Aşk İlişkileri Bir insanın hayatına girip alt üst edip ardından bırakıp gitmek bu kadar basit mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç canınız yanmıyor mu?Vicdanınız sızlamıyor mu?Ananızın çeyizinde ki porselen miyiz la biz? Bir insanın hayatına girip alt üst edip ardından bırakıp gitmek bu kadar basit mi? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
baabbbabab Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl vicdanları yok. eskiden benim de yoktu. Yeni edindiğim bir özellik. 1 3 Yorumla baabbbabab +1 yıl ve şunu keşfettim ki insan sevgi görünce vicdanı açığa çıkıyor. sevgisizlik ise tamamen seni kapatıyor. Yorumla Soran +1 yıl Sorma birader ya Yorumla baabbbabab +1 yıl ama vicdanın olması da aslında kötü bişey. çünkü etrafta o kadar vicdansız insan var ki insan kendini yalnız ve slak gibi hissetiyor. ve vicdan bir kere aktif edildi mi bir daha kapanan bişey değilmiş onu öğrendim. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni altüst etmek bu kadar basit mi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben insan evladı değil miyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
vicdanları yok. eskiden benim de yoktu. Yeni edindiğim bir özellik.
ve şunu keşfettim ki insan sevgi görünce vicdanı açığa çıkıyor. sevgisizlik ise tamamen seni kapatıyor.
Sorma birader ya
ama vicdanın olması da aslında kötü bişey. çünkü etrafta o kadar vicdansız insan var ki insan kendini yalnız ve slak gibi hissetiyor. ve vicdan bir kere aktif edildi mi bir daha kapanan bişey değilmiş onu öğrendim.
Öyleler işte 😒
Yüzleri gülmesin
Seni altüst etmek bu kadar basit mi
Ben insan evladı değil miyim