Birisi vardı işyerinde yüz yüze çok anımız oldu. Bakışmalar, gülüşmeler, bakarken yakaladım, bir şey bulup konuşmaya çalışırdı vs. bilirsiniz bu halleri. Bizim staj bitince sonra sosyal medyadan ekledi bir süre orada da etkileşimler devam etti. Askere gitti bedelliymiş süresinden anladım dönünce bunu da arkadaşından öğrendim hiç çaktırmadı hikaye filan da atmadı. Kaybolunca arkadaşına sormuştum ondan öğrendim. Neyse döndü bu geldi sessiz kaldı bayağı. Bir türlü harekete geçip itiraf etmiyordu zaten bende çekingenim. Utangaç halleri vardı diye onu çekingen düşünüyordum. Bende mesajla, artık bilmeni istiyorum diyerek duygularımdan daha önce hiç böyle hissetmediğimden bahsettim. Ne düşünüyorsun bilemiyorum ama bilmeni istiyorum dedim. Vee o ne dese beğenirsiniz. "Kırılmanı ve üzülmeni istemem ama benim bu şekilde bir düşüncem yok. Müsait bi zamanda istersen arkadaşça bi kahve içebiliriz". Yaa arkadaşlar bu ne demek kahve ne demek? Duygularımı bilip nasıl arkadaşça kahve diyor 😭 Biz birde daha önce tek buluşmadık. Niye böyle dedi ya? Ne yazmalıyım? Çok seviyorum ama aşırı üzüldüm. Sanki yaşananları ben uyduruyor gibi hissediyorum çok üzüldüm. Niye o zaman umut verir hareketler yaptı bu son dediği kahve niye? İnsanlar niye vicdansız? Birde tam aradığım gibi biriydi her şey ne oldu da değişti? Amacı nedir şimdi kahveyle? Ne yazmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kahve içmeye git fazla kasma
Öyle mi diyorsun sence neden söyledi kahveyi? Gurursuz olur muyum tamam dersem
Gururla ne alaka Allah aşkına ya git iç işte belkide kahve içerken söyleyecek sevdiğini baştan reddetmesin diye öyle demiştir bende öyle yaptım 4 yıl önce
Yaa ne bileyim aklıma her şey geliyor işte. Ben açıldım zaten ona ama böyle bir ihtimal var mıdır? Sen aynısını yüzyüze söylemek için mi yaptın? Teşekkür ederim bu arada farklı bir bakış açısı oldu.
Davar işte ya 10 numara kız bulmuş kendisi açılan kız bulmuş daha neyi şüpheleniyor, ben ona sadece şu saatte şurda ol kahve içeceğiz senle yetişkin iki insan gibi dedim geldi teklif ettim kabul etti 2.5 yıl sürdü gereksiz şüphe ve tripler attığı için def ettim 2 yıldır kafam rahat ama yalnızlıkta bi yere kadar kıymet bilen birini bulursam evlenirim artık bundan sonra
Teşekkür ederim hayat işte elden bazen bir şey gelmiyor ama şansını dene diyorsun. Sen net demişsin ya helal olsun arkadaşça diyor o. Anladım iyi sürmüş, hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi birini bulursun.
Benim gibi yetişkin iki insan gibi diyememişte arkadaş gibi demiş takılma bunlara git kahve iç derdi neyse orada çözülsün biraz yardım et açılmasına tamamen ona bırakma sözlerinin kontrolü senin iki dudağının arasında olsun
Beni ikna ettin sanırım. İnşallah dediğin gibi olur, fikirler için teşekkür ederim.
Rica ederim, net ol ki net olmasını bekle olmazsa yol ver gitsin, herkesde benim gibi net biri arama yani ben iş yerine gider şu saatte burada seni bekliyorum seninle konuşmamız lazım der arkamı döner giderim gelirse gelir gelmezse unutmam en fazla 48 saat sürer sen o adama bi şans ver dediklerimi yap bakalım senin ona sevgiyle bakmanı halkediyormu halketmiyormu kahve içmeye oturduğunuz ilk 1 saatte belli olur merak etme gözlerinin içine bak samimiyet yoksa kahve için teşekkür et kalk masada arkanı dön git
Evet doğru diyorsun, denemekten zarar gelmez. Ortamda gidişata göre hareket ederim. Aynen gözler önemli gerçekten anlaşılır oradan, bir bahane bulunur öyle olursa kalkmak için. Sence iyi giderse en fazla ne kadar durmalıyım 2 saat nasıl? Birde hesap olayı, kendim ödemek istiyorum da sıkıntı olmaz demi çok ısrar ederse mi o versin?
Hesabı davet eden öder, kendi ayaklarımın üzerinde duruyoran bir kadınım triplerine girme bırak o ödesin bahşiş veriyormu garsona ona bak emeğe saygısı var mı ordan anlarsınsenin emeğine değer vereceğini , gözlerine bak ama kalkmak için bahane arama, iyi giderse 1 kahve daha içermisin derse yeterli de çay teklif ederse olabilir de çay gelsin iç teklif 2. İçeceği teklif etmezse yargılama belki parası azdır 2. Davete saklıyordur, iş yemeğe davet etmeye gelirse reddet ilerleyen zamanlarda olabilir akşam arkadaşım eve yemeğe gelecek de 😉
Tamam öyle yaparım. Bahşişli yerse mantıklı fikir dikkat edeyim. İçecek olayını da anladım, sen bayağı yemek filan da diyorsun bakalım neler olacak. Ama sorarsa evet ileri tarihe atarım sonrakine inşallah filan diyerekten. İyi geldi senle konuşmak bayağı kötüydüm ya Allah razı olsun.
Yemek yeme dedim ilk görüşmede kahve içeceğiniz mekanıda sen seç kendini güvende hissettiğin ya da çalışanlarını tanıdığın bir mekan olsun ayrıca gelişmeler iyi giderse bir sonraki görüşmemizde de yoksa yapacağını biliyorsun zaten söyledim
Sendende razı olursun, benimde kardeşim var ne zaman istersen yazabilirsin
Anlaşıldı tamamdır. Muhtemelen haftasonu olur buluşma ama haftaya belki bu hafta benimde işler vardı.
Çok teşekkür ederim aklımda o zaman
Bu arada hangi ilde ne iş yapıyorsunuz
Rica ederim
Bi kahve içmek en fazla 1 saat zaman ayır 1 kahve için hafta sonunu beklemeye gerek yok olacaksa olsun olmayacaksa olmasın en azından beynini meşgul etmez
Ankara , öğretmenlik ama detay sormayın gizli kalsın burada. Evet 1 saat yeter aynen bir bakacağım ya duruma bakalım ne diyecek yazınca
Kahveyi yüzyüze teklif ettiyse yüzyüze söyle gizli kalsın tamam ama dediğim gibi mekanı sen belirle
Bu arada gelişmeleri bende merak ettim yazmayı unutma 😉
Mesajdan söyledik birbirimize mesajdan döneceğim bende. Tamamdır belirlerim inşallah. Anlaştık yazarım çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙏 görüşürüz
Engelle yazma... başkasına bak...
Anladım teşekkürler
bu hissi biliyorum 🥺
Off çok zor yaa
Sen ne yapmıştın? Önerin nedir?
ağladım ağladım sustum
Maalesef öyle oldu, yorumun için teşekkür ederim.
çok seviyosan kahve içmeye git fırsatın varken
Ay gurursuz olur muyum nasıl olur hiç bilmiyorum. Sence bir şey değişir mi? Pişman olmakta istemiyorum açık kapı bıraktı gibi ama arkadaşça diyor işte demese iyiydi
aklımla kalbin arasında kalırsan kalbini seç
Kalbim kırık ama yüz yüzeyken onun ne yapacağını da merak ediyorum. Sence hayır dediği için sadece kibarlıktan mı söyledi kahveyi? Hakkımda kötü düşünmesini de istemiyorum zaten hayır dediği için. Olasılıklar susmuyor kafada
Gecmis olsun ben mi yakışıklıyım o mu
Sağ ol, ama şu an buna bir şey diyecek halde değilim
Kafan dağılsın diye dedim zamanla gecer rahat ol herkes yaşıyor bu durumları simdi ben nasılım sence 😄
Umarım teşekkürler, bence iyisin ağzın da laf yapıyorsa istediğin kişi varsa umarım olur. Kalp kırma ama hissin yoksa ümit verme. Eğer harbi biriysen Allah çıkarır kendine göre birini ah alma ama tavsiyemdir çok üzülüyoruz.
Destannn
Biraz uzun evet ama cidden yorumlara ihtiyacım var
Okuyamam valla
Tamam