Biraz tartışma oldu ve duvara yaslanıp bakakaldı bana. Donuk bi şekilde. Ben de ne bakıyorsun öyle dedim. Biz seninle napıcaz falan dedi. Yani ne demek bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni beğeniyor fiziki yapın saçların gözlerin gülüşün bilemem ama adamı etkileyen bir tarafın var seninle bir yola çıkmayı düşünüyor ama davranış tarzın adamın kafasındaki kadın şablonuna uymuyor olmalı atsan atılmıyor satsan satılmıyor ee ne halin varsa gör deyip dönüp gidemiyorda birlikte olduğunuz zamanlarda çatıştığınız zamanlardan da memnuniyetsiz
021 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep o dönüyordu ama ilişki kopuk kopuktu. İstediği şeyleri de reddettim hak etmiyorsun güvenmiyorum falan dedim. O da beni çekmek istemedi işte
- +1 yıl
İlişkide kadının güvenini kazanamazsan bu ilişki
1 hiç başlamaz
2 başlasa dahi bir sonraki aşamaya geçemez
3 bi deneyelim belki değişir düşüncesi ile başlasa da hır gür bitmez y
Soran+1 yılEvet güvenmediğim için ilişki düz bi şekilde ilerlemediği için, bencil olduğu için isteklerini de yapmadım, sorunlu taraf ben oldum.. Beni çok istiyordu da işler istediği gibi olmayınca engellerdi ya da mesaja bakmaz giderdi.. Mantığına uymadık galiba…
- +1 yıl
Kadınlar çok akıllı olmasalar bile sezgileri güçlüdür ilerde olacakları hissederler korkularının giderilmesini güvenin tesis edilmesini bekler bu onların güçlü oldukları savunma mekanizmasıdır bazen umut eder düzelir diye bir süre yol yürürle ya da evlerindeki baskıdan kurtuluş görürler riski satın alırlar yola çıkarlar ama akıllı olanları daha mantıklı ve mesafeleri davranır
Soran+1 yılBence ben fazla sorguluyorum ve her istediğini yapmıyordum. Güvenmiyorum hak etmiyorsun dedim falan o da feminist misin bile dedi😄 yani bence zor buluyorlar hani uğraşamam ilerde de bu böyle yapar demiştir kesin
- +1 yıl
Güzellik ölçün ne bilemiyorum ama zor kadınlar daha cazip geliyor birde güzel kadın kriterime uyuyor sa daha odak noktası oluyor bende başla erkekler içinde bu böyledir sanırım
Soran+1 yılBaşkasıyla artık. Çıkarcı biriydi ona faydası olmayan birini istemez. Bana dönen hep o oldu keşke her döndüğünde kabul etmeseydim.
- +1 yıl
Gönlümün mutmain olacağı biri elbet çıkar karşına işte bu o dersin işte o zaman yelkenler suya iner vahşi kaplan olan kasın uysal bir kedi gibi olur mır mır mır sürtünür bile 😀
- +1 yıl
iliskini en iyi sen bilirsin, istekleri neler ki?
Soran+1 yıl@sanslivemutlu ya 3 yıllık kadardı ama cnsellik olarak aşırı şeyler yaşamadık. Bi kere ev gittik. Ama ben zaten bişeylere bilenmiştim. Sürekli onları yüzüne vurdum güvenmiyorum sana diye. O da anlaşamayacağız diye düşündü ve zaten cnselliğe de hak etmiyorsun falan diyordum😄 kesin bu kızla olmaz dedi
- +1 yıl
zaten, guvenmiyorsan cinsellik yasama. erkegine guvenmeyen kadin yatakta rahat davranamaz, kafasi hep mesgul olur, s. exse kendini tam anlamiyla birakamaz. ama guvendigin erkekle yatakta tum kadinlik enerjin ortaya cikar. iki tarafta cok zevk alir.
