Aşk karın doyurur mu:))
taladro, eda sakız- darağacı 🫶🙃🤩
Aşk karın doyurur mu:))
taladro, eda sakız- darağacı 🫶🙃🤩
Evet fakir birini de sevebilirim çünkü gerçek aşk demek, Birisine aşık olan kişide hem fiziksel hem de duygusal birçok değişim gözlemlenir. Aşkın olan kişinin iştahı kesilir ve çok daha az uyumaya başlar. Sadece aşık olduğu kişiyi düşündüğü için dalgınlaşır ve bir şeye odaklanmakta güçlük çeker. Gün içinde rutin işlerini yapmakta bile zorlanır. Kişi, aşık olduğu insanı görünce kalbi daha hızlı atmaya başlar. Onunla konuşurken heyecanlanır. Eğer kişi karşılıksız ya da platonik bir aşk yaşıyorsa, o zamanda depresyon emareleri gösterebilir. Büsbütün içine kapanır ve kendisini toplumdan soyutlar. Aşkına karşılık alan kişilerde ise ani duygu patlamaları ve coşkun bir ruh hali gözlemlenir. Aşk kavramı, çiftler arasında değişebilir. Gerçek aşk tanımı her çift için farklı olabilir. Kimi beraber eğlenmeyi gerçek aşk kabul ederken kimi evde beraber oturmayı gerçek aşk kabul eder. İlişkide partnerinizle eğleniyorsunuz, birbirinizi takdir ediyorsunuz, beraber kaliteli zaman geçiriyorsunuz ve birbirinizi affediyorsunuz… Bunların hepsi size gerçek aşkı anlatıyor olabilir.
Eskiden kuru soğan yer yine de aç kalmayız derlerdi. Artık makarna bile lüks oldu bu zamanda...
Mesele fakir olmak değil insan olabilmek. Gözü doymayan bir insan fakir olsa ne yazar zengin olsa ne yazar.
İnsandan kastım kişinin güzel ahlaklı olması gerekir. Kişi de güzel ahlak yoksa sırtına istediğini giyinsin. Kusurunu hiçbir giysin kapatamaz...
Cevap
11Cevap
Sevdiğim kişi yanımda olsun makarna da yerim. Erişte de yerim. Mesele ikimizin bir olması. Üşüdüğümüzde birbirimize sarılmamız. Fedakarlık ve sadakati fakir yuvamızın her yerine yaymamız.
Doyurmaz.
Hiç işim olmaz. Hayat akıp gidiyor seyretmeye gelmedim. Bu saatten sonra aç doyuramam.
Aşk karın doyurmaz elektrik su kirayı da makarnayla odersin
Severim niye sevmiyim sevgi zor gunlerde belli olur
Öyle bir severim ki, zengin kıskanır :D
ben çalışırım fakşr kalmayız
@Diyarbakıırlı_21 sjsj
Makarna yiyorum zaten her gün 😁
Severim
Çalışırsan doyarsın obez değilsen
severim özellikle yaşlıysa
Doyurmuyor maalesef
doyurmaz abii sadece aşk
Kuru simit yiyorum be şimdi 😅