Merhabalar Herkese 🌸

Daha önce hiç seni sevmeyen birinin seni sevmesini bekledin mi? Ve sonu ne oldu?
Merhabalar Herkese 🌸

Daha önce hiç seni sevmeyen birinin seni sevmesini bekledin mi? Ve sonu ne oldu?
Hayır beni sevmeyen kimsenin beni sevmesini beklemem. benim türk kızlarında en çok eleştirdiğim ayda türk insanı diyim çünkü erkeklerde de bu var. bir insanın kendine saygısı varsa, kimse için beklememeli. yani kendisini sevmediği hatta aldattığı hatta kötü davrandığı halde vaz geçmeyen ya da o kişiyi yıllarca bekleyen ve bunun için acı çekip gururlarını hiç sayan çok kişi var. ben asla beni sevmeyen birini beklemezdim ya da beni umursamayan biri için göz yaşı dökmezdim. aşk ve güven varsa sevmeye değerdir yoksa tek taraflı platonik oluyor ve bir anlamı kalmıyor maalesef.
Olmuş olabilirim pek hatırımda değil. Ama ben genelde ilişkilerimde karşılık beklemeden bir sevgi içerisinde olurum, karşı taraf kendini tam kapasitesiyle ifade edebilsin, özgür olsun istiyorum. Çünkü kısıtlanmanın ne demek olduğunu yaşadığım için, bu bana bir empati yapma lütfü verdi. Ve ne olursa olsun ben, karşımdaki insana değer veriyorsam eğer onun yaptıklarını veya yapacaklarını asla yargılamam. Kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaklaşsın, benim canıma minnet yani. Yeter ki sevdiğim insan yanımda kendini kendi gibi hissetsin
İşte bunun adına platonik denir. Ortaokul dönemlerinde yaşamıştım bunu. Ama çok berbat bir şeydi. Düşünsen çok seviyorsun karşı taraf seni sevmiyor ama onu seveceği düşüncesiyle yaşıyorsun.
Ben de orta okulda yaşadım
Ricalaar🌸
Mevlâna'nın bir sözü var.
Seni sevmeyene fazla sabır gösterme. Sabrının adı yüzsüzlük olur. Bu kadarla da kalmaz;fedakârlığın eziklik, sevginde kişiliksiz olur!! Beni sevmeyenle zaman kaybetmeye ne gerek var...
Teşekkür ederim. 😌🥰
Cevap
20Cevap
Beni benim istediğim gibi sevmeyen birini bir süre bekledim vakti zamanında evet. Umutsuzca beklemek diye bir şey yok benim açımdan. Umut bittiğinde ben de ortamı terk ederim. Hayat kısa ve kimse kimsenin tek seçeneği değildir
Bekledim ama artık umudu da kestim
Seversin kavuşamazsın aşk olur demişler. Insan belli bir noktadan sonra sevmenin tarafına da bakmıyor esasen. Sevebiliyorsan yaşıyorsun demektir. Sevgiyle güzelleştirilen hakikaten bu içten duyguya layık mı, yoksa bütün niyetiniz suistimal mi ediliyor bu da mühim bir mevzu.
Boşa zaman kaybetmektense seni sevenin değerini bilenin yanında olmak daha anlamlı olur kendi değerini asla düşürmemek lazım tek taraflı sevgi ancak; Üzüntüden ibaret olur.
Beklemiştim ergen ergen hallere sokuyor aşk insanı
Beni sevmeyen beni sevmiyordur. Umutsuzluk içinde olmayacak bir şeyi beklemenin bir anlamı yok. Biri beni sevsin diye bekleyip bu güzel yıllarımı hüzün içinde geçiremem.
Hayır, ben çok gururlu bir insanın. Kimse için canımı sıkmam..
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Hayır. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Bu sürekli karşıma çıkıyor her yerde. "Hic seni sevmeyen birini sevdin mi" bi mesaj mı vermeye çalışıyo bana acaba sjsjjsjsjs önceden sevmiştim platonik ama çoook oluyo. şu an yok öyle bir şey.
Evet kötü bir duygu bu sevdiğim kişi daha çirkindi mesela , teklif edenler de oldu onlar daha güzeldi ama ben de birsey görmüşüm. demek ki 😉aşk adamıyım ağa ben sevmem lazım
Böyle bir şeyi 15 yıl bekledim ama baktım olmuyor bende uğraşmayı bıraktım çünkü ömür değmeyecek kişilere harcayacak kadar uzun değil
Beni sevmeyen birini sevmedim sevmem de ergence gelir bana bu.. Beni benden daha çok seveni severim ama 🤭
Beklemedim beklemem de.. kendini bulunmaz hint kumaşı sanan beni sevmeyen bi aptalı niye seviyim ki sanki ülkede erkek kalmadı.
Bekliyorum ve beklemeye devam edeceğim çünkü başka bir ihtimal yok. Sevebileceğim tek insan o
Hayır çok şükür öyle bir şey yaşamadım çok üzücü bir durum
Neden bekligimi ben limanmiyim. ulkede.100.200.500. erkekmi var veya bayan
Neden bekleyim ki, bir insan için hayatımı zindana çeviremem. Herkes gülmeli yaşamalı.
Bekledim ama belli bir noktaya kadar sonunda salıverdim unutum gitti
Kaybedecek birşeyim olmadığı için direkt açılırım. Tabiki red yerim her zaman ki gibi 😄
Hayır beklemedim bilgm yok
Orta okul zamanındaydı sevdiğim ama şimdi sevmiyorum tabi eskide kaldı 😊
Yok ya ben on dakikada bir aşık oluyorum ( ikizler burcuyum) kimseyi bekleyemem
Hemde çok bekledim tek taraflı sevdiğim vardı sonu hüsran oldu evlendi çala çocuğa karıştı mutlu mesut gram belki beni hatırlamıyordur
Ben ilk aşkıma çok aşıktım onla sevgili olduk sonra ayrıldık beni sevmiyodu ama ben onu hep bekledim sürekli ayrılıp barıştık en sonunda ilgimi kaybettim bi daha da sevgili yapmadım bu güne kadar
Yok ben enayi değilim.
Bekledik... Beklememek gerektiğini gördük lânet ikizler kızları
Bekledim. @pt@llık ettim.
Beklediğine değdi mi 🤨
@İstanbul_bey Değmedi. Seni buldum ama. Buna değdi.
Çoook... Platonikler... Vazgeçişler... 😊
bekliyorum bence seviyo
Beklemem yoluma devam ederim
Yaptık öyle aptal aşıklıklar.
Hayır beklemeye zamanım yok
Beklemedim çünkü sevmedim
Hayır hiç başıma gelmedi
Bekledim hala bekliyorum.
Hayır tabiki, neden kendime acı vereyim.
Oldu
Çok bekledim çok ama sonu hüsran
Bir zamanlar evet
beklemedim
hayır
Bekledim
Asla bacım . puuuuujjjjjjbdndnd s a ansb
Hiç öyle bir şey olmadı.
Yaptım
Hayır
Evet
belki