Soran+1 yıl@sanslivemutlu evet onun yüzünden olmadı.. sonra geçinilmez olan ben oluyorum
- +1 yıl
erkeklerin sevgilikte cok hatalari oluyor, cinsellige giden yolda. bu da ulkemizdeki kadin erkek iliskilerinin hala baski altinda olmasindan. iki tarafta iliski tecrubeleri az oluyor ve kadin-erkegi, erkek-kadini ruhsal cinsel taniyamiyor ve iki tarafta hep hata yapiyor. erkek, kadini hemen kandirip yataga atayim derdinde, kadinda cinsellik istiyor mecburi bir ihtiyac bu iki taraf icinde, toplum baskiladikca iliskilerde kotu yonlere gidiyor, kadinda mecbur temkinli oluyor ve yasadigimiz cografyada haklisinda.
cinsellik yasamak isteyen kadinda guvendigi, sevdigi kisi ile olsun ama erkeklerin gidis yolu genelde yanlis, yataga atabilse bile erkek, kadin guvenemedigi icin s. exste cok zevkli olmuyor. kizlar yatakta olu balik gibi yatiyorun bir sebebi bu, tabii tecrubesizlikte var. - +1 yıl
aslinda kadinlarin hepsi istekli ve arzuludur (tecrubesuz olsa bile) cunki icimizdeki disil enerji cok muazzam. erkekler, kadinlari kandirip yataga atacagina iliski icinde durust ve guven kurarak, emek vererek gitse, kadin yatakta olu balik gibi degil de toplum tarafindan baskilanan disil enerji ile daha zevkli, isin nirvanasinda yasanacak. kadin yatakta daha iyi olur. simdi guven islenmemis bir kadinla yapilan s. exs; guven islenmis, deger, sevgi, emek verilmis, kadin gibi hissetirilmis bir kadinla yapilan s. exs tabii ki de farki olacaktir.
Soran+1 yıl@sanslivemutlu aynen hiç emek vermeden bişeyler beklemesi yüzsüzlük
- +1 yıl
yataktada emek vermez o zaman, seni tatmin etmezse bu sefer pisman olursun birlikte olduguna. tatmin her iki taraf icinde onemli, hem ruhsal hem fizyoljik olarak. cinsellik sadece gir cik degil. ruhsal olarakta cok doymalisin.
Soran+1 yıl@sanslivemutlu yok ben sana mesaj atsam olur mu ya 😂
Soran+1 yılBurdan anlatamam
- +1 yıl
tamam, takip at
Soran+1 yıl@sanslivemutlu ettim şimdi mesaj atarım
- +1 yıl
@Şanslıvemutlu kaç erkeğin umurunda senin bahsettiğin şeyler erkek istediğini alır sırtımı dönere yatar 3 dakika bilemedin 13 dakika sürer Buda
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok tartışıyoruz. Bizden olmaz sanırıma gelmiş laf. Kavgacı olmayın bence. İkinizden biri hata yapıyor bir yerlerde. ya da ikiniz aynı anda hatalısınız bilemem şimdi
010 Yorumla
Soran+1 yılO çok bencildi hep benden bekliyordu. Kendi ilişki için bi şey yapmadı ben de isteklerini yapmadım
- +1 yıl
akilli ladinsin, yasini ogrenebilir miyim , bir de iliski surenizi?
Soran+1 yıl@sanslivemutlu 24 . 2-3 yıllıktı ama kopuk kopuk. O dönerdi genelde
- +1 yıl
o seni sevmis belli ama diger kiza cinsellik icin gidiyor tahminim. senide cok arzuluyor ve her yolu deniyor. ama sevse bile iliski icin emek veren biri degil bu da sevginin tek basina yeterli olmadigini gosterir, sevgi emek ister. emekte yok adamda, anca istiyor sanirim. bitirirse cok umursama, birsey kaybeymis olmazsin, iliskisine, sevgilisine deger veren, emek veren ne erkekler var, onlardan biri hayatina girince, bu iliskinin neden yurumedigini, neden ona guvenemedigini daha iyi anliyacaksin ve dedigin gibiyse iyi ki onla c. nsellik yasamamisin bile diyebilirsin. sen onu arzuluyor musun, seviyor musun, duygularin nedir.
