babam ne olursa olsun cocuklugumda beni taktir etmedi asla yaranamadim ona. Hep arldaslarinin yaninda yapamadiklarimla asagiladi sen hicbir sey yapamazsin sen bos konusma bir sey elde edemezsin gibi psikolojik siddet baski ile buyudum icimden bu yarayi atamiyorum ve esimle bosandim baba evine geri donmek zorunda kaldim hala beni yeri geliyor iyi ama asagilamaya devam ediyor esimden ayrilma sebebimde babam gibi birine donustu zamanla psikolojik siddet ve fiziksel siddet uyguladi. Babamdan sevgi taktir gormedigim icin yanlis bir evlilikli siginak sandim belkide. Babam degismiyor hala beni asagiliyor asiri yoruldum ona karsi nasil bir tavir almaliyim ayri bir eve cikmayi dusunuyorum cunki kiizm 11 aylik boyle bunlara sahiy olsun istemiyorum. Kalbim dayanmiyor artik her an asagilanacak gibi hissediyorum ve fiziksel siddet uygulama girisimindede bulunuyor ben kavga ederken kendimi savunurken ustume yurumeye calisiyor ya da bagiriyor. Akil verin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evden ayrilsaniz babanız sizin peşinizi birakmayabilir paranızı kullanıyorsa sizin evden ayrılma konusunda zorluk cikaricaktir, sizi aşağılamak dışında dövmeye çalışıyorsa polise başvurabilirsiniz
Su an calismiyorum ailem bakiyor aksine para degil mevzu
Pardon başka soruyla karıştırdım işiniz var sanmıştım ama paranız yoksa evden nası ayrilacaksiniz
Calisirim o kolay kardesimin evi var o ne dersem yapar baskici degil
Eğer bulunduğunuz durumu kaldıramıyorsaniz kardeşinize taşının
Evlstlık mısın kuzum ya niye böyle davranır ki bi insan
Ben asi biriyim babama saygi duyamiyorum o bana sevgi gostermezken
Sevgi vericeksin ki saygı alasın
Sevgi gormuyorum sadece annemden goruyorum sevgiyi
Ah anammmmn ❤️ya
Noldu
Çok büyük hastalıklar atlattık birlikte
Annem benim için çok kıymetli
Ben de baynisi babamdan cidden emret ediyorum hiç sevmiyorum annemide aynı şekilde ikisi eve gelince o, ellie babam sinirden deliye dönüyorum bilmiyorum nolucak evlenmek istiyorum iyi birisiyle
Iyi tani hayatina alacagini benim annem melek gibi bu hayata sadece onun icin katlanirimm
Benim annem öyle değil annem bana her gün beddua okuyor hatta sana yemin ederim okumadığı bir gün bir dk bile yok hep sudan sebeplere boş boş şeylere babam bmda evden s. kritolup gitmem için ber şeyi diyor beni asagilayip hır görüyor ben ne yapıyorsam onlara djdjdjjd adam nefes alıp o evde durmam yemek yemem her sey batıyor cidden
Yok benim o kadar degil ya senin cok kotu kalbin sikismiyormu bunca seye
Sıkışmaz olur mu gece gece gene aglama seansimi tamamladım oturdum hayırlı nasibim için yalvarıyorum bu evden gitmek istiyorum cidden usandım kimse xaten beni anlamıyor Of of
Uzulme dua et Allaha
Dua ediyorum ama annemle babama cidden hakkımı helal etmiyorum benim psikolojimle oynadılar travma yarattılar bana evden dışarı çıkamaz oldum Allah sorsun hesabini
Niye yapmislar seni ozaman
Bosansinlar yani anlasamiyorlarsa ne diyimki
Of daha neler var bir bilsen ablamda beddua ediyordu o beddua tuttu şimdi aynısını bana da ediyor bilmem artık tutarmı ama sürekli tekrar ediyor
Yok o bosanmaz çünkü millet ne der dimi
hahahhah bak sen bunu babana sor hemşiremi oldun bakim sen :D :D
Neyi sorayim iyimisin ya sen
beni niye ezdin de :D :D
Cok komik demi gül sen
gelipte burada ağlama o zaman
Mesleğin var işte ayrı eve git.
Annemi cok seviyorum ona yillarca sessiz birakip susturdular panik atak hastasi oldu bende olmaya basladim kalbim sikisiyor artik
Seni anlıyorum aynı duyguları bende yaşıyorum ama küçük kızın var etkilenmesin diye ayrıl o evden.
Annem elim ayagim ya bak cok kotu diyemem ama dedemde babama sevgi gostermemis ondan sanirim babaminda yaralari var aslinda kotu biri degil ama annemi birakmaya vicdanim el vermiyor. Esim bana sahip ciksa bu eve donmezdim. Oda bana pskilojik baski ve fiziksel siddet girisiminde bulundu babamin ayni versiyonu alkolik gece eve gec gelen versiyonundan
Babandan ve eski kocandan uzak dur.
Yoruldumm huzur yok babamla icimde kocamlada surekli hafta sonu disari cikiyordu alkol icmeye gidip 3 de geliyordu sen kimsin diyordu bana karisamazsin diyordu
Tamam işte huzur için uzak dur.