum burada daha da farklı. Nedeni ise çiftler bu dönemde birlikte olmak için belirli günlerse zamanlarda bir araya gelmeleridir.
Buluşma zamanı her zaman bakımlı ve kibar olunur. Amaç güzel bir gün geçirmektir. Her zaman hayaller vardır. Sevgi kelebekleri uçuşur. Olumsuz hiç bir şey konuşulmaz. Dedik ya güzel bir gün için olumsuz hiç bir şey düşünülmemeli değil mi?
Bu dönemde seni bağlayan bir durum yok sorumlulukların ve bağlayıcılıkların yok. Kimseye hesap vermek yok. İstediğini yapabilme özgürlüğü var. İstersen Trip bile atarsın...
Aslında ilk çatırdamalar Nişan Söz zamanlarında bile ortaya çıkabiliyor. Maddiyat Aileleri ve çiftleri bile gerebiliyor.
Ama Evlilik bambaşka bir şey işte. Orada Trip atamazsın. Atarsan karşılığını da alırsın. Dayak demiyorum sadece huzursuzluk. Artık evli bir olduktan sonra birbirinizin gerçek huyunu suyunu karakterinizi görmeye başlıyorsunuz. Aynı evdesiniz ve özeliniz kalmıyor. Bana ne ya da sana ne demek öyle kolay olmuyor. Flört zamanında ki o süslü giyinmeler kibar konuşmalar artık yerini kalk su getir kalk kendin al sözlerine dönüşüveriyor.
Dedim ya artık ortak alandasınız. En büyük hata da insanlar birbirini tanımıyorlar. Bu da çok normal olabilir. Ama evlilik bireysel değil kolektiftir. Ben demek yok artık. BİZ demek vardır. Ama bunun pek azı bunu yapıyor.
Evlilik İstişare iledir der dinimiz. Benim dediğim olur demekle evlilik olmaz. İstişare ile Ortak aklı ile evlilik sürdürülür. Eşlerinizin değerini bilin. Tabii ki diğer eş de bilecek.
Evlilik bu hep güzel günler olacak diye bir şey yok. Bir Elma gibi hem ekşi hem de tatlı olacaktır Hayat size. En zor zamanlarda eşinizin size " ben her zaman senin yanındayım " demesi ne güzeldir değil mi?
Evliliklerinizi hesaplar üzerine kurmayın. Hesaplar üzerine de evlilik planları yapmayın. Zaman hızlı akıp geçiyor. Gençliğinize ve ömrünüze yazık etmeyin. Sevmeyi o yüzden ertelemeyin.
Sevmediğiniz huyları söyleyin. Hoşlanmadığınız insanları da söyleyin. Gerekirse huzurunuz için evinize dâhi almayın. Ama istekler ölçülü olsun.
Her zaman konuşun. Birbirinize zaman yaratın. Sorunlarınızı konuşarak çözün. Birbirinize duvarlar örmeyin evde.
Birbirinizle konuşmazsanız sesinizin yankısı evde kaybolur ve değersizleşirsiniz.
Sadece birbirinizle konuşun. Bırakın evde TV olmasın sosyal medya olmasın. Ne olacak ki bir şeyler mi eksilecek.
Evliliğinizi başka evliliklerle kıyaslamayın. Onların varda niye bizim yok diye birbirinizi elem olmayın.
Varlığı da yokluğa da sahip çıkın. Sizin sizden başkası arkanızda durmaz. Tırnağınız varsa başınızı kaşırsınız. Başkalarına güvenerek adım atmayın.
Birbirinize güvenin. Güven ve sadakati sakın zedelemeyin. Birbirinizin gözünden düşmeyin. Dâhi birbirinizi incitecek kem sözler sarf etmeyin.
Unutmayın ki siz bir yuva kurmak için bir araya geldiniz. O yüzden kimse birbirinden üstün değildir. Üstünlük birlikte olur.
Evlilik zor değil. Zor olan bunları yapmamaktır Dostlar.
Hoş kalın Hoşçakalın...
Çok güzel açıklamışsınız, teşekkür ederim 🫠👏
Rica ederim.
kadınların çirkinleri ortaya çıkıyor evet
Kadın, erkek hepsinin bence.
Evet cikiyor