Soran+1 yıl@sanslivemutlu diğer kızdan bahsetmedim ki😄 onu nasıl anladın yani.. bilmiyorum beni istiyordu evet. Çok istiyorum falan derdi hep. Ama bencildi kendi istekleri olacak
- +1 yıl
tum yorumlarini okudum, orada yazmissin. normalde okumam ama karakter olarak kendime benzettim. bende mesafeli, zorlu, mantigi hep on planda tutan biriyim, cabuk guvenmeyen bir kadinim, erkek bende cok zorlanir, kolay degilim. ne yaparsin cografyadan kaynaklaniyor.
avrupa gibi olsa yasarsin iliskiyi, kadin orada bu beni kandiriyor mu, kullaniyir mu (cinsellik icin diyorum) gibi seylere takilmadan guvenerek yasiyorlar. iki tarafta durust cunki. bizde yataga atmak icin film donduruyir.
bir de erkeklerin sevgi gostergelerinden biri cinselliktir ama her arzulaynda seviyor diyemeyiz, onlarin fizyolojileri bizden farkli, sevmesede arzularlar. seninki de seviyor haliylede dogal olarak cok arzuluyor, hatta seni dusluyordur cok. bu normal birsey, arzulamasi. s. exs te bencilse zevk almazsin.
Soran+1 yıl@sanslivemutlu yok sxte bencil olmazdı da. Arzulaması seviyor mu anlamadım
Soran+1 yıl@sanslivemutlu sevdiği nasıl anlaşılıyor ki
- +1 yıl
Soran, bana hatalı sen gibi geldin bu yorumundan haberin olsun
Soran+1 yılNeden?
+1 yılNe konuda tartışma olduğuna göre değişir ne demek istediği de. Konu neydi neden bunu dedi aslında sen daha iyi bilirsin. Belki sevmiyor sıkıldı bitirmek istedi dedi. Belki anlamadığın seyler var onlar için dedi bunu. Peki sençe neden dedi ne demek istedi? Bence bıkmış ve ayrılmak istiyor senden ben bunu anladım.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevmiyordu
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah, bu cümle tam bir filmlik sahne! 😅 Genellikle böyle cümleler ilişkinin durumunu sorgulayan bir ton taşır. İlişkinizde bir sorun olduğunu, belki de çözüm ya da yön arayışında olduğunu ifade ediyor olabilir. Bu, bazen bir kırılma noktası ya da yeniden değerlendirme zamanı demek. "Biz seninle ne yapacağız?" sorusu, ilişkinizi bir üst seviyeye taşımak ya da mevcut durumu iyileştirmek için bir tartışma ve çözüm sürecini işaret ediyor olabilir. Ama unutma, her şey konuşarak ve anlaşarak çözülebilir. Belki de oturup açık bir şekilde konuşmanız lazım. 🌟💬#DramaQueen
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
21Cevap
Bu öylesine denmişte olabilir ya da içi dolu bir cümlede olabilir ufak şeylere pek takılma sevgi ve saygı varsa her şey halloluyor sonuçta ama biraz özgüvenli ne istediğini bilen uyanık biri olsaydın bu soruyu bursa sormazdın başkası olsa senin yerinde o dediği lafı ağzına sokardı adamın
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsaydım. Ben de bıkmıştım ondan
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Kötüyseniz
Seni seviyorum ama çok huysuzsun
Anlaşamıyoruz
İmkansızız
Ya da eğlenceli keyilyseniz de böyle bayılıyorum sana
Beni çok güldürüyorsun
İyiki varsın demek gibi03 Yorumla
Soran+1 yılKötü değilim ama onun işine gelmiyor istediği şeyler olmuyor söyleniyorum diye😄 çıkarlarına uymuyorum ondan
Soran+1 yılÇok uç şeyler istemedi ki. Ben yapmadım ve 2-3 yıllıktı
ya çok sevdiği için ya da anlaşamadığıniz şeyler olduğu için hangisi olduğunu bilirsin diye umut ediyorum ama ikinci ise artık sıkılmısa benziyor
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi bilir
