Yardımınıza ihtiyacım var lütfen yorum yapabilir misiniz?

Birisi vardı işyerinde yüz yüze çok anımız oldu. Bakışmalar, gülüşmeler, bakarken yakaladım, bir şey bulup konuşmaya çalışırdı vs. bilirsiniz bu halleri. Bizim staj bitince sonra sosyal medyadan ekledi bir süre orada da etkileşimler devam etti. Askere gitti bedelliymiş süresinden anladım dönünce bunu da arkadaşından öğrendim hiç çaktırmadı hikaye filan da atmadı. Kaybolunca arkadaşına sormuştum ondan öğrendim. Neyse döndü bu geldi sessiz kaldı bayağı. Bir türlü harekete geçip itiraf etmiyordu zaten bende çekingenim. Utangaç halleri vardı diye onu çekingen düşünüyordum. Bende mesajla, artık bilmeni istiyorum diyerek duygularımdan daha önce hiç böyle hissetmediğimden bahsettim. Ne düşünüyorsun bilemiyorum ama bilmeni istiyorum dedim. Vee o ne dese beğenirsiniz. "Kırılmanı ve üzülmeni istemem ama benim bu şekilde bir düşüncem yok. Müsait bi zamanda istersen arkadaşça bi kahve içebiliriz". Yaa arkadaşlar bu ne demek kahve ne demek? Duygularımı bilip nasıl arkadaşça kahve diyor 😭 Biz birde daha önce tek buluşmadık. Niye böyle dedi ya? Ne yazmalıyım? Çok seviyorum ama aşırı üzüldüm. Sanki yaşananları ben uyduruyor gibi hissediyorum çok üzüldüm. Niye o zaman umut verir hareketler yaptı bu son dediği kahve niye? İnsanlar niye vicdansız? Birde tam aradığım gibi biriydi her şey ne oldu da değişti? Amacı nedir şimdi kahveyle? Ne yazmalıyım?

Yardımınıza ihtiyacım var lütfen yorum yapabilir misiniz?