Spor salonun da ara ara denk geldiğim biri var. Adam çok kaslı ve maddi durumu iyi olan biri rahat aramızda 10 yaş vardır. Adam denk geldiğimizde bana birkaç hareket gösterdi. Bugün spordan çıkarken beni gördü o esnada o spora devam ediyordu. Ben arabaya bindim hareket edicekken bir anda kapıdan dışarı çıktı. Sanki etrafına bakınır gibiydi. Kapıda duran insanlar onu bir an da lafa tuttu. Sizce benim için mi dışarı çıktı?
Bir de bu adamın etrafında her türden kız var. Benim o kızlardan biri olmadığım çok belli.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Adam belliki ava çıkmış ve ilk gözüne kestirdiğide sen olmuşsun
Ben daha 20 yaşındayım adam ise 33 falan ve bana çok tehlikeli geldi nedense İnstagram hep kızlar baktım da
Benim avlanılcak bir yanım yok istese tek gecelik bir sürü bulur.
Bazı insanlar takıntılı veya saplantılı oluyor. Etrafında varken olmayana sarabiliyor belli olmuyor. Elinin altında olmayan cazip gelmiştir insanoğluna bu da başka türlü bir hastalık
Kesinlikle öyle olmalı benim gibi bir şey elinin altına gelmemiştir o yüzden bir de onu etkilemeye çalışmamam da cabası olabilir. Çoğu kız bu tarz erkekleri etkilemek için çaba sarf ediyor maalesef
Kesinlikle evet
Ondan sonra ikinci bir hataya daha düşüyor geneli bütün erkekler aynısınız
Belki seninle ciddi düşünüyorda olabilir ciddi anlamda etkilenmiş de olabilir
Kızlarda suç bütün erkekler aynısınız demeden önce bir bak bakalım erkek nasıl erkek diye ondan sonra etkilemeye çalış. Erkek sinyali veriyor da aslında kadınlar görmemezliğe yatıyor. Ben bu erkeği adam ederim diyerek iki tarafı da çıldırtıyor. Sana uymayan kumaşı dikmiceksin
O zamanla belli olur. Yalnız şunu fark ettim bana bakan birkaç çocuk vardı. Bu adamdan sonra onlar bir daha bana bakmadı. Bugün de o çocukların yanında gördüm onu
Aynen öyle erkeğim bir kadın bana nasıl zarar verebilir diye düşünmüyor yeterince emin olamadığım birine açılmıyorum. Evet varsa özel bir let zamanla belli olur
Ben spor salonundaki bütün kızlara bacım diye bakıyorum
Ama o adam oyle kizlardan hoslaniyor. Verirsen iyisin
Ya adam seni sallamamis bile. Kendini uzme ve geriye bakma derim.
Peki teşekkür ederim ☺️
@prada_ sana seslendi
O kim ya
Haa omu tam bir sapik.
Prada mı sapık evet sapık ve yalancı neler yaptığını bilseniz hakkım haram olsun
@kirazliiikek nolduki ne yapti? Kiz degim o ya erkek.
Prada malııı neler yaptı bu sitede bi çocuk manitimle aynı evde yaşıyorum dedi dedim o da Allah’ın belası ismini ver onun dedi sonra ismini verdim beni engellemiş ulaşamadım kıza. Burdan sordum yalancısın dedim o da bana yalancı diyene bak çocuğa neler demişsin öyle yazmış çocukla benim dedikodumu yapmış
Bence ilgisi car sana
Bende bir tık hissettim sanki ama emin olamadım. Neyse ilgisi olan ulaşmaya çalışır.
Car
Şu var rşskli çünkğ çok kız olunca sen mutsuz oluyosın
@Prada_ var olacaktı
Çok kızla alakası olan zaten sıkıntı uzak durucam adım atarsa bile
Teşekkür ederim
Dikkat et seni aradan çıkarmasın
Ben de öyle bir durum yaşamak istemiyorum. Zaten son günümdü beni bir daha görmesi zor.
Ondan sonra adamı ararsın tek gecelik aşk kurbanı olma
Hele bide ewliysen daha da zor
İki tarafta bekar eminim. Ayrıca ben tek gecelik ilişki yaşamıyorum.
Wayy uzun süreli diyorsun
Bu kızların eminim sözüne hasta oluyorum. Nerden eminsin nufus memurumusun?
@Kidemlierkekk yaşadığım yer küçük ve ailesini dahi biliyorum. Sevgilisi var mıdır bilemem ama medeni durum bekar 😅
Kıdemli erko sen kes hele sesini. Milleti özelden taciz ediyon
Arkadaşlar bu hesabı şikayet edin özelden müstehcen sorular soruyor @Kidemlierkekk
Çok sinirlisin prada_
Sinirlenirim tabi abi adam özelden resmen ırzıma geçti taciz etti
Ohaaa abartma istersen
Abartmak? Sütyenini çıkartıyor musun diye yazdı
Ağır sapıkmış oda
Bu @prada_ da yalancı çıktı bu sitede birimin halt yediğini söyledim adını istedi verdim gitmiş saymış adama adam bana mesaj attı ben yazdım sanmış ne yazdığını neden söylemiyorsun prada hakkımı helal etmiyorum
Bu diye hitap ettiğin için şimdi hiç söylemiycem ayrıca yalancı diyene bak çocuğa neler demişsin sen. Benim gibi önemli bir şahsiyeti uğraştırdınız konuya bak
Elalemden para dilenip bir de üste çıkıyorsun
@Prada_ bu demedim bu Prada dedim
@Prada_ çocuk bana tipini attı ben Allah’ın yaratığıdır dedim iyisin dedim o ise bana götüme benziyosun aynı evde yaşadığım kadının boku olamazsın dedi ne dememi bekliyordun o namussuz ahlaksıza
@Prada_ kimseden para dilenmedim eski flörtüm fabrika sahibiydi ben zengin erkeklerden hoşlanırım dediğim için o kadın parası yediğini bana açık açık söyleyen çocuğun ağrına gitti nolacaktı ondan mı hoşlanacaktım
Neden herkesi kendim gibi dürüst ve iyi sanıyorum ya
Hakkım haram olsun iyi insanlara sesleniyorum kimseyi kendiniz gibi iyi ve dürüst sanmayın bana durduk yere gö. tüme benziyosun diyen çocuğun evlenmeden biriyle beraber yaşayan çocuğun dediklerine inanacak kadar zekası düşük ve hain yalancı çıkabilir çocuğa bak kudurup iftira atmış bi de
Nasıl kızlar var böyle ya Allah bunu senden çıkartır sen böyle ahlaksızlara inanıyosan yarın kendini aldatan adama da inanırsın @prada_ tam aldatılacak kafa bravo
Sende ol