onunla nasıl bir etkileşim içinde olmam, lazım nasıl bir yol izlemeliyim? (Okul içinden ve lise sondayim)

onunla nasıl bir etkileşim içinde olmam, lazım nasıl bir yol izlemeliyim? (Okul içinden ve lise sondayim)

Selam ver merhaba de bir şekilde nasıl olduğunu filan sor iletişime geç emin ol anlar çok uzun sürmez seni gidipte ben senden etkileniyorum demene gerek bile kalmaz.
Zaman değişmiş olsa bile bu konular zor karşına nasıl bi insan çıkacağını bilemezsin. Seni incitebilir. İyice uzaktan tanı onu. Sonra açılacağın zaman olur.
Şimdi sana yardımcı olabilirim ama benimle mesaj kısmında konuşursan çünkü sana sormak gerekenler var. Seninle karşılıklı konuşmak için. İlgilenirsen takip et beni.
ona dikkatli bakarsan ilgisini çekersin zaten. sana baktığı anda da gülümsemen yeterli olacaktır. o senin peşinden koşsun sonra..
Cevap
10Cevap
Ilgi alanlarını öğren , ortak alanlar yaratmaya çalış. Misal basketbol oynuyorsa izlemeye git ya da başka bir yere yapılıyorsa. uye. ol. Konuşacak ortam bulmalısın ki yakinlasabilmelisin. Sende ki isteği farkeder zaten.
onun dikkatini çekmeye çalışabilirsin ya da ortak arkadaşlarınız varsa onları devreye sokarak onunla aynı ortamda bulunmaya çalışabilirsin
Ben yazdim sosyal medyadan beni tanimiyordu önce baskası gibi konuştum ismimi falan baya bağlandi bana ama yalan söylediyimden şubheleniyordu işte sonda itirad etdim devam etti ilişkimiz sonra ikimizide ayiracak çok buyuk bir olay oldu mecbur kalıp ayrıldık... Kötü son
Alkollüyken açıl sevmiyorm seni derse alkolün etkisi dersin
Alkol kullanmıyorum
Önünde taytla domal frikik ver dekolte giy sana tapar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Neden bu kadar iğrenç düşünceleriniz var ki
Benim değil abaza türk erkekleri böyle neyapim yalan mı söyleyeyim 😂😂
Zaten akıllı olan biri üni sınavına girecekken sevgili yapmaz
Sevgili yapmam beni hiç bi zaman dersler konusunda etkilemedi, etkilenecek birisi de değilim derslerim de çok iyi zaten ve hoşlandığım kişinin de dersleri çok iyi aynı bölümdeyiz gerekirse beraber de çalışırız.
İyi bakalım
Öncelikle sosyal medyada takipleşmeyi dene o zaten aynı okuldan olduğunuzu falan fark edecektir daha sonra bakışmalar başlar bildiğim bir şey varsa o da cesaret pişmanlık değildir.
Hiç açılma işleri güçleri cinsellik zaten uzaktan sev daha iyi
sosyal medyadan takip et
dersle ilgili sorular sor
normal sohpet et genel olarak falan
Sana çoktan kendi gelirdi zaten boş ver
Abla çocuğun benden bile haberi yok
Okulun içinde sen onu farkediyosun.. ama sen görünmezsin de o erkek haliyle seni göremiyor öyle mi..
Direkt konuşun
Direk açıl söyle.
Az bekle o sana acilir belki
Kendini ona belli etmelisin
Hayir derse görürsün ondan sogumayi
Alkole çağır zaten gerisi geliyor
Geçmiş olsun 🙂
Ayni okulmu
Evet yan sınıfımda
hata loading..
Direkt gidip tanış
O kadar kolay bişey değil ama çok çekiniyorum