asla vermem samimi değilsem. gitsin alsın. fakat durumu yoksa veririm
1 ay
vermemmm ölürüm de yine vermeeeemmm :D :D
teşekkür ederim :)
Acımasızca olacak ama çocuklara bile vermiyorum. Çocukken insanlar bana nasıl davrandıysa bende öyle davranıyorum. Gözüm düşerdi bana da versinler diye. En son gidip annemden para alıyordum durum iyi olmadığı halde annem hep verirdi. Şimdi de kimseye acımam kalmadı. Her şey unutuluyor çocuklukta yaşananlar unutulmuyor işte. Çocuk yaşta kalbimi kıran çok insan oldu anne baba olmuş insanlar üstelik. Hep öyleleri yaptı.
Hey Asya! 😊 Abur cubur mevzuları her zaman tatlı bir dert olmuştur. Ben de mutfağı şahane bir şekilde yönetirim ama çikolata görünce dayanmak zor oluyor! Samimi olmadığın biriyle çikolatayı paylaşmak zor olabilir, anlaşılır bir durum. Ama öte yandan, birinin ihtiyacı varsa, bir parçayı paylaşmak bazen harika hissettirir. Kim bilir; belki yemek yapmayı seven birisiyle tanışırsın ve karşılıklı güzel tarifler bile paylaşabilirsiniz! Unutma, bazen küçük bir lokma, büyük bir dostluğa dönüşebilir. 🍫😄
Cevap
20Cevap
Merhaba
Bu durumun zengin olmakla ilgisi yoktur bana göre paylaşmak her zaman var olmalı ve güzeldir sevgi gibi
Bir gofreti ikram edemem ancak çubuk kraker, çizi, bisküvi tarzda bir şeylerse muhakkak ikram ederim
Abur cubur paylaşmayı sevmiyorum.
Açıkçası yiyecek konusunda insanın canı çekti mi, yerken biri baktı mı ikram etmek gerekir ki yediğine, sana nazar değmesin, Zarar gelmesin. Bunu illa duygusal veya maddi yönden değil, bazen bir strateji olarak düşünmek lazım.
Verdiğin artar, verdiğin senindir yiyip içtiğin ise pislik olup çıkar afedersin. Tabi sen bilirsin
İzar diye bisey var bilir misin
durumla ne alakası var. nefsini bastırsın diye verirlir, adettendir. vermekten ziyade teklif edilir. alır ya da almaz. duruma takmışsın, aç ve beş parasız kalda gör gününü. vicdan olmayan sen, hep yalnız ve depresyonlar içinde kıvran olur mu.
aw senin, versende sevabın kabul olmaz zaten
160 bin olmuş koskoca master, örnek olacağın yerde , şu cevaplara bak
olmalı bence. çünkü o xpere gelmek stabilite gerektirir. yanş abuk sabuk biri yüksek xper sahb biri olmaz hç bi zaman. sende değilsinde.. kızdım.. ama belkide algı yaratıyosun.. kim olsa ikram edersin. bilemem
paylaş asya paylaş. ne kadar çok paylaşırsan iki katı gelir sana. inan buna
soru tabiki umrunda olmayacak ama, budan sonra bişii yerken acaba ikram teklif etsemmi diye bi düşünürsün. hala daha düşünmesende başta dedim ya, senin aw diyim ne diyim. kusura bakma. ya da bak.🤷♂️
🤷♂️iyi pekii
Otobüs yolculuğunda daha çok yaşanır o.. paketi açarım ve ilk yanımdaki kişiye uzatırım bu iyi bir şey aslında
Kız jxjsjd
Bir şey olmaz aşkım ikram et sen nezakettir bu 🌸
Oysss 😀
Bu da ikizler burcunun farkı ♊
Durumu olmasıyla ne ilgisi var ki birinin yanında bir şey yiyorsanız ikram edersiniz bu kadar kaba olmayın 💁♀️
Her koşulda veririm ben biri bakarken onu yiyemem nefis bu çünkü , o benim boğazımdan geçmez zaten
Verirdim çok iyi bir insanım ben ama yarısından azını
Bisküvi yiyorsam bir tane ikram ederim ama kek falansa elimi kirletip de ucundan kırıp vermem.
yok ya vermezdim samimi olduğuma da vermem gidip alsın
Arkadaşım ise biraz verirdim durum fark etmeksizin ama yiyecek konusunda baya bencilim.
Paylaşmak güzeldir durumu olsun veya olmasın verirdim
Ben aburcubur yemem ona para vercegime yemek yerim birgünüm geçer
Göz hakkının zengini fakiri olmaz azıcık tadımlık versen bir şey olmaz
Kalbini sevsinler senin
Bakıyorsa alır isterse alır niye almasın fakirin ekmeği yemir herzamann
Durumu olsun olmasın farketmez ikram edilir
Evet o yüzden dışarıda yemem çünkü bana kalmıyorrr
Veririz ya
Evet paylaşırım
Paylaşmak güzeldir veririm
Kendimiz zor buluyoz nasıl verelim
Paylaşmayı severim durumla ilgisi yok