Merhabalar. Arkadaşlar Yaklaşık 3 yıldır beraber, 3 aydır da nişanlıyız. Daha önce de ayrılıklar yaşadık fakat nişandan sonra böyle bir şey tekrar olmaz diye düşünüyor ve güvenmeyi tercih ediyordum. İlişkimizde ki sorunlar hep aynı şeylerdi. Aldatmak, dövmek, sövmek vb kesinlikle olmadı. Taa ki 3 yıldır bir kere dahi ona bağırmadım yani bilmiyorum ne kadar inandırıcı ama. Sürekli yanlış insanlarla arkadaşlık etti. Yobaz bir yerde yaşıyoruz bende giyim konusunda bir tık karıştım. (Bu konuda lütfen feminene bağlamayın) bana göre olması gerekliydi. Tatile vs gittik o zamanlarda ben sordum neden uzun giyiyorsun rahat birşeyler giysene felan diye. Arkadaşlık ettiği insanlar yalancı, o…., vs hep bu tarz insanlardı bende kızardım yalan yok iyi niyetli herkese inanıyordu. Bu avmde çalışıyor karşısına bir dükkan açıldı. Evli çift işletmeye başladı. 2 dükkan çalıştırıyorlar biri birinde biri diğerinde. Mesela adam sigara içmeye çıkıyor dükkanla bizim ki ilgileniyor. Kadın sigara içmeye çıkıyor bizimki ilgileniyor. Bende dedim ki “yarın bir gün bir şey çalınır senden bilirler” gerek yok sorun açmaya sen kendi dükkanınla ilgilen onlarda kendilerine eleman alsınlar yani bu senin sorunun değil şeklinde görüştüm bu devam etti bende üstelemedim. Taaki adam karısını bayıltana kadar dövünce kadar. Kadın kızını da aldı gitti adam dükkanınişletiyor bizim ki hala adam sigara içmeye çıkınca dükkanıyla ilgileniyor bilmemle. Bende artık sinirlendim “bir daha oraya gitme karısını döven bir şerefeizin dükkanında senin ne işin var?” Şeklinde konuştum kavga gürültü ayrıldık. O ayrıldı öyle kelimeler söyledi ki o an tanıyamadım. Yok işte adama ne diyecem şöyle böyle bende “bana o kadar kelime saydırıyorsun adama mı söyleyemiyorsun?” Dedim şerefsizin dükkanında ne işin var dedim bunun için mi felan filan diye ayrıldık 2 3 gün geçti yolda gördüm nasılsın felan diye sordum gel konuşalım dedim istemedi. Annesinin yanına gittim anlattım mevzuyu annesi bi sakınca görememiş o dükkana girmesiyle ilgili. her neyse eşyalarını felan verdim herşeyini hala hikayelerime bakıyor whatsap tan ara ara. İnstagramınra tanımadığı erkekleri de eklemeye başladı. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada instagramda tanıdık tanımadık tüm erkekleri takip etmeye başlamış. En çok canımı sıkan durumda bu. 1.5 ay oldu en son eşyaları verdim. Sonrasında dün yazmış yakın arkadaşıma benim kartımın onda olduğunu ve arkadaşıma verebileceğini söylemiş. Bende arkadaşıma cevap verme sen dedim. Kartı kır at diye yazdım sonra tekrar sildim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kankam aynı soruyu kaç kez sordun ben sayamadım açıkçası. Yardım almayı düşünmelisin bence. Canına yazık ya saplanıp kalmışsın bu mevzuya. Kolay değil biliyorum, hepimiz yaşadık bu tür şeyler, ama seninki biraz sakıncalı bir noktada bi silkelen ya.
Aşamıyorum bir türlü
Kendine zaman vereceksin. Bunu seve seve yapacaksın. Ben de aşamam sanıyordum aldığım nefes yetmiyordu cigerlerime dolmuyordu. Sonra bi baktim bosa yormusum kendimi her sey geçiyormus
Peki pişman oldu mu yazdı mı
Pişman oldu mu bilmem, ama yazmadı. Yazmaması ihtimali seni şu an delirtiyor olabilir, ama emin ol en temizi. Ben 2 yıl aynı evde yaşadım ve yeni evimize taşınıp evlenecektik o an bıraktı beni üstelik. Ee napayım öleyim mi? Bir üzüldüm iki üzüldüm arar mı dedim ne zaman döner dedim. Sonra da sen delirdin iyice hayatına bak dedim ve iyileşmek için savaş verdim. Her sabah her akşam işkence çekmek hiç sağlıklı değil. Bir günümü bile vermem ona artık
Vay be ben de bekliyorum işte arar mı diye
Bekleme o beklenti seni daha da içinden çıkılmaz bir döngüye sokuyor. Gerçekle yüzleşmekten kaçıyorsun bir şeylere tutunmaya çalışıyorsun. Bittiğini kabullen ve onsuz hayata doğru dön yüzünü.
5 sene dile kolay hani bu sene evlenecektik sence neden böyle olmuş olabilir hani niye
Çözebilen alim olur dostum. Diyar diyar dolaşsan herkese sorsan bile yok bunun cevabı. İnsan karmaşık bir canlı ve bence bu neden sonuç ilişkisini anlamlandırmaya çalışmayı bırak.
Ne yapabilirim sizce
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!