Flortumle birlikte olduktan sonra benimle iletisimini kopardi kendimi cok kotu hissediyorum lutfen bana akil verir misiniz?

çok fazla insanla konusan gorusen birisi degilim bahsettigim kisiden once uzun bi iliskim oldu 14 yasimda baslasi ve 18 e girmeden 2 ay once bitti bu cocukla ise 18 yasima girdigim aylarda tanistim benden 5 yas buyuktu ve bana karsi cok ilgiliydi ilk zamanlar ben onunla birlikte olmaya hazir hissetmedigimi soyledim ve cok sakince karsiladi bana surekli kendi yasiti bu tarz seyler yapmaya hazir bisuru kizin oldugunu ama beni istedigini soyledi evine gitmeye basladim ama istegimden fazla dokunmuyordu bana ve 1 ay oldugunda hazir hissettim ve gece 4 gibi evden kactim ailem boyle bir seyi ogrense sikinti olurdu ama gozum gormedi ve bekar evinde birlikte olduk o gunden sonra bana bir kere bile yazmadi yazdigimda saatler sonra cevap verdi ve simdi habire agliyorum kendimi kullanilmis gibi hissediyorum ne yapmam lazim lutfen fikir verin

Flortumle birlikte olduktan sonra benimle iletisimini kopardi kendimi cok kotu hissediyorum lutfen bana akil verir misiniz?