"Benim hakkımda planın ne?" sorusuna bir erkeğin "erken şu an söylemek için" demesi ne anlama gelir?

gecen hafta bir arkadaslik/flort uygulamasinda tanistim. kimseyi aramiyorum oylesine girdim uygulamaya cunku ailem sevgili yapmama izin vermeyen disari bile cikmama izin vermeyen asiri baskici bir aile. orada birini begendim bana gogs numarami sordu bana ilk yazan oydu ordan. sonra ciplk foto atamam dindarim diyince bana yazmayi kesti, sonra ben yeni bi hesap actim ordan da merhaba gogs numaran kac dedi anladim ki her kiza soruyor, bunu ona dedigimde bana yazmayi kestin ama tanimadigin kizla ama bana yazmadin dedim ve beni takipten cikti. sonra yazmadi 2 3 gun ama yeni hesap actim baska adla bana yeniden yazdi kim oldugumu bilmiyordu sinirlendim kufrettim sonra konustuk biraz kim oldugumu anladi. ben de ozur diledim kufredip pis sapk ve diger agir hakaretlerim icin sonra dediki ben sapk degilim libidm yuksek sonra tekrar onun icin actigim instagramda takiplesmeye basladik. ciplk foto atti bana ama ben atmadim. ben de karisilik olarak birseyler gonderdim. sonra ertesi gun gunaydin dedi ben de dedim ama konusmadik 2 gun. sonra bana yazdi. dedim ki ben simdi kimseyle sevgili yapamam ailevi durumdan dolayi ikinci universitemi okumak icin universite sinavina hazirlanmam lazim gelecek yil icin anca yurda cikarsam gorusuruz dedim. gelecegimiz hakkinda konustuk evlilik istedigimi onla soyledim. ben doktor olup almanyaya gitcem dedim ben de gelirim evleniriz felan dedi ama sonra bunlar hayal felan dedi. zaten surekli 30umdan erken evlenmem diyip durdu. ben 24um o 23 zaten tıp okusan sende 30 olursun dedi. dedim okurken evlenebiliriz ailem izin verirse ama istemedi. sen dayanamazsin evlilik oncesi berabr oluruz dedi, hayir yapamam dedim. iste once evleniriz diyen adam sonra seni tanimiyorum bile ne evlenmesi bana guvenme kendi planlarini kendine gore yap ben extra olayim dedi. sonra "Bana güvenip is yapma diyorum. Yani hayat bu ne olur bilemezsin kimseye güvenme bana bile annene bile. Yaaa hayatimm bende diyorum ki belli olmaz hayat bu karsimiza ne cikar bilemeyiz. Daha tanımıyorum bile ne evliliği. Beni daha tanimiyorsun bile. Nasil biri oldugumu bilmiyorsun tek bisi biliyorsun libidm yüksek. Ben kendimden umutlu değilim psikolojim. hersey yaptirabilir. İste sonra bir anda yikilma diye diyorum örnek ben öldüm ne yapcan"dedi. sonra "İleride hersey belli olur. İleride belli. Olur diyorum hersey. " dedi. dedim zaten beni kaybeden kendi kaybeder ben kendim kendime plan yapiyorum sana bagli degil. hemen cikti sohbetten kacar gibi. "benim hakkımda planın ne?" diye sordum saatler sonra cevap verdi ustelik o saatlerde o flort uygulamasinda surekli onlinedı muhtemelen diger kizlarla konusuyordu. "Erken Şu an soylemek icin" diye yanit verdi. ben de dedim ki:"erkense benden cinsl şeyler bekleme şimdilik. ciddi ilişkimiz olunca cinsl konuları konuşuruz şimdi benden cinsl şeyler bekleme o zaman. bi de bana guvenme felan demissin, simdi sana guvenmezsem nasil foto felan atayim" uyumaya gitmis gormedi, sabah gordu ama cevap vermedi. ne yapmam lazim?

Güncellemeler
+1 yıl
bu aksam beni takipten cikmis instagramda. yanlislikla silmesine imkan yok cunku profilim gizli oldugu icin silmeye emin misiniz diye sorardi. bilerek silmis beni. bende onu sildim ve dondurdum hesabimi, kapattim.
Güncellemeler
+1 yıl
allah rizasi icin cevap verin acil.
"Benim hakkımda planın ne?" sorusuna bir erkeğin "erken şu an söylemek için" demesi ne anlama gelir?