Duygusal şiddet?

Sevgilim bana Kilomla ilgili bir şeyler söylemişti (biraz kilo alsana gibi ve başka birini göstererek örnek olarak canlı canlı..) sonra ben çok üzülmüştüm kendime bakıyodum Aynada. Sonra Saçını sarı yapsan nası olur falan demeye basladı. Beni Değiştirmeye çalışıyodu sanki benim ozguvenim gitmisti tamamen. Sonra bana kaşın yamuk dedi. Yani. gülerek söylüyor sonra ben kızınca Çok alıngansın Sana bunları söyleyemiceksem neden sevgilimsin falan. Neyse göremedim farkına varamadım Çok seviyodum.. Sonra yetersiz hissetmeye Basladım. Karsımdaki insanda Beni hep suçluyodu haksız olsa bile hep o haklıydı bende ozur dilerdim hep. Şakaları çok seviyesizceydi Ve erkek Muhabbeti şakaları idi. Hiç gülmüyodum. Sonra ben içimde bir şey rahat etmedi etmiyordu kavga cıkarttım demiyim ama rahatsız olduklarımı söyleyince Bana Yine mi Offff Bıktım senden vs diyodu. Sonra ayrıldı zaten. Ama bana hep benim suçlu oldugumu kavgaları hep Benim baslattıgımı söyledi (oysaki kendisiyle iletişim kurmak zaten zordu..) sonra Ayrıldı zaten. Ben kimle nerde oldugumu naptıgımı söylemek istemiyorum Ozgur adamim ben senle de Cok mutsuzdum beraber gulemiyoruz falan dedi gitti öyle. Kendimi Ağır yaralı hissediyorum.. 3.5 Yılımı verdim bu insana ben. Sömürülmüş hissediyorum Bi de Yokluğu çok koyuyor. Ama beni sevdi, hissettim.. Hiç mi üzülmüyor Geri dönmez dimi

Duygusal şiddet?