+1 yılSıradan erkek cümlesi sana bi ben katlanıyorum falan filan asıl ben senle napcam de gülümse Yeter 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılDefolsun
1 yılYani seninle sorunlarımızı nasıl aşacağız demek istemiş. Bu tartışmalar ne zaman son bulacak demek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkeklerin kadını istediği kıvama sokma hamlesidir. Devamı daima gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamadı 😄
- +1 yıl
😁👍
+1 yılBaşlarım nazına nuzuna işim gücüm var kızım demek istiyor da olabilir 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çilek kokusu dizisi gibi pembe dizi aşkı beklemeyin hani Erkekler komplike düşünebilen varlıklar değil bazen dümdüzler 😂
- +1 yıl
Evlenme teklifi mi ediyor bu 🤔🤔 diye düşünürken sen adam aslında s.. kcem böyle işi yaa falan diyor belki 😂 küçücük umutlara bel bağlamayın Cümle basit bir cümle. Siz üzülürsünüz sonra
Soran+1 yılO zaman sürekli dönmesin. O bu şekilde bağladı. Bencildi zaten
- +1 yıl
Birinin seni sevip sevmediğini geri dönüşünden yahut gidişinden anlamazsın. Gözlerinin içine bakınca hissettiğin sıcaklıktan anlarsın sevdiğini.
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Yani anlaşamıyoruz bitiricez mi devam mı edeceğiz bilmiyorum demek istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBitirdi ya
+1 yılKaçacak patlamak üzere seni dengi görmüyor. Yorgun
01 Yorumla
Soran+1 yılDengi görmüyor ne ya
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne seninle ne sensiz gibi bir şey yoruyosun demek istemiş..
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiş midir
bence seven erkek kullanır. nedense bu sözün bana karşı kullanılması hoşuma gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevmedi beni
+1 yılBaşlarım nazına ya hadi işim gücüm var, diyor da olabilir. Çok heveslenenmemek lazım 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle galiba
+1 yılHerkes ayrılma falan demiş de bence aranızdaki sevginin dozuna göre değişir. isterse normal bir anda desin isterse kavgadan sonra belkide kavgayı bitirici cümle olarak söylemiştir konu kapansın anlamında
02 Yorumla
Soran+1 yılBence sevmedi beni
- 1 yıl
Bilmiyorum ama sana öyle hissettirmeye başardıysa durma orada
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkca isyan etmiş işte. Yakındır senle alakasını kesmesi.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Bu arada engelliyorum mesela kaldırınca geri istek atıyor sanki takip ediyor gibi. Dönen kendisi
Soran+1 yılFeminist misin bile dedi hkjkjkjg
Gizli Üye(18-24)+1 yılBıktım senden demeyi kastetmiş. Yani nazikçesini söylemiş sana
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan
Ay bunu biz ilk sevgiliyken eşim sakarlıklarıma gülerken söylerdi. Şimdilerde tiriplerime, hastalanmalarıma, ya da bir şeyi yanlış yaptığımda söylüyor ve pek de gülerek değil. Başlarda komik gelirdi şimdi biraz kırılıyor gibiyim... 🥹
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakinda ayrilacak haberin olsun, yasadigi sikintilardan yorulmaya baslamis, mantik duygularin onune geciyor yavas yavas. kimse mutsuz olacak iliskinin icinde olmak istemez, cok sevse de. onu yoran herketlerini torpule cok seviyorsan.
016 Yorumla
Soran+1 yılBöyle diyen sevmiş midir
Cevap sahibi+1 yılsenden zorla cinsellik istiyorsa, ayril gitsin, kendi istegin yoksa tabii.
Cevap sahibi+1 yılevet, sevmistir (sorunlarin ne oldugunu tam bilmiyorum ) ama seven insanda bir yere kadar dayanir; tukenirse , sevgiyi bir koseye koyar , ayrilir. kimse mutsuz bir iliski istemez.
Soran+1 yılAslında zorla değil 2-3 yıllıktı zaten. Ama güvenmiyordum sürekli de söyledim. Anlaşamayacağımızı düşündü dediğin gibi.. yoksa sürekli dönen oydu
Cevap sahibi+1 yılistekleri ne o zaman
Soran+1 yılboş ver normal şeyler ya
Cevap sahibi+1 yılisteklerini sormamin nedeni, durumu daha iyi anlamak icin. eger besit seylerse orta yolu bulabilirsin yok cok ciddi seylerse yol ver gitsin.
Soran+1 yılYok çok ciddi tuhaf şeyler değil. Zaten 3 yıl kadardı ama kopuktu hep. Biçok kişi de yapıyordur zaten. Ama o güvenilmezdi
Cevap sahibi+1 yıl3 yil bu kadar ugrasmasi sevgidir ama emeksiz bir sevgi, hissetirilmeyen sevginin bir kiymeti yoktur zaten. buyuk ihtimalle cocuk sevgiyi nasil gosterecegini, emek nasil verilir, ne yapmasi gerektigini bilmiyor, kafasinda belli kaliplar var ona gore iliski yasiyor, cok kiz arkadasi oldukca eski iliskilerindeki hatalari anliyacak ve diger iliskilerinde ustune tecrubelerini koyarak devam edecektir. sende tecrubesiz oldugu donemdesin. her erkek, cok kizla ciksada kendini gelistiremeyende var. algilari acik, zeki olacak. iliskilerinde hep yataga atma odakli giderse kadinlari tanimadan devam edecektir. kadinlari tek kaliba sokacaktir oysa ki her kadin farklidir, ortak yonlerimiz olsa bile.
Soran+1 yılEvet şimdi diğerine öyle yapmıyordur zaten.
Cevap sahibi+1 yıl3 yildir ugrasiyorsa seni asiri arzuluyordur. sevdigin tarafindan arzulanmak kotu birsey degildir. seni daha kadinsi hissetirir, disil enerjini ortaya cikartir. ama guven kuramamis.
Soran+1 yılEvet hep o dönerdi. Çok istiyordu zaten. Rüyamda görüyorum falan derdi hskkhk
Cevap sahibi+1 yılzaten hep oyle olur ama dedigim gibi iliski anlaminda tecrubeli, zihin olarak olgunlasmis, kadinlari taniyan erkege denk gelirsen cok mutlu bir iliski yasarsin.
Soran+1 yılEvet o da diğer kıza yaşatır..
Cevap sahibi+1 yılbende iliskiler konusunda tecrubeli degilim, cografya sag olsun, temkinlilikten birsey yasayamiyoruz. piskoloji, sosyoloji, tarih, medeniyetler v. b kitaplar ilgi alanim, cok okurum, arastiririm. cevremdeki iliskiler, gozlemler, makaleler, cinsellikle ilgili bilimsel arastirmalar falan filan. iste oyle.
benimde etrafimda dolanan bir tane cok capkin bir erkek var, kizlar nerdeyse teklif ediyor, hayatinda hic red yememistir. ama ben hep red ediyorum, cok asik olmama ragmen, hatta unutmaya calisiyorum. bende cok zorlaniyor, bir suru yontem deniyor, hicbir kaliba uymuyorum, daha hirslaniyor, arzulaniyor, vaz gecmiyorda ama bir yerde pes edicek, insallah. cunki bende ona hic guvenmiyorum. guven insaa etmiyor, halada baska kizlarla cinsellik yasiyor, sevgili oluyor ama bende de vaz gecmiyor, iste bu da her kizi ayni gorme durumu. cok kiz arkadasi olmus ama kalip ayni. bende dedim ona guven benim icin cok onemli, guven vermelisin, emek vermelisin, alismis emek vermeden kadinlarin yatmasina bana gelince 300 km hizla giden arac gibi duvara tosladi. cok yakisikli diye egolu, etrafi kiz dolu diye havalanmis, kibirli. herkes cok sasiriyor oyle bir erkegi red ediyorum diye 🙃. benden uzak olsun.
insallah benimde karsima hayallerimdeki gibi biri cikar, hala beklemedeyim. 🙃
Soran+1 yılO sonra kesin ailesinin isteyeceği tipte mantığına uygun biriyle ciddi olur. Genelde öyle oluyor. boş ver gitsin
Adam seni seviyo ama hareketlerin onun istedigi gibi degilmis
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılÜstüne gitme bence sakinlesin ayrılmayı da düşünmüs olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi bilir
+1 yılEğer biraz gülümsemis ise küçük bir tebessüm de olabilir... Hoşuna gitmiştir senin tavırların
01 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum
+1 yılO cümle artık yol ayrımına yaklaştiginizi gösteriyor. Nerden biliyorsun diye sorma.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSeninle galiba olmayacak ayrılmalıyız anlamı bu
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
Kötü bir şey dememiş bence kafana takma tartışma esnasında ağzından çıkan bir şey eminim yani
011 Yorumla
Soran+1 yılİstediği olmayınca işte
Soran+1 yılNerden belli ki
Soran+1 yılBilmiyorum belkide çıkarı vardı
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılAma istekleri olmadı diye yapan biriyle oldu bence. Yoksa tanıştıracam bile diyordu ama başkasıyla artık
Soran+1 yılSağol
+1 yılPuahahaha kapakta KS min koyduğu fotoya yarıldım
12 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediği tavrın vardlr
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sevmiyordu demekki
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Tartışma sanırım etkilemiş onu
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılSeni sevmiyor dengi görmediği için öyle demiş diyorlar hep. Sevmeyen biri kırılmaz
Soran+1 yılBenim şansım bu da işte
Hmmm
Bence, tatlı bela olduğunu ima ediyor01 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyordu
+1 yılKeşke güzel bir anın sonunda söylemiş olsaydı. 🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bence bıktı ondan
Yorulmuş adam sanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHıı aynen daldan dala yorulmuştur tabi
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence sizin ilişki tıkanmış bırakın gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bitti zaten
Seni geçimsiz biri olarak görüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun yüzünden
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyo ama sabrını sınıyosun onun manasinda
01 Yorumla
Soran+1 yılAcaba ya bilemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Aşkından geberiyormuş 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHıı aynen sevmedi ki
Soran+1 yılHangi cümlede neden?
Soran+1 yılYani anlaşamıyoruz ama sevgim de var mı demek bu
Seni uğraştırıcı olarak görüyor sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede zorum
Ayrılık yükleniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok umrumdaydı
+1 yılBıkmış erkek milleti yakında ayrılır
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani artık bişey olsun aramızda diyo
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılWattpad hikayesi gibi😃
049 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim bu arada yaşadım
- +1 yıl
Hoşuma gitmesi peki
Soran+1 yılNeden ki😄 kötü bi şey değil mi bu
- +1 yıl
Hayır değil seni gerçekten seviyor
Soran+1 yılKimse öyle yazmamış ama ben sıkıntılı bi tipim anlaşamıyoruz gibi demişler. Yakındır bırakır falan diyorlar. Bu arada engellesem bile kaldırdığımda o yazardı. O dönüyordu ama isteği olmayınca biz senle napcaz böyle oldum feminist oldum hkhkgkgkg
- +1 yıl
Sevilmek güzel şey olsa gerek🙂
Soran+1 yılZannetmiyorum sevmiyo
- +1 yıl
Bana seviyor gibi geldi
- +1 yıl
Seni köpek gibi seviyor bende eski sevgilime bakıp sigara yakıp biz senle ne olucaz böyle demiştim 1 sene geçti o gitti hala seviyorum. Kaybetme la o çocuğu nacizane tavsiyem
- +1 yıl
@Diyarbakirli29 katılıyorum seviliyor kıymetini bilmeli
- +1 yıl
Keşke herkes kıymetini bilse bende bu halde olmazdım @Sananehıııhhh
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 o başkasıyla artık
- +1 yıl
Nasıl başkasıyla soran? Ne ara oldu bu
- +1 yıl
O zaman işler değişir
- +1 yıl
Geçmiş olsun soran kaybedenler kulübüne hoş geldin 🌝😃
- +1 yıl
Kulübün kurucusu benim buyrun gelin😃
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 oldu yani neyse. Anlaşamayacağımızı düşündü bence. Kaç yıl döndü durdu bide
- +1 yıl
@Diyarbakirli29 bende geldim bana sigara yakan olmadı galiba sigara sevmiyorum diye ve öyle bakan da olmadı direkt trip atıldı
- +1 yıl
Sen zor birisin heralde kusura bakma da diğer yorumları da okudum zor kadınsın😃
- +1 yıl
@Sananehıııhhh hangimiz gerçekten sevildik ki ben bu dünyanin içine...
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 kim ben mi? Neden öyle düşündün
- +1 yıl
@Diyarbakirli29 ben mi🙂
- +1 yıl
Zor kadın ben miyim
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 kime zor kadın dedin ya😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Soru size ait olduğu için size dedi
- +1 yıl
Tabiki de sana dedim soran 😃
Soran+1 yılNeyse çocuk gitmiş galiba 😂 galiba bana dedi. Çünkü o kişi de feminist misin demişti bana. Biz senle napıcaz dedi. Aman kendi dönüp tanıştırıcam falan diyordu. Yalanı batsın
- +1 yıl
@Sananehıııhhh arkadaş masum bir kıza benziyor çünkü 😃
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 neden böyle düşündün
- +1 yıl
Gidenin a****q arkadaşlar biraz argo olacak ama kalan sağlar bizimdir😃
- +1 yıl
Soran beni yanlış anlama kanka kötü bir niyetim yok. Sadece yaptığın yorumlarda sürekli engelliyorum falan demişsin ondan zor dedim sana🌝😃
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 bence o yüzden feminist misin biz senle napıcaz falan dedi. Bu arada o da beni engellemişti bikaç ay. Sonra kaldırıyordu. Başkasıyla olduğunu duyunca hesap sordum engelledim her yerden. O da ertesi günü wp den engelledi aman
- +1 yıl
Aman boş ver yeni insanlarla tanış 😃
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 bunu diyen sen misin unutamadım diyordun bide😄 başkasına gelince kolay söylemek
- +1 yıl
İyi tamm hepiniz benim gibi avel olun m"al olun unutmayın lan benim 2 küsur yıllık ilişkiydi
- +1 yıl
😃😃😃😃😃
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 benim de 2-3 yıl ama kopuk tu hep
- +1 yıl
Ben hayatım boyunca sevilmedim siz bana bakmayın. Büyük bir sevgi boşluğu var bende o kızı da hayatımın merkezine koyup gerçekten seviyor sandim
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 hımm öyle ya hep bi taraf fazla seviyor bence. Sonrası karşındaki kişinin aslında çok daha farklı olduğunu görünce hayal kırıklığı oluyor.
- +1 yıl
Benden ayrılirken belkide seni hiç sevmedim zorlama demişti her neyse ya
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 yaa o zaman neden o kadar yıl çıkıyor ki? Bunu demez insan
- +1 yıl
Diyen oluyor işte bende aldırış etmedim zirvaladi kendince
- +1 yıl
Dudaklarıma girip senden bebeğim olsun istiyorum diyen başkasıydi heralde 😃😃
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 yuh😄 birlikte falan oldunuz mu ki
- +1 yıl
Bizim evde bile kaldı ailemle tanıştı falan😃 cinsel birliktelik oldu evet
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 rahat biri miydi
- +1 yıl
Rahatlıkla alakası yok bence. Evlenmeyi düşünüyorduk zaten kimler kimlerle yaşıyor bize çok görme bence😃
Soran+1 yıl@Diyarbakirli29 evet doğrudur
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılanlasamiyoruz ama kopamiyoruz da demek istemis
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyleydi o dönüyordu zaten
+1 yılSıkıntılı bir tip olduğunu düşünüyordur..
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman dönmesin. Dönen hep oydu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılne bilelim biz
00 Yorumla Çok seviyor demek çooook
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sıkmışsın onu belli ki bıkmış usanmış senden
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılhasan mı çocuğun adı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi1 yıltanıdık geldi bu sözler
+1 yılNasil anlasicaz diyor
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakın zamanda bir öpüşme planlıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılAy çok tatlı
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Vazgeçmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten sevmiyordu
Soran+1 yılSktr lan
Seviyor iste
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevmiyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSuyun ısınıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyordu
+1 yılAnlaşılmyacak ne var
01 Yorumla
Soran+1 yılNe işte herkes farklı bi şey diyor
+1 yılNe istedi de yapmadin
016 Yorumla
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
+18 mi 😀
Soran+1 yılNeden merak ettiniz ki
- +1 yıl
Gece gece vakit geçsin
Soran+1 yılYani öyle bi şey. 2-3 yıllık ama kopuktuk sürekli zaten
- +1 yıl
Sadece o iş için mi yazıyordu sana
Soran+1 yılYok. Ama son zamanlarda bozulmuştu ilişki zaten. Kendi dönüyordu hep. Konuşuyordu falan
- +1 yıl
Bitmis bir iliski için uğraşma boş ver. Toksik bir duygusal iliskidense iyi bir flört veya fb iliskisini tercih ederim
Soran+1 yılYok ya ne fb si
- +1 yıl
Hiç olmadi mi öyle bir iliskin
Soran+1 yılKarşıyım öyle ilişkiye
- +1 yıl
Uykun*
Soran+1 yılYok ya
- +1 yıl
Uyudun mu
Soran+1 yılNe var anlamadım
- +1 yıl
Yazmadin, konuşmak istemiyorsun galiba
+1 yılBiz seninle anlasamayacağız anlaşılan demiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Çünkü ben karşı çıkıyorum ona. İstekleri olmuyor. Feminist bile dedi jkhkgkg
- +1 yıl
Feminist misin demesinin mantığını ve olayla ilgisini bağdaştıramadim
Soran+1 yılBilmiyorum ki. İstediği de olmadı ya karşı çıktım ondan belki
+1 yılSeni seviyorum da nasıl olacak böyle demiş
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi cidden🥺
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılErkekler neden bu lafı söyler ki? İlerde de böyle yaparsın mı demek istedi
- +1 yıl
Yok ya öylesine demiştir pek önemli değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeniii begeniyor askimmm
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani nasıl çıkardın ki bu sözden 😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurçlarınız ne
05 Yorumla
Soran+1 yılYengeç oğlak
Cevap sahibi+1 yılAa bende yengecim. Siz çok uyumlusunuz zıtlıklar çok ama bu zıtlıkların uyumu o sensiz yapamaz
Soran+1 yılBeni sevmedi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılSaçmalamaa seviyo bence
Soran+1 yılNerden belli ki
Seni sevmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten
Soran+1 yılNeyi? Sevmiyorsa neden hep döndü. Bence istediği şeyler olmadı ben de sürekli güvenmiyorum falan dedim. Suçlu oldum çekilmeyecek kişi oldum işte
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Biz seninle ne yapacağız böyle" diyen erkek neyi kastediyor, bu ne demek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler