Tutarsız tavırları olan bir insana nasıl davranmalıyım?

Benim okul döneminden kalma arkadaşım var artık kendisi yüzünden kafayı yeme noktasına geldim, kendisine duygularım var istemiyor daha önce evlendi ayrıldı, engelli kas hastası bende ama ağır engelim yok, çoğu zaman kendisi mesaj yazar, bir anda konuşurken gerginim telefonla konuşuyorum bilmem ne diyor, ne oldu diyorum anlatırsam bozulursun diyor.

Belli ki gece sevgilisi ile konuşuyor, bende o zaman bende sana bundan sonra bir şey anlatmam dedim tamam dedi, konuşurken iyi geceler demen hoş değil dedim.. birde her gece sinirimi bozacak bir şey yapıyor öyle uyuyor, bende dedim Mesaj atıyorsun normal davranıyorum bir anda soğuk yapıyorsun ne oldu diyorum telefonla konuşuyorum diyorsun normal zamanlarda ben arıyorum açmiyorsun derdin ne diyorum doğru düzgün cevap vermiyorsun gerçekten seni anlamıyorum yani sana ne diyeceğim nasıl davranacağım şaştım kaldım.. gerçekten psikolojik olarak sinir hastası oldum ya dedim.

Şeytan diyor hiç cevap verme bundan sonra...

#GeceMuhafızı

15 Ocak, 2023 Pazar Saat 03.02

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Tutarsız tavırları olan bir insana nasıl davranmalıyım?

Teşekkür ederim 😍😍😍