Aşk İlişkileri İstanbul üni mi daha marmara mı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi Güncellemeler+1 yıl Daha iyi olucak yanlış yazdım İstanbul üni mi daha marmara mı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. İstanbul üni 0 0 Yorumla
ykskorkbenden Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bence marmara kulağa daha havalı geliyor 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Yıldız teknik nasıldır peki 😄 Yorumla ykskorkbenden +1 yıl aaa o da iyi Yorumla Soran +1 yıl Marmarayla ikisi arasından yıldız tekniği seçmeliyim o zmn Yorumla Soran +1 yıl Marmarayla yıldız teknik arasında kaldım da Yorumla ykskorkbenden +1 yıl mantıklı hangi bölümü düşünüyon Yorumla Soran +1 yıl Türkçe öğrrtmenliği 😒 Yorumla ykskorkbenden +1 yıl ne güzel de sen istemiyon mu kız Yorumla Soran +1 yıl Ben mesleği çok istiyorum ama atanamam diye korkuyorum bi de kpss de mat lazım ya Yorumla ykskorkbenden +1 yıl bence öyle düşünme atanırsın hem o zamana matematik daha kolay görünür gözüne Yorumla Soran +1 yıl Bi de film tasarımı ve yönetimi ( marmara) bölümü var bilen hiç yok bilgi de alamıyorum Yorumla ykskorkbenden +1 yıl yök atlas verilerini incele orada muhakkak vardır Yorumla Soran +1 yıl Ben okuyan birinden tavsiye almak istiyorum ama yok kimse Yorumla ykskorkbenden +1 yıl ilk defa senden duydum bu bölümü ama çevreme bi bakınıcam eğer öyle biri varsa senin için sorarım. hem baharda kariyer günleri olur ünilerde onları takip et Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok teşekkür ederim, sevinirimm sorarsan Yorumla ykskorkbenden +1 yıl rica ederim ne demek ama söz vermeyeyim bulursam sorarım :) Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam öğrenebilirsen söylersin ztn 😄 Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl Kulağa gelen tınıyı sormuyor ama içeriğini soruyor. Yorumla ykskorkbenden +1 yıl @RaistlinMajere_ tamam. Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İstanbul daha iyidir... 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. ikiside olabilir 0 0 Yorumla
Freyja__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bölümüne bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Türkçe öğretmenliği Yorumla Freyja__ +1 yıl Çok farketmez bence ama İstanbul Üniversitesi daha köklü bir üniversite. Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
alexsa123 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Marmara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yıldız teknik mi marmara mı peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İstanbul üni
bence marmara kulağa daha havalı geliyor
Yıldız teknik nasıldır peki 😄
aaa o da iyi
Marmarayla ikisi arasından yıldız tekniği seçmeliyim o zmn
Marmarayla yıldız teknik arasında kaldım da
mantıklı
hangi bölümü düşünüyon
Türkçe öğrrtmenliği 😒
ne güzel de sen istemiyon mu kız
Ben mesleği çok istiyorum ama atanamam diye korkuyorum bi de kpss de mat lazım ya
bence öyle düşünme atanırsın hem o zamana matematik daha kolay görünür gözüne
Bi de film tasarımı ve yönetimi ( marmara) bölümü var bilen hiç yok bilgi de alamıyorum
yök atlas verilerini incele orada muhakkak vardır
Ben okuyan birinden tavsiye almak istiyorum ama yok kimse
ilk defa senden duydum bu bölümü ama çevreme bi bakınıcam eğer öyle biri varsa senin için sorarım. hem baharda kariyer günleri olur ünilerde onları takip et
Yaa çok teşekkür ederim, sevinirimm sorarsan
rica ederim ne demek ama söz vermeyeyim bulursam sorarım :)
Tamam tamam öğrenebilirsen söylersin ztn 😄
Kulağa gelen tınıyı sormuyor ama içeriğini soruyor.
@RaistlinMajere_ tamam.
Bence ikisi de peki hangi bolum?
İstanbul daha iyidir...
ikiside olabilir
Bölümüne bağlı
Türkçe öğretmenliği
Çok farketmez bence ama İstanbul Üniversitesi daha köklü bir üniversite.
İstanbul
Marmara
Yıldız teknik mi marmara mı peki