Bana yardım edin canımın acısını dindiremiyorum!

babam hayatımı maffeden adam.22yaşındayım babamı küçüçkken her kız çocuğu gibi çok severdim amma yıllar sonra öğrendimkii babam sandığım adam elden bile kötüymüss coocukkluğumuz küfür dayakla geçti zaten. özamanlar onlar bana acı gelirdi şimdi diyorum keşke keşke hep öyle olsaydı ama şu an yaşadıklarımı yaşamasaydım.elimden geldiğince kısa anlatmaya çalışıyorum ama okadar doluyumki toparlayamıyorum.bigün internette msn yazışmalarını önceden kaydeden bi program yükledim tüm gerçekleride öyle gördüm zaten babam bi erkekle internetten normal kadınlarla yapar gibi konusuyo iltifatlar ediyodu yıkıldımm sonra kadınlara aynı skekilde düşürmek içini inandırmak için biton yalanlar. ama özellikle erkeklererle beraber oluyodu bunları görmeye nasıl dayanabilirdimki ama bi kere okudum istee buana en fazla 2gün dayanabildim diyodum hep tamam bugün olmıçak değişecek ama olmadı ogün maffoldum bittim yıkıldım aklım lalmadı ama sonra daha beteriyle karşılaştımbabam dediğim adam karısınıda buna ortak etmeye çalışan bi şerefsizmişs evli çiftlerle yazışıp adamlara onu sunmaya çalışıyo ve benim canım annaemee hayatıma salak o anlamaz diye bide hakaretler yağdırıyoo.annem bunları bildiğimi öğrendi okadar kötü oldumki hıçkırıklarıma odaya geldi ve görmesine engel olamadım ama ne acıkı o da kocasınını bu halini biliyomuş ve babam bu şekilde karısına anlatıp gece onun koynunua giriyo ananemin acısını anlamam mümkün bile değil çaresizzz.bigün öğreniyorumki babam dediğim adam rastgele bi tlf numarası çevirip anneme verip bu adamla konuşacaksın yapacaksın bende dinlicem diye sapıkça fanteziler yaptırıyomuş onların konuşmasını dinleyip zevk alıyomuss alalhim bu nasıl bi insan yarabıbmmm bunları öğrninnce çok küçükken bigün yatakodasında babamla uyuyoken babam dudağımdan öptüü öpmek değil öpüştü ama ben hiç unutmadım dün gibi aklımda özamanlar ananeme söylediğimde babamma anlattığında uyuyodum o nu sen sanmışımdır demişti ama şimdi buna inanmıyorum ve şu an hala internete oturduğunda kadınlarla çetleşiyo görüyorum ben çiçerdeyken onun klavyede yazışması beni öldürüyo yalvarırım bana yardım edinnnn neyapım bu evde yaşayamıyorum hayatım tükeniyoo onun yüzünden hayatıma giren erkeğe taptım babam yerine koydum 3senemi verdim aldatıldığımı öğrendim çok çaresizim kimseye bise diyemiyorum ne gidebiliyorum nede kalabiliyorum.ama hergün onunla bu evde yaşamak babalar günüde bayramda elini öpmek canımdan can alıyooo kendimden tiksiniyorum bana dokununca tüylerim ürperiyoo en son çaren burasıı sizden gelcek en ufak söz bile biriyle paylaştığım için sıkıntıma derman olcakkk alalh kimseye benim yaşadığım acıyı ayasatmasınnnn
Bana yardım edin canımın acısını dindiremiyorum!