İstediğim hoşlanacağım kişi neden karşıma çıkmıyor. Sevgilileringörünce elele tutuşurken üzülüyorum. neden benim olmuyor neden eşitlik yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünce olarak yanlış düşündüğün için ve sürekli beklenti halinde olduğun için karşına çıkanları da görmüyor olabilirsin Sürekli karşına birisi çıkacak diye beklenti halinde olma bu şekilde yanlış kararlar verirsin Evlenmenin kesinlikle bir nasip kısmet olayı olduğunu düşünüyorum doğru zamanda doğru kişinin karşısına çıkması için dua edeceğin yerde "Neden acaba bende bir sorun mu var çıkmıyor evlenenler nasıl evleniyor" diye düşünme oldukça yanlış babaya akışına bırakmandan fayda var
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilileri görünce diyorsun onları boş ver artık bu devirde sevgililik demek ücretsiz bir şekilde doyasıya cinselligi yaşamak olmuş bu devirde ve şöyle de bir durum var evleneceğin kişi seni elbette bulacak merak etme hoş sana diyorum ama ben de nerdeyse aynı durumdan üzülüp duruyorum 🙄 benim durumum daha bi ayrı.. ben boşandığım ve annesinde kalan bir kızım olduğu için benimle kimse evlenmek istemiyor 🙄
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben de aynı kaderi yaşıyorum. En kötü etkeni ise arkadaş ortamım... Türlü bahanelerle oyalayıp aşkı bulmama fırsat vermiyorlar. Aklım sürekli uzak illerde ve aşkı uzak illerden arayacağım diye tutturuyorum. Bir de krizi kafama takınca, arabayla (tek başıma) bomboş yollarda aşırı hız yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kader bir nevi ama çok seçici biriyseniz veya insanlar ile çok içli dışlı ortamlarınız yoksa yeni birilerini tanımak için bu yüzden de olabilir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zaman içinde olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eskiden insanlar çok seçici değildi. Belki de bunu en büyük sebebi de sosyal medyanın olmayışıydı.
Şimdi insanlar çevresine baktıkça daha da çok seçici oluyorlar yani özellikle fizik ve dış görünüş gibi. O yüzden böyle değildi. İnsanlar sadece yuva kurmak için aile olmak için evlenirlerdi ama şimdi sadece evlenmek için hem dış görünüş hem de para arıyorlar.
Herkes bulacak ve herkes evlenecek diye bir kaide yok nasip kısmet meselesi. Ama inşallah sende bulursun Allah sana nasip eder inşallah
24 Yorumla
Soran+1 yılDoğru, teşekkür ederim
- +1 yıl
Çok doğru yazmışsın 👏
Eğer doğru insan değilse hayatımda olmayısı beni yalnız olduğum için beni üzmüyor böyle düsününce acımıyor. Gereksiz şeyleri hayatımda çıkarıyorum ki gelene çok geniş konforlu yer vereyim kalbimde. Çok insan çok yıpranmak demek bana göre , bu sadece ask anlamında da değil beni kim üzerse hayatımda artık yeri yok benimyesini ilke edindim kendime
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakma seklinizden çok, görme şeklinizi değiştirmek gerek.
Karşımızdakinde kusur bulmak yerine, kendi içimize dönmek.
İsyan boşuna , sadece mutsuz eder kişiyi çünkü cevap bulmaz çoğu soruya.
Halbu ki çözüm kolay.
Görmek dinlemek analiz etmek şans vermek ve en önemlisi acele etmemek.
Mutlu Gecelerde ve Günlerde görüşmek dileğiyle.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hem yalancı, hem de iki yüzlüsün. Baksanıza yaş 36-45 demişsiniz, bir de bin bir suçtan aranıyor gibi köşe bucak kaçarcasına gizli bir profil oluşturup kim olduğun belli olmadan bura da ağlıyorsun. Aşk böyle aranmaz. Çık ortaya kim olduğunu görelim, hakettiğin değeri verelim...
00 Yorumla
+1 yılbelki de beklentileriniz aşırı yüksek olduğundan dolayı bu noktaya geliyorsunuz beklentilerinizi gözden geçirin derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim etrafimdaki kadinlarda gordugum, asiri detaycilik ve maddi saplanti.. hersey mukemmel olsun diye diye muhtemel adaylarin hepsini degerlendireyim derken elden kacirma ☺️
22 yasinda okul biter bitmez evlendigimde esimle ikinci el esyalarin oldugu kiralik bir eve ciktik, ceyiz meyiz yok ☺️ Oturdugumuz yeri Allah yaratip unutmus oyle sapa bi yerdi. Balayina gitmedik.Ele ele verdik, 2 ev sahibi olduk, arabalarimizi aldik, cocuklar oldu.. Hatta cocuklar olunca evimiz daha bi bereketlendi diyebilirim. Ben kervan yolda duzulur diyenlerdenim ☺️
01 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacım boşverrr😅😅😅 sakın kriter düşürme. Ben Instagram dan buldum. Aman artık evleneyim en kötü 6 aya boşanırım dedim. 8 ay oldu. Her ay boşanalım diye kavga ediyor. Sonra aileye mahçup olmamak için çekip gidemiyorum. Devam ediyoz. Seviyo ama öküzün teki. Yani sözün özü boş ver takıl hayatını yaşa
00 Yorumla
+1 yılBelki mükemmelliyetçisin yani dört dörtlük birisini aradığın için karşına çıkan insanları beğenmiyorsun çünkü kimse mükemmel değildir yani birisinde para vardır ama tip yoktur yoktur, ötekisi yakışıklıdır ama işsiz güçsüzün tekidir vs.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıma çıkmıyor diye bön bön beklemek bence çok saçma. Emin ol karşına çıkınca da bu sefer bana şöyle yaklaşsın, böyle hissettirsine girecek iş.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani karşımdaki kişiden bir adım ya da hislerinden eminsem beklemem
- +1 yıl
Ne yaparsın?
Soran+1 yılYakın davranırdım bakışırdım
- +1 yıl
Nasıl?
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Esitlikle alakasi yok sabit fikirlisindir hayallerine uymayan birine hic o hozle bakmiyosundur fercek dunyaya don
03 Yorumla
Soran+1 yılEşitlik yok tamammı olsa hiç bekar kalmazdı
Soran+1 yılSen boş boş konuşuyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇokda inceleyip dibine darı ekeceğim diye uğraşma. Aşık olsan da puf diye gidiyor çok geçmeden. Kafa denkliği ve aile yapısı denkliğine bak yeter.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. beklentilerini çok yüksek tutma Türk erkeğinden bit şey bekleme yani ya da asosyalsindir o yüzden de olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Eskiye göre fark şimdilerde ya tipe ya cebe bakılıyor. Ulaşmak istediğimiz ne varsa elde edebiliyoruz. Tabii ki bir süre sonra bir mutsuzluk yapışıyor yakamıza. Önce hoşlanacağınız özellikleri tespit edin. Belli başlı kriterler oluşturun. Tip ve cep olayını bir kenara bırakırsak yüreği güzel bir insan bulmaya dikkat edin. Onu nasıl bulurum derseniz de basitçe hiç tanımadığı insanlara, kendinden başka yaşayan canlılara nasıl davranıyor gözlemleyin. Gerisi adım atmakla olur.
00 YorumlaBu yaşa kadar oyuncağı olduğun abazalara söyle de evlensinler seninle.😎
Aile kuracak adam genç, doğurgan, güzel, anaç kadınla aile kurar.
11 Yorumla
+1 yılBende ona şaşıyorum işte bende de aynı sıkıntı ama tek sorun istediğimi arıyorum ama tek istediğim sadece koç burcu olması çirkin güzel değil olay sadece koç burcu 😊😔
09 Yorumla- +1 yıl
@ZaRgAnA49 neyi yokki.. senin burcun ne abi
- +1 yıl
@ZaRgAnA49 koçsun ve koç mu istiyon... eywaahhh... çok iyi anlaşırsınız ama ikinizinde piskolojisi bozulur.. boşanma olcagini duşünuyorum sonunda
- +1 yıl
@ZaRgAnA49 ewet
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ne bilek neden evlenmiyosun mesela? :D
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum tam tersi oluyor okadar ki şansızım
Soran+1 yılOlsun üzülüyorum kendimi eksik hissediyorum benim onlardan ne farkım varki
Soran+1 yılYaşlanınca kimse bakmak hele bir kırkıma geleyim artık pes ederim
+1 yılEvlenenler de mutluluktan uçmuyorlar merak etme. Evlenmeyi değil düşünme de sevgili yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılDünyada yüz kişiden 29 u hiç evlenemiyor, 49 u da hoşlandığı kişiyle evlenemiyor, mutlu evliliklerin sayısı sadece 1 bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Çünkü, iskelet sisteminin üzerine geçirilmiş bir deri parçasına önem veriyorsun da, o yüzden biraz, karşı tarafın kalbini hissetmeye çalış;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşalndıgın kışı ıstedıgınde degıl hıç aklında yokken karşına çıkan.
Benım aklımda zerre yokken çok saçma bır yerde karşıma çıkmıştı çoğu
00 Yorumla
+1 yılTakıntı yaparsan geç gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılİnstagramda sevgili olanları evlileri görüyorum dışardaykende görüyorum ben diyorumki benimde sevgilim olsa elele tutuşsam kıskanıyorum birde bakmak istemiyorum sürekli görüyorum kaçış yok her şekilde depresyondayım
- +1 yıl
Al izle öğren
https://youtu.be/gj0ZQBrMsYI
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin fırsatı eşit değil ama arayan her türlü bulur, yeterince istememişsindir
012 Yorumla
Soran+1 yılBen isterim fakat karşıma istediğim gibi biri çıkmıyor sevgili ve evli olanlar konuşuyor fakat bekar olanlar mesafeli bana
- +1 yıl
Demek ki muhabbetin sarmıyor flört etmek için
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor
- +1 yıl
Ne bileyim, tam olarak neyin eksik olduğunu bilemem
Soran+1 yılBakımsızlıktanmı
- +1 yıl
Öyle misin?
Soran+1 yılNormal de işyerinde makyaj yapmam saçımı arkadan at kuyruğu yapıyorum fakat gezdiğim zaman bakıyorum
- +1 yıl
Bakımlı olmak bu mu senin literatüründe?
Soran+1 yılHayır pürüzsüz olmakda var
- +1 yıl
Sence erkeği sadece görünüş mü etkiliyor?
Soran+1 yılÇoğu dış görünüşe bakıyor
- +1 yıl
Anlıyorum
+1 yılDemek ki daha kimseden hoşlanmadın. Hoşlansan olur merak etme.
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıkların oldu fakat onlardan bir adım beklemedim mesafelilerdi bana
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çünkü 30 yaşına kadar evlenmeli, 30 yaşını geçince aklı başında oluyor insanın, evlenemiyor da ondan…
02 Yorumla- +1 yıl
30 yaşındaki kadınla hiç bir genç erkek evlenmek istemez.
Kismet işi, nasip de varsa olur, hayırlı olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılBıktım beklemekten yaşlanınca olur bu gidişle
Soran+1 yılYaşım genç olsa bu kadar takmam fakat insanlar evlimisin neden evlenmiyorsun sorularından bıktım kendimi kötü hissediyorum bir bukadar mı bahtsız olur
- +1 yıl
İnsanların yorumlarıyla düşünceleriyle yaşarsan Allah yardımcın olsun şimdi şöyle düşün evlendin istediğin gibi bir evlilik olmadı eşin gaddarın teki çıktı hergün huzursuzluk kavga nasıl iyi mi sence tabiki de değil Senin için hayırlı olan budur belki de bunu böyle düşün ona göre yaşa
Soran+1 yılYinede üzülüyorum sevgi eksikliği boşluktan olabilir
+1 yılçok seçici olma ne kızlar görüyorum 172 boyunda tipi kötü erkeklerin elini tutan
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben çok seçici değilim sadece hoşlanacağım biriyle düşünüyorum
+1 yılBen de görünce üzülüyorum
Ben de evlenmiyorum neden bu hatayi yapıyorum bilmiyorum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu sorunun cevabı yok bende sanırım algıları açıp atağa geçmeli.
00 YorumlaAllha dua etmek ve iyilik Salih amel işlemek ile oluyor kendini duzelttki düzgün birini bulasın
00 Yorumlaboş ver beklentiye girme, ben de aynıyım kafam rahat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Beklentin kırıterlerin cok olanilir belki ondandır
00 Yorumla
+1 yılBende o sıkıntıdan müzdaribim çaresini bulursan banada de hele
00 YorumlaNasip kısmet işleri senin de çıkar gönlüne göre biri umarım
00 Yorumla
+1 yılorta yaşlarda bunu istemen çok erken olmuş iyi geceler
00 Yorumla
+1 yılBir kaç yorumunuza baktım da yaş kaç ve ne iş yapıyorsunuz söyleyin yorumumu bekleyin
00 Yorumla
+1 yılBulcam bulcam diye hayatının hatasını yapıyor çoğu 👌
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Böyle hoslanacagın kişiyi beklersen sonun huzur evinde küblasına yansıyan gölgenle dertleşitsin
00 YorumlaParasal sorun yoksa partner herzaman var tek sorun para knk bugün karekter falan her şey hikaye parası olan çatur çutur evlenir durumu olmayan geri planda duruyor ya da ilişki kurmuyor kafadaki sorunlar bitmiyor çünki bir erkeklerde öyle
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kına, düğün istemiyorumki sadece nikah bukadar
Soran+1 yılÇoğu gösteriş meraklısı değil. Heleki bu zamanda çok zor masraflı
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur yaa üzulme senin olan illa seni bulacakmş 😊👍🏻💪🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk çok tuhaf değil mi ya.
Sen birini seviyorsun o da seni seviyor falan.
Çok uzağım bu konulara ahahahaha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Istemekle olmuyor demekki fazla takma kafana boş ver salla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka Allah aşkına millet sevgili çok mu mutlular demek ki hoşlanacak kişiyi bulamamışsın ya da ilgini çekmiyor. Biraz daha bekle bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı beni anlatmışsınız bi an kendimi gördüm😥
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısmet işte herkesin tanışma hikayesi farklıdır tabiki belki bi ortamda bulucan belki İnternetten
00 Yorumla
+1 yılNasibe inanan biri olaraktan, kişinin birazda günlük hayatta sosyal olması ve arkadaş çevresin fazla olması gerektiğinede inanıyorum, bunların hepsi varsa yinede olmuyorsa, nasibe daha çok inan
00 YorumlaYa benim de inanır mısın hiç sevgilim olmadı bu yaşıma kadar hiç bir erkekle çıkmadım bile ama nasipte varsa inşallah düzgün doğru bir insan çıkacak inşallah
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel evlenelim be, ben evlenirim senle. Tabi önce tanışalım
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanışma tanışmadır. Kimse kimseyi yemiyor sonuçta. Dışarıda biri yanına gelip tanışalım desede tanımıyorum ki seni, niye tanışalım der kovarsın. Öyle olmaz böyle olmaz nasıl tanışacaz
Cevap sahibi+1 yılNiye güldün?
Cevap sahibi+1 yılSen de aday bulamamaktan muzdaripmişsin
Cevap sahibi+1 yılTanışmadan oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılTanışmak ister misin arkadaş oluruz.
Cevap sahibi+1 yılUrfa siz?
Cevap sahibi+1 yılMesafe dediğin ne ki ya, sadece arkadaş olarak demiştim, neyse
Cevap sahibi+1 yılBence de kalsın
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin karşıdan beklentilerinle karşına çıkanların senden beklentileri uymadığı icindir
00 Yorumla
+1 yılAy bu soruyu ben de çok soruyorum yani dışarıdan da beğenilen birisiyim ama çıkmayınca çıkmıyor evlenmek çok istiyorum nasip kısmet
00 Yorumla
+1 yıl32 güzel bir yaş neden bulamadığını bilemem ama bunu düşünmeden hayatını yaşa sevgili ol gez dolaş her şeyi yap derim
00 YorumlaKıskancmısın nesin hem niye üzülüyorsun ki rahat ol sal gitsin akısına bırak senin olan sana gelir.. 🦂
00 Yorumla
+1 yılAynı sorunu yaşıyoruz demek ki 😄 bence böyle şeyler düşününce olmuyo ansızın beklemediğin anda bulucak seni
01 YorumlaÇıkmaz bu nasip işte
veya çıkar sen göremezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılHep sevgilisi ve evli olan erkekler bir tek samimi fakat bekar olanlar mesafeli bu kadar kısmetsizlik olur
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Sorunun cevabını bulursan bana haber ver ben simdilik anneme bıraktım o işi
00 Yorumlaabla ben evlendim de ne oldu ya biri ayak sevdalisi cikti oburu beyinsiz kuranima boş ver
00 Yorumla
+1 yıl40 yaşındayım , bekarım.
Görüntü düzgün huyum ahlakim iyi, norml bir calisanim ama nasibim kapalı00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Bende merak ediyorum bende evlenmek istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl evlenemedin
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beklentin çok yüksek olabilir mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece düzenli bir işi olsun ve tipe bakıyorum
Soran+1 yılYa dalga geçmeyin zaten üzülüyorum benim kısmetim yok zaten
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Nerde eşitlik var ki :D
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir türlü evlenemiyorum, hoşlanacağım kişi karşıma çıkmıyor. Bulanlar nasıl buluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler