Ozelikle kizlar Cevap versin lutfen
kiz arkadasimi cok kirdim kavga ettik onun numarasini degistirdii ulasamiyorum onun kalbini tekrar nasil geri kazanirim cok gururlu birisi (dominat) Bana akil verin lutfen (Balik burcu)
Ozelikle kizlar Cevap versin lutfen
kiz arkadasimi cok kirdim kavga ettik onun numarasini degistirdii ulasamiyorum onun kalbini tekrar nasil geri kazanirim cok gururlu birisi (dominat) Bana akil verin lutfen (Balik burcu)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne dedin kıza kim bilir
Biyuk kavga ettik iste aldatma yok
Nasil duzeltirim diye dusunuyorum
Numara değişmiş se iş bitmiş demek geçmişler olsun
Neden cok kizgin bana
Duzelmicek diye bi kaide var mı kimler kavga edip barismiyor illaki barisan vardir
Bazı şeyler düzelmez birikmişse biter
Tekrrar bi araya gelinmezmi hicmi ihtimal yok deli gibi kavga edip tekrar barisan insanlar var olamazmi :/
Bilemem ona sor bana değil demekki iyice çizmeyi aştın ya da kinci biri
Son zamanlarda cok yipratmistim onu gururlu biri bilmiyorum herkes bir sansi hak eder diye dusnuyorum cok sevdik birbirmizi
Çok yıpranmak gururlu ise kine dönüşür kafaya koymuş numara değişmiş çünkü olumlu olsa değiştirmezdi numarayı kapıları aralık bırakırdı o ise kilit vurmuş
Benim kalbimin hep iyi oldunu soylerdi. Ve beni cok severdi herseyi yasadik es gibiydik
Benim asla
Kotu olmadimi biliyor
Gururlu evet dominat ama kalbi pamuk gibi vijdanlidir cunku asiri seyler yasadik guseldi hepsi
Şu an benim burnumu surtuyor ona ulasamacagim zaman cildirdigimi elimi kolumu bagladini biliyor eminimki yasanmisliklarin adina onunda icinde bi duygu dusunce kalmistir aldatmadim baskasina bakmadim
Bilemem artık