Bizim ifadelerimizi alan polis
Dediki kortugu icin ayrilamiyor senden Bunu Tam anlamadim
Ve 1 ay bekle sogusun biraz sabret dedi 1 ay sonra sizi cAgircam sorucam ona dedi ayrilmak istiyormusun diye
Bu konuda fikirlerinzi alabilirmiyim
9 aylik bir iliskimiz var surekli kucuk tartismalar olur barisirdik trip atardik birbirimize Onun ben ilkiydim 4 kere tatile gitik birbirimizi cok seviyorduk Ama kavga ettik babasi biraz agzi bozuktu benim anneme kufur etti ben sineye cektim ama kafamda hep o kuffur vardi Bende arabya bindirdim sevgilimi cagirip sonra ona dedimki baban anneme nasil kufur eder diyip 2 kere vurdum elimle Bir dizine bir koluna sonra arbadan inmek istedi bAgirdi cagirdi polis cagirdi ekip gelip karakola goturmus Ama sikayetci olmamis benden sadece vurdugumu soylemis Cok gusel anilarimiz oldu Simdi savci uzaklastirma vermis bana hattini sosyal media dan hic bir sekilde ulasamiyorum Bana cok kirgin asiri hemde Sabahlari ise giderken konusmak icin karsina cikiyorum yalvariyorum agliyorum karsindA cok pismanim vijdanim cok rahatsiz buyuk yeminler ediyorum dinlemiyor Ne yapmayaliyim beklemeyeliyim Cunku cok gururlu birisi Cok cikmazdayim kafayi yicem cook seviyorum onu unutmak istemiyorum
Babasının hatasını neden sevgilinden çıkarmaya çalıştın ki anlaşılır tarafı cidden yok. Sevgilinde bence aklı varsa sana dönmez babasının yaptığı hatayı kıza ödetmeye calışmış bir adam ilerde bana neler yapar diye düşünmüştür haklı olarak. Bazen son pişmanlık fayda etmiyor işte Allah sabır versin 🎈
Ya bi Anlik sinir iste yapmamam gerekirdi sonuta herkesin bam teli var Ama birbirimizi cok seviyorduk evlilik dusunuyorduk tarihi belirledik Benim pisman oldumu kafayi yedgimi Şu an o cok iyi biliyorum burnum surtulsun diye mi yapti acAba ama soyle bir duurum var ne olursa olsun ben ona durduk yere vurmadim
Yasadigimiz sevginin onca seyinn nokta kadar hatri degeri vardir diye dusunuyorum
Tabiki 100%100 hataliyim cok pismanim herseyin uzerine yeminler ettim birdaha yapmicam
Is yerinde bir abisi var beraber calisiyor ona demiski iyi cocuk kalbi temiz tekrar yaparmi demis
Hatta beraberken tartistigimizda senin kalbin cok temiz ben biliyorum derdi
Cevap
4Cevap
Bence bekleme o senin arkandan koşsun sen yapacağını yapmışsın
Olmuyor Yapamam Onu oyle seviyorumki nere baksam onu goruyorum evde duramiyorum hic birseyden tat alamiyorum
Biraz beklim kiZginligi sogur mu acBa
Vallaha bende öyle olmuştu sen bilirsin yinede
Bekleme boş ver. Önüne bak, yeni manita yap, üstüne gül kokla.
Yeni sevgili istemiyorum
Cunku onunla dolu dolu yasadik 9 ayda ben onun ilki o benim ilkim oldu unutamam
Kendimi biliyorum ben unutmam :( cok gusel anilarimiz oldu
Bana bitti de demedi ayrildik felan bi an kizginlikla gitti sikayetci oldu ama babasinin agzi yuzuden ona vurdumu biliyor
Biraz uzak kal dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıştır
Cok gururlu hattini degismis ulasamiyorum tukurgunu yalamaz ama pamuk gibi kalbi var beni sevdini biliyorum tahminim O Şu an beni cezalandiriyor diye dusunuyorum
Boşuna bekleme gelmez
Sebep nedir acaba
Bekleme yapma
Neden acaba hicmi cAresi yok bir ihtimal vs herkes barisabilir hersey unutabilir diye dusunuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?