Sevgilimle ayrıldık, sizce onu beklemeli miyim?

9 aylik bir iliskimiz var surekli kucuk tartismalar olur barisirdik trip atardik birbirimize Onun ben ilkiydim 4 kere tatile gitik birbirimizi cok seviyorduk Ama kavga ettik babasi biraz agzi bozuktu benim anneme kufur etti ben sineye cektim ama kafamda hep o kuffur vardi Bende arabya bindirdim sevgilimi cagirip sonra ona dedimki baban anneme nasil kufur eder diyip 2 kere vurdum elimle Bir dizine bir koluna sonra arbadan inmek istedi bAgirdi cagirdi polis cagirdi ekip gelip karakola goturmus Ama sikayetci olmamis benden sadece vurdugumu soylemis Cok gusel anilarimiz oldu Simdi savci uzaklastirma vermis bana hattini sosyal media dan hic bir sekilde ulasamiyorum Bana cok kirgin asiri hemde Sabahlari ise giderken konusmak icin karsina cikiyorum yalvariyorum agliyorum karsindA cok pismanim vijdanim cok rahatsiz buyuk yeminler ediyorum dinlemiyor Ne yapmayaliyim beklemeyeliyim Cunku cok gururlu birisi Cok cikmazdayim kafayi yicem cook seviyorum onu unutmak istemiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Bugun karakoldan arandim 2 Ay uzaklastirma verdi savci
Bizim ifadelerimizi alan polis
Dediki kortugu icin ayrilamiyor senden Bunu Tam anlamadim
Ve 1 ay bekle sogusun biraz sabret dedi 1 ay sonra sizi cAgircam sorucam ona dedi ayrilmak istiyormusun diye

Bu konuda fikirlerinzi alabilirmiyim
Sevgilimle ayrıldık, sizce onu beklemeli miyim?