Biriyle buluşuyorum. Buluştuktan sonra ilgisizleşiyor. Dün biriyle buluştum 5 dk oturup hesabı bana kitleyip gitti. Gerçekten zoruma gidiyor artık. Beni tanımak için çok çaba sarf ediyorlar. Kendimi açtıktan sonra da uzaklaşıyorlar. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem sevmiyor, arkadaşlarım yok, beni seven kimse yok. Yapayalnızım. Neden böyle?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Emin ol herkes hayatında bunu yaşıyor, merak etme kafana takma onlar sana göre değil ondandır
Muhtemelen karşındakine de direkt bu derterini sıralıyorsun. Adam da diyor ki bu sürekli olumsuz biri ve gidiyor
Yok aslında tam tersi. Hep enerjiğimdir
Allah allah garip öz eleştiri yaptin mi hic ve o cocugun hesabı sana kitlemesi çok terbiyesizce bi durum
Bilmiyorum intiharı düşünüyorum bunaldım
Hyr be sende böyle bişey düşünme neden itici birisin konusman mi farkli yoksa görünüşün mu yoksa fikirlerin mi
Konuşmam biraz erkeksi olabilir ya da çok enerjiğim bazen ondan
Allah allah bizde erkek fatma tabir edilen kizlarla büyüdük mahallemizde ama hic birini ötelemedik enerjik olman ne kdr güzel bence
Bilmiyorum şu an ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum kafam çok dolu :/
Yok yok kötü düşünme sakın illa çıkış vardir ama intihar asla ailen var sevdigin insanlar vardir
Ailem beni sevse düşünmezdim ama sevmiyorlar maalesef. Ne yapsam yaranamıyorum asla
Severler ama gösteremiyorlardir tabi aile icini ben bilemem ama sakın yanlış düşünme
Sanmıyorum. Her şey gayet açık. Bakalım ne olacak
Ama sen kötü bsy yapma herseyin bi çıkışı vardir maddi özgürlüğün varsa psikologtan yardım talep edebilirsin
Psikolog belki bu olaylara karşı bakış açımı değiştirebilir ama hayatımdaki olayları değiştirebileceğini düşünmüyorum. Gitmeyi düşünüyordum ama böyle düşününce vazgeçtim
Hyr öyle düşünme bakış açısı değiştiğindr bu hayatını bile değiştircek emin ol bence git aksatma derim
Bakalım o zaman 1 seans deneyeceğim. Teşekkür ederim bu arada desteğin için <3
Tek 1 seans ile olmaz bence 1 ay icindeki seanslari dene ve yine yazarsın nedemek destek olcaz tabi hayatın bozuk düzeni yüzünden 1 insan kaybetmeye değmez
Takip attım size :)
Gelmedi sanırım
Neden böyle oluyor peki
Sohbet mi kitleniyor yoksa başka bi durum mu?
Bilmiyorum ki ben de bulamadım sebebini
İnan merak ettim 🤔
Onların genelde yakınlaşmak istemesi galiba. Ve benim de bu konulara karşı ters olmam. Böyle olmayanlar da oluyor gerçi. Belki sohbetimi beğenmemişlerdir, enerjim yoktur. Bir yere girmiştim kadın bana durduk yere kötü enerjili bir insansın demişti :D
Kendine yüklenme öyle enerji menerji diye
Senden faydalanamayacaklarını anlayıp gidiyorlardır
Olabilir ben çok açık giyiniyorum. Dışarıdan göründüğü gibi değilim daha safım böyle belki ondandır
Herkes aynı tepkiyi veriyorsa neler anlattığına bir bak. Sorun nerede sence?
Belki itici biriyimdir
Seni itici yapan ne olabilir mesela
Dobralığım olabilir. Çocuk göğsüme baktı. Ne bakıyon dedim tokat attım. Zaten gelirken bana parası olmadığını söylemişti. Erkenden kalkıp hesabı ödedi sadece kendiminkini ödedim sana ayıp olmaz değil mi dedi gitti
Hahaha olaya bak. Dobralığı seven de var ama bu her zaman itici yapmaz seni. Bir sonrakine dekoltesi olamayan bir şeyle gitsen mesela. Seni tanıdıkları anda neler oluyor? Ne söyledikten sonra gidiyorlar
Aslında onlar çapkın tipler oluyor. Sürekli şu güzel bu güzel diye bahsediyorlar. Yanımda başkalarına bakıyorlar. Özgüvenimi düşürüyorlar
O zaman seninle duygusal olarak bir şey düşünmeden buluşuyorlar anladığım kadarıyla
Galiba. Sadece arkadaş olarak buluştuklarım da böyle
Sen onlara karşı bir şeyler besliyorsun belki ama onlarda bu yönde bir şey yok.
Hayatımda biri var mesela. O da aynı. Sürekli yanımda başkalarına bakıyor, uzaktayken ilgisiz, umursamıyor. Galiba ben sevilmeyi hak etmiyorum ve hiçbir zaman da sevilmeyeceğim. İntiharı düşünüyorum, eskiden korkardım şimdi korkmuyorum ölmekten
Hayatında bir erkek yok diye mi intihar edeceksin. Saçmalama. Bence sende başka bir durum var. Buluşunca ne anlatıyorsun da böyle oluyor. Fiziksel olarak nasıl birisin
Yalnız hissediyorum -ki yalnızım zaten. Etrafta sevilen insanları, arkadaşlarıyla takılan insanları görünce üzülüyorum. Bu sorunların kaynağının ailem olduğunu düşünüyorum. Ne yapsam yaranamadım. İstedikleri gibi oldum olmadı, olmadım olmadı. Beni sorunlu biri yaptılar. Bu arada takip atayım oradan atarım foto
Tamam at bakalım.
Gizlidesin
Çıktım şimdi
Değişik bi kiza hesap odetmezsin, alman usulü en guzeli bana göre senden nie kaçıyorlar acaba konuşmak istermisin
Sadece kendininkini ödemiş giderken xjjssas
Ergenmis 😁 alman usulü bnde nasil sence
Demekki sende erkeklerden kaçıyon bak konuşalım dedim cevap vermedin
Açık olmak gerekirse yeni insan tanımaya mecalim kalmadı. Herkes beni tanıyınca gidecekmiş gibi geliyor. Ya da yalnızlığımı hissetti o yüzden kendini değere bindirdi
Zengin erkek aradığını anlıyor topuk sonra ne yapacaktı başka
Param yok dedi bana gelirken. Ben de hiç sorun değil dedim. Alakası yok
Ne anlattın oradan anlarız belki
Hiçbir şey aslında. O anlattı hep. Kızlardan bahsetti şu taş gibi bu taş gibi bilmem ne
Bu ne entresan bir buluşma
Evet benim özgüvenimi düşürüyorlar. Başkalarını kesiyorlar hep :D
Cocuğun boyu kactı
Kendine sor ben ne yapıyorum diye normal değil çünkü
Belki itici biriyimdir
Resimlerin çok mu filtreli
Resmim yok. Da realden tanıdığım insanlar zaten
Aaa tuhaf.
Tipin nasıl göreydik
İkizler problem 😂
Nerdensin sen
İzmir