Sevgilim çalıştığı için aynı şehirde çok sık görüşemiyoruz. Bazı sorunlar da bile yüz yüze konuşmam gerekiyir. Yarın da bu günlerden bir tanesi. Hava nasıl olur bilmiyorum ama ikimizin de arabasız gününe denk geldi. Normal de ikimizde de araba olurdu. Olsa bir yere çeker konuşurdum. Cafeyi de çok sevmiyoruz sürekli gittiğimiz için. Sizce ne yapmalıyız, nereye gidilir böyle bir durumda. Ev vs felan yazmayın lütfen.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ev falan zaten yazmayacağız Benim öyle bir önerim olamaz Siz de zaten o topa girmeyin mümkünse
Evet kesinlikle öyle
Siz ne süredir sevgilisiniz yaşlarınız kaç asıl Kavga tartışmalarını sebebi nedir Bu arada Öncelikle bir yere gidin oturun sohbet edin sorunlarınız Neyse onları çözmeye bakın Ondan sonra aktiviteye bakarsınız
Aktivite derken tabi ki aktivite de yapıyoruz ama, biz 8 senedir tanıyoruz birbirimizi. 17-18-19 yaşlarında sevgili olduk. Ayrıldık. Şimdi büyüdük ve tekrardan barıştık. Yaşlarımiz 24
Anladım Yani bir geçmişiniz var zaten Peki aranızdaki Tartışmanın asıl konusu nedir yani sizin aranızdaki problemler nedir
Yaa aslında anlaşan bir çiftiz ama bazen bazı laflarimiz batıyor birbirimize. Normal de çok anlayışlı bir insanım. Oda çalıştığı için yazamıyor ama gün içerisinde arıyor hep sağolsun. Ama bazen akşam eve gelince direk uyuyor felan. Ya zaten konuşamıyoruz diye başına kalkiyormuşum gibi hissediyorum. Asla öyle bir insan değilim ama bu tür konuları yüz yüze konuşmayı tercih ediyorum beni yanlış anlamasın diye
Şimdi o zaman sizin durumda çok fazla elle tutulur bir durum yok yani kafanızı kurcalayacak veya ne bileyim sizi bir şekilde farklı yola itecek durumlar yok O zaman şunu yapacaksınız Doğru iletişim Doğru iletişim şekliyle hiçbir probleminiz kalmaz yapmanız gereken şey görüşeceksiniz karşınızda oturacaksınız sen Hoşuna gitmeyen şeyleri anlatacaksın nelerden hoşlanmadığını Neden bunu yaptığını ama bunu söylerken de şu moda girmeyin işte ben sana aşığım Aşkından Ölüyorum seni kaybetmekten korkuyorum modunda hareket etmeyin erkekler garantiye aldıkları sevdiğinden emin oldukları ve kaybetme korkusu yaşamadıkları kadına karşı umursamaz olurlar Nasıl olsa her koşulda yanımda Nasıl olsa her koşulda benimle yola devam edecek Nasıl olsa her koşulda beni terk etmez düşüncesine sahip oldukları an Erkekler çok fazla umursamazsınız Çok da fazla hassas davranmazlar
Ben zaten ona her zaman şu izlenimi veriyorum. Sakin seni birakacagimi sanma. Mutsuz olduğum an hayatından çıkarım. Sakin bazı şeyleri göze alamam sanma. Oda bunun farkında. Çünkü tahammülüm yok, belirsizliğe, umursamazlığa. O yüzden o fırsatı kimseye vermem ben aşkından ölsem bile. Hatta kendine çeki düzen ver hatam var ise bende aynı şekilde. Onun dışında oda biliyor bunu yani.
Bak bu düşünce güzel işte kadınlar senin bu düşüncene sahip olsaydı eğer hiçbir kadın şu an üzülerek ortalarda dolanmazdı veya bu hayatta en çok üzülen kadınlar olmazdı kadınlar genelde erkeklere karşı zaaflarına yeniliyor bu zaaflarını kontrol edemiyor Sen kontrol ettiğin sürece birileri seni sınırlı şekilde üzebilir hayatını mahvedemez
Tabi ki öyle. Gençliğimizi sokakta bulmadık biz. Aşık da olsan, ayrildigin an en fazla 2-3 ay sonra unutuyorsun zaten. Kimse kendini yüksekler de görmesin. Ben bu izlenimi verdiğim için tam tersi karşı tarafta kaybetme korkusu oluşuyor. Yani her an bırakıp gidecekmişim gibi. Daha dikkatli davranıyor. Çünkü o potansiyeli biz de görmeleri gerek. Allah herkese hayırlısını nasip etsin
Amin amin inşallah Herkese hayırlısını nasip etsin böyle Düşünmeniz gayet güzel çok mantıklı çok olgun gördüm sizi aslında bütün kadınlarda olması gereken bir duruş bu ve siz böyle olduğunuz sürece kaybeden tarafta olmayacaksınız Bu sizin için çok iyi bir durum
Evet, ilginize çok teşekkür ederim bu arada ☺️
Rica ederim ne demek günümüzde artık sizin gibi Kaliteli kadınlar pek yok karşılaşmışken daha ilgili davranmak istedim insana şu mesajı veriyorsun atacağın adımlarda hata yapmayacağını ve doğru adımlar atacağın mesajını veriyorsun bu da Karşındaki insana güven veriyor aslında
Yaşım küçük gibi duruyor ama çok tecrübe edindim. Şaka gelir ama insan sarrafi oldum. Ben insanın gözünden her şeyi anlıyorum. Nefes alıp verişlerinden ne demek istediğiniz, mimiklerinden ne hissettiğini anlıyorum. Çok üzüldüğüm zamanlar da oldu ama güçlü bir karakterim çok şükür, ayaklarımın üzerinde durup kimseye minnet etmem :)
Insanın geçmişte yaşadıkları kişiyi olgunlaştırıyor ve insanlar hakkında daha fazla tecrübe sahibi yapıyor yaşanılanlar bizi bir noktaya taşıyor Tabii bu yaşadıklarımızdan tecrübe edinip onları doğru mesajlar olarak kabul edersek bizlerin de lehine bir durum oluşuyor Yani dediğim gibi mantıklı ve olgun bir kadınsın belli oluyor yani senin gibi kadın oluyor
Evet kesinlikle katılıyorum ☺️
Aynen öyle peki hanımefendi Mutluluklar diliyorum Siz atacağınız adımları iyi bilirsiniz
Çok teşekkür ediyorum, hepimizin mutlu olması dileğiyle :)
Amin inşallah Teşekkür ederim ben de
kartalda aydos ormanı var oraya gidip doğa havasında konuları konuşabilirsiniz. güzel bir yürüyüş yapılabilir
Kayserideyim ben :(
ooo. mekan azdır orada buraya göre. yok mu millet bahçesi falan
Bildiğim kadarıyla yok
😄😂
Pompaaa