Babam kuccuken hic beni taktir etmedi basarisiz bir cocuk degildim hemsire oldum okudum ama hep asagiladi elestirdi sorunu ne?

babam ne olursa olsun cocuklugumda beni taktir etmedi asla yaranamadim ona. Hep arldaslarinin yaninda yapamadiklarimla asagiladi sen hicbir sey yapamazsin sen bos konusma bir sey elde edemezsin gibi psikolojik siddet baski ile buyudum icimden bu yarayi atamiyorum ve esimle bosandim baba evine geri donmek zorunda kaldim hala beni yeri geliyor iyi ama asagilamaya devam ediyor esimden ayrilma sebebimde babam gibi birine donustu zamanla psikolojik siddet ve fiziksel siddet uyguladi. Babamdan sevgi taktir gormedigim icin yanlis bir evlilikli siginak sandim belkide. Babam degismiyor hala beni asagiliyor asiri yoruldum ona karsi nasil bir tavir almaliyim ayri bir eve cikmayi dusunuyorum cunki kiizm 11 aylik boyle bunlara sahiy olsun istemiyorum. Kalbim dayanmiyor artik her an asagilanacak gibi hissediyorum ve fiziksel siddet uygulama girisimindede bulunuyor ben kavga ederken kendimi savunurken ustume yurumeye calisiyor ya da bagiriyor. Akil verin

Babam kuccuken hic beni taktir etmedi basarisiz bir cocuk degildim hemsire oldum okudum ama hep asagiladi elestirdi sorunu